Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yexer

quote:

Orijinalden alıntı: yu8suf

quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Telefonu root ettim.

Aşağıdaki adreste yazılanlara göre root ettim.
    Turkcell menulerini nasıl kaldırıyoruz?

Uygulamaları yönet / Tüm programları seçiyorum. Turkcell programlarında kaldır seçeneği çıkmıyor.

bende tam bu aşamadayım bu aşamayı nasıl geçmiştin

System apps remover diye program var. 1$ fiyatı en başta satın alma olayını bilmediğimden netten buldum telefona program yükleme app ı yükledim hafızaya programı atıp yükledim ama çalışmadı. Bende 1 $ verip aldım bu programı. Bu programla çok rahat silebiliyorsun. Bütün turkcell, telefonun kendi mail, browser footbo gibi gereksiz proramları oyunları kaldırdım.

1dolar vermeyelim ya

• Markete girdim baktım, ismi system rom tool imiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yexer

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

flash için önce minicm 7.2 romu yükleyin bi sonrasında zaten adobe flash player desteği geliyor ama çok birşey beklemeyin 240p nin üstünde takılıyor

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068553

roottan sonra bootloader unlock olayı var, bi de cwm kurarsanız sadece kernel flashlayıp, rom yükleyeceksiniz o kadar

ROM suz halledebileceğim bir program yok mu ?

flash player rom yuklemeden olmuyor ama netteki videolar icin skyfire kullanabilirsiniz tam olmasa da cogu videoyu aciyor

• quote:

Markete girdim baktım, ismi system rom tool imiş

indirdim programı hangi kategori altında olduğunu bulmaya çalışıyorum :) bu arada gps test programını sana tavsiye ederim gps için.yüksekliğini bile gösteriyor yerden..
  • androide devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu8suf -- 6 Nisan 2012; 19:44:18 >
  • Ekolayzır ayarı yok mu bu aletin?
  • quote:

Ekolayzır ayarı yok mu bu aletin?

markette equalizer ler var dene bi istersen.
  • En güzeli winamp ı indirmek müzikle ilgili her türlü özellik var.
  • muzik konusunda ttpod u tek gecerim, internette 3.0 versiyonunun ingilizcesi var normalde cince. sesi falan degistiriyor hic eq olmadan da. eq, visualizer, sarki sozu, skin ne ararsan var
  • Arkadaşlar telefonu Xperia Mini ile;

-Şarj
    -Android
    -Ekran
    -Kamera
    -Dokunmatik Hassasiyeti

bakımından kıyaslar mısınız? Hangisini almalıyız.
  • tuş kilidini anında aktif etmek mümkün mü? oraya buraya değiyo telefon saçma sapan şeyler açılıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hornsus44 -- 7 Nisan 2012; 18:55:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hornsus44

tuş kilidini anında aktif etmek mümkün mü? oraya buraya değiyo telefon saçma sapan şeyler açılıyo.

en üstte kapama tuşu var ya ona bi kez basınca hemen tuş kilidi oluyor işte..
  • Evden çıkarken en az % 90 şarjla çıkıyorum eve geldiğimde %10 küsürlerde. GPS kapalı wireless arama kapalı 3g açık ama programların oto bildirimleri kapalı. Nasıl birşeydir bu yahu. Şarj ettikçe düzelir diyordumda şimdilik bi düzelme görmedim. Şarjını uzun süre götüren arkadaşlar sırrınız nedir yaw.
  • kimsenin sarji uzun gitmiyor ki... ben bu sabah 8de full sarj ettim gece 1 de bitti pili. arada bir internete girdim o kadar baska da oyle asiri birsey yok normal telefon mesajlasma falan. .. ekran cok fazla pil yiyor

bu arada xperia mini her yonden daha iyi bir telefon
  • Telefona aldığımdan beri arka planda çalışacak batarya durum programından başka bir şey yüklemedim. Buna rağmen bir günü görmüyorum.

Telefonu ağzına kadar elektrikle doldurmuyorum ve dibine kadar da boşaltmıyorum. Ara ara elektrik dolduruyorum. Uzmanlar öyle diyor. Ben de onların yalancısıyım.
  • quote:

Telefona aldığımdan beri arka planda çalışacak batarya durum programından başka bir şey yüklemedim. Buna rağmen bir günü görmüyorum.

Telefonu ağzına kadar elektrikle doldurmuyorum ve dibine kadar da boşaltmıyorum. Ara ara elektrik dolduruyorum. Uzmanlar öyle diyor. Ben de onların yalancısıyım.

nasi yani tam sarj etmiyor musun?? hangi uzman demis onu :S
  • Telefonun üstündeki ışık yeşil olduğu zaman fişten çekiyorum. Bu sırada yüzde 94 civarı dolmuş okuyor. Dahası pili zorluyormuş!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadIrony

artık flash oynatıyor telefon :)

nasıl yaptın ve root lu mu telefonun
  • quote:

Telefonun üstündeki ışık yeşil olduğu zaman fişten çekiyorum. Bu sırada yüzde 94 civarı dolmuş okuyor. Dahası pili zorluyormuş!

valla genel kaniya aykiri bu, bi kere pilin kalibrasyonu icin sakincali gibi duruyor, sarj zaten pil tam dolunca kesilir, sizin ayrica birsey yapmaniz gereksiz. bosuna pili tam doldurmadan kullaniyorsunuz, memory effect denen birsey de var lityum pillerde bu yok deniyor ama yine de yapmamak daha iyi diye dusunuyorum

pil icin normal kullanim disinda yapilabilecek tek sey rom yukledikten sonra kalibrasyon yapmak, bazen pil en son yuzde kacta kalmissa rom o degeri tam dolu deger olarak gorebiliyor o durumda recovery programindan (CWM veya Xrecocery olabilir) delete battery stats i secmek gerekiyor, ardindan telefonu yeni almis gibi tam dolana kadar sarj ve tam bitene kadar kullanim yapiyorsunuz bu kadar

• 2.1 versiyonundan 2.3.7 room versiyonuna geçmemizin artılarını nelerdir? hafıza kartını görüyor mu mesela
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.