Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metalok

Marketten uygulama indiremiyorum. Herhangi bir uygulamayı indir dediğimde başlatılıyor diyor ve öylece kalıyor.

bendede öyle oldu..google programlarıda var indiriliyorda takılması ilginç
  • Telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim. com.google.process.gapps hatası verdi. Birkaç google apk yüklemem gerekiyormuş. Lakin bunları telefona usb üzerinden atamıyorum? Telefonu bağladığım zaman sadece telefon kartını görüyor. Telefonun içine giremiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astral09

SES KALİTESİ NASIL? Müzik çalarken şarkı değiştirmek için telefonun üzerindeki ses tuşuna basılı tutunca oluyormu? yani eski sony ericssonlardaki gibi mi?Benim için müzik ön planda tavsiye edermisiniz?

sesi az ama temiz.samsungla karsilastirdigimda samsungun sesi bariz fazla ama ne streo ne bisi var ama bunda masaallah.. aux la bagladigim arabamda sony olan radyodan daha iyi ses verdi :) // sarki degistirmek icin sallamak yeter li...
  • Marketten program iniyor deyip öylece beklemesi sorunu nasıl cözülür?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bayadır kullanıyorum bu teli androidi nasıl guncellicez minilerde guncelleme varmı ? Biri aydınlatsın arc neo olanlar hep guncellemis
  • Biz daha marketten uygulama indirememe sorununu çözemedik ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yu8suf

Marketten program iniyor deyip öylece beklemesi sorunu nasıl cözülür?

sony pc companion ile telefonu güncelleştir deyip telefonu kapatıp geri tuşuna basıp hatalar çözülüyor orjinale dönülüyor çok şükür androide devam
  • Müzik değiştirme nasıl oluyor? Yukarıda bir arkadaş sallayarak demiş ama bende sallama çalışmıyor )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Müzik değiştirme nasıl oluyor? Yukarıda bir arkadaş sallayarak demiş ama bende sallama çalışmıyor )

bu sallama olayi marketten indirdigim ttpot programinin ayarlarinda var.. ama pek keyifli degil, her dokunusta sarkinin en olmdak yerinde sarkiyi degistiyor, hassalik ayari var ama ben fazla kullanamdim.
  • neden? neden benim telefon cok kasiliyor.. arama yapacagim on dakika ugrasiyorum.. bazen duvara carpasim geliyor.. ilk baslar iyiydi ama simdi fazlalasti.. birde cektigim resimler, videolar iki gun sonra kayboluyor? biyerde mi sakliyor , siliyor mu anlayabilmis degilim? birde wifi den radyo veya tv izlerken wifi kendiliginde kapaniyor , hicbir ayar seside bulamadim.. bi yardim
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusone

neden? neden benim telefon cok kasiliyor.. arama yapacagim on dakika ugrasiyorum.. bazen duvara carpasim geliyor.. ilk baslar iyiydi ama simdi fazlalasti.. birde cektigim resimler, videolar iki gun sonra kayboluyor? biyerde mi sakliyor , siliyor mu anlayabilmis degilim? birde wifi den radyo veya tv izlerken wifi kendiliginde kapaniyor , hicbir ayar seside bulamadim.. bi yardim

Çok mu uygulama yükledin? Format atmayı denedin mi?
  • epey uygulama yukledim sildim.. format attimmi butun ayarlar, kayitlar sifirlanir bi daha ugrasmiyim diye atmiyorum..
  • arkadaşlar bu teli 3g modem olarak pc yi internete bağlayabiliyro muyuz? Eğer varsa kablolu ya da kablosuz olarak hangilerini destekliyor bilgisi olan arkadaşların cvplarını bekliyorum ona göre almayı düşünüyorum teli şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusone

quote:

Müzik değiştirme nasıl oluyor? Yukarıda bir arkadaş sallayarak demiş ama bende sallama çalışmıyor )

bu sallama olayi marketten indirdigim ttpot programinin ayarlarinda var.. ama pek keyifli degil, her dokunusta sarkinin en olmdak yerinde sarkiyi degistiyor, hassalik ayari var ama ben fazla kullanamdim.

Poweramp diye bir uygulama kurdum. Ses kalitesi çok iyi, playlist de oluşturuyor, ekolayzırı da var.
    Parçayı değiştirmek için kulaklık üzerindeki düğmeye 1-2 saniye kadar basmak gerekiyor.
    Telefonla gelen müzik uygulamasında bunu yapmıyor. Sadece durdurup çalabiliyor.
  • Slm arkadaşlar. Bir kaç gündür telefonumda şarj olmama sorunu var..İlk taktığımda şarj oluyor görünüyor,ancak bir iki dk sonra şarj olmuyor..Özellikle root yaptıktan sonra olmaya başladı gibi sanki..Onunla bir ilgii varmıdır? Birde servise göndermeden önce root uygulamasını kaldırmam gerekiyo sanırım değilmi?

Ha birde task killer programını açtığımda 7-8 uygulamanın açık olduğunu görüyorum,kullanılabilir hafıza 25mb civarı oluyor..hiç uygulama açmasamda 10 dk sonra yine doluyor uygulama menüsü,normalmi yoksa virüsmüdür acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitalis07 -- 26 Nisan 2012; 23:08:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitalis07

Slm arkadaşlar. Bir kaç gündür telefonumda şarj olmama sorunu var..İlk taktığımda şarj oluyor görünüyor,ancak bir iki dk sonra şarj olmuyor..Özellikle root yaptıktan sonra olmaya başladı gibi sanki..Onunla bir ilgii varmıdır? Birde servise göndermeden önce root uygulamasını kaldırmam gerekiyo sanırım değilmi?

Ha birde task killer programını açtığımda 7-8 uygulamanın açık olduğunu görüyorum,kullanılabilir hafıza 25mb civarı oluyor..hiç uygulama açmasamda 10 dk sonra yine doluyor uygulama menüsü,normalmi yoksa virüsmüdür acaba?

unroot yapıp. sony pc companion güncelleştirme yap düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

arkadaşlar bu teli 3g modem olarak pc yi internete bağlayabiliyro muyuz? Eğer varsa kablolu ya da kablosuz olarak hangilerini destekliyor bilgisi olan arkadaşların cvplarını bekliyorum ona göre almayı düşünüyorum teli şimdiden teşekkürler...

internete bağlayabilirsin pc ni.ben denemedim henüz ama android markette kablosuz uygulamalar mevcut bakabilirsin.
  • quote:

Marketten uygulama indiremiyorum. Herhangi bir uygulamayı indir dediğimde başlatılıyor diyor ve öylece kalıyor.

Hocam bugün ilk defa Go launcher falan yükledim baya birşey derken 3g bitmiş. O ara 3g yi kapatıp tekrardan internet paketi alıp 3g yi açtım quick settings programından. İnternete markete herşeye bağlanıyorum ama birşeyi indir veya güncelle diyince indiriliyor diyip kalıyor öyle indirmiyor bazen 20 dk boyunca indirilmeye başlancak gibi birşey yazıyor indirmiyor. Sen bu sorununa çözüm bulabildinmi. Durduk yere niye böyle sorun yaşadım anlamadım. Yardımcı olursan sevinirim çözdüysen sorunu.
  • quote:

Hocam bu arada ben çözdüm kendi sorunumu. Başka bir forumda bu root alarak sildiğimiz gal gmail ile ilgili servisler nedeniyle indiremiyormuşuz sanırım. En azından bana öyle denk geldi. Diğer forumda da mesajlarını gördüm sorunu çözemediysen hala, en azından buraya yazayım dedim.

Bugün go launcher falan yüklerken telefonu açtım kapattım. Tabii gtalk u falan sildiğimden daha önceden sorun olmadığından bu sefer açılışta com.google.process.gapps hatası aldım ama pek sallamamıştım. Bütün gün markete girip hiçbir şey indiremiyordum ki 3g ile deniyorum indirmeyi. Herşeyi denedim olmadı aç kapa falan gözüm takıldı bu gapps hatasına bari bunu düzelteyim dedim.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773272
    Bu sayfadaki ilk dosyayı indir 3 tane apk var içinde gtalk apk leri. Bir şekilde başka bi siteden (apk manager) programını da bul indir at telefonuna. Bu program ile sd kartı tarayarak gtalk apklerini kurmanı sağlayacak. gtalk apklerini kurup teli yeniden başlat. Market sorunun düzelecektir :). marketten indirmelere devam edebileceksin

En azından benim bu şekilde düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yexer

quote:

Hocam bu arada ben çözdüm kendi sorunumu. Başka bir forumda bu root alarak sildiğimiz gal gmail ile ilgili servisler nedeniyle indiremiyormuşuz sanırım. En azından bana öyle denk geldi. Diğer forumda da mesajlarını gördüm sorunu çözemediysen hala, en azından buraya yazayım dedim.

Bugün go launcher falan yüklerken telefonu açtım kapattım. Tabii gtalk u falan sildiğimden daha önceden sorun olmadığından bu sefer açılışta com.google.process.gapps hatası aldım ama pek sallamamıştım. Bütün gün markete girip hiçbir şey indiremiyordum ki 3g ile deniyorum indirmeyi. Herşeyi denedim olmadı aç kapa falan gözüm takıldı bu gapps hatasına bari bunu düzelteyim dedim.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773272
    Bu sayfadaki ilk dosyayı indir 3 tane apk var içinde gtalk apk leri. Bir şekilde başka bi siteden (apk manager) programını da bul indir at telefonuna. Bu program ile sd kartı tarayarak gtalk apklerini kurmanı sağlayacak. gtalk apklerini kurup teli yeniden başlat. Market sorunun düzelecektir :). marketten indirmelere devam edebileceksin

En azından benim bu şekilde düzeldi.

Teşekkür ederim. Ben gtalk'ı buldum ama telefona bir türlü atamadım. Telefonu bilgisayara bağladığımda bilgisayar telefonun hafıza kartını görüyordu. Telefonu elime alıp hafıza kartına girdiğim de ise kartın içine attığım apk'leri görmüyordum. Bunun için Root Explorer veya muadili bir uygulama gerekiyormuş. Ama dediğim gibi telefona uygulama yükleyemediğim veya ben beceremediğim için olmadı. Servise yolladım onlar halletti.

Yusuf arkadaş Sony Comp. üzerinden güncelleme yaparak aynı sorunu halletmiş. Boşuna uğraşmışım )

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.