Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metalok

quote:

Orijinalden alıntı: yexer

quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Marketten uygulama indiremiyorum. Herhangi bir uygulamayı indir dediğimde başlatılıyor diyor ve öylece kalıyor.

Hocam bu arada ben çözdüm kendi sorunumu. Başka bir forumda bu root alarak sildiğimiz gal gmail ile ilgili servisler nedeniyle indiremiyormuşuz sanırım. En azından bana öyle denk geldi. Diğer forumda da mesajlarını gördüm sorunu çözemediysen hala, en azından buraya yazayım dedim.

Bugün go launcher falan yüklerken telefonu açtım kapattım. Tabii gtalk u falan sildiğimden daha önceden sorun olmadığından bu sefer açılışta com.google.process.gapps hatası aldım ama pek sallamamıştım. Bütün gün markete girip hiçbir şey indiremiyordum ki 3g ile deniyorum indirmeyi. Herşeyi denedim olmadı aç kapa falan gözüm takıldı bu gapps hatasına bari bunu düzelteyim dedim.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773272
    Bu sayfadaki ilk dosyayı indir 3 tane apk var içinde gtalk apk leri. Bir şekilde başka bi siteden (apk manager) programını da bul indir at telefonuna. Bu program ile sd kartı tarayarak gtalk apklerini kurmanı sağlayacak. gtalk apklerini kurup teli yeniden başlat. Market sorunun düzelecektir :). marketten indirmelere devam edebileceksin

En azından benim bu şekilde düzeldi.

Teşekkür ederim. Ben gtalk'ı buldum ama telefona bir türlü atamadım. Telefonu bilgisayara bağladığımda bilgisayar telefonun hafıza kartını görüyordu. Telefonu elime alıp hafıza kartına girdiğim de ise kartın içine attığım apk'leri görmüyordum. Bunun için Root Explorer veya muadili bir uygulama gerekiyormuş. Ama dediğim gibi telefona uygulama yükleyemediğim veya ben beceremediğim için olmadı. Servise yolladım onlar halletti.

Yusuf arkadaş Sony Comp. üzerinden güncelleme yaparak aynı sorunu halletmiş. Boşuna uğraşmışım )

Hadi ya, geçmiş olsun :) root explorer ne yapar bilmiyorum ama apk manager programı sd kartın herhangi bir yerine apk dosyası atınca kendi buluyor ordan yükleyebiliyorsun ben öyle yaptım artık :)

• Destek menüsünde yukarıda sağda ayar bölümü var. Buradan pil kullanım ayarlarını değiştirebiliyorsunuz. Ben arka plan verilerini kapattım, animasyonları kapattım. Az bir şey pil süresi iyileşti gibi.
  • Telefon ara ara kendini yeniden başlatıyor.
  • CM7 artık güncellenmiyor. CM9 çıkmış. Ice Cream Sandwich. Kamera dışında sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode
    CM7 artık güncellenmiyor. CM9 çıkmış. Ice Cream Sandwich. Kamera dışında sorunsuz çalışıyor.

Deneme amaçlı yükledim bende CM9'u. İlk yüklediklerimden baya bir yok kat etmişler. Fontlardaki flulaşmalar giderilmiş daha keskin görünüyor. Hız filan baya iyi biraz daha rütuşlanırsa CM7 ayarına gelir. Çok detaylı denemedim ama foto çekim filan sorunsuz görünüyor, kamera dediğin video çekimleri sanırım. Bu arada şu ana kadar karşılaştığım tek ufak sorun, ekrana attığım kısayolların yazıları kesik çıkmakta. Mesela kamera sembolünün altında "kamera" yazısının yarısı okunuyor, yatay olarak ortadan kesilmiş gibi yazılar. Sadece bumu sorunlu ki dedim, diğer kısayolları ekrana sürükledim her kısayolun altında yazılar aynı şekilde kesik çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnkry

quote:

CM7 artık güncellenmiyor. CM9 çıkmış. Ice Cream Sandwich. Kamera dışında sorunsuz çalışıyor.

Deneme amaçlı yükledim bende CM9'u. İlk yüklediklerimden baya bir yok kat etmişler. Fontlardaki flulaşmalar giderilmiş daha keskin görünüyor. Hız filan baya iyi biraz daha rütuşlanırsa CM7 ayarına gelir. Çok detaylı denemedim ama foto çekim filan sorunsuz görünüyor, kamera dediğin video çekimleri sanırım. Bu arada şu ana kadar karşılaştığım tek ufak sorun, ekrana attığım kısayolların yazıları kesik çıkmakta. Mesela kamera sembolünün altında "kamera" yazısının yarısı okunuyor, yatay olarak ortadan kesilmiş gibi yazılar. Sadece bumu sorunlu ki dedim, diğer kısayolları ekrana sürükledim her kısayolun altında yazılar aynı şekilde kesik çıkıyor.

Bu durumda biraz daha beklemekte fayda var. 15 gunde bir guncelleme yapiliyor; birkac ay sonra dediginiz gibi daha da stabil olacaktır.

• Selam, cyanogen mod 7.1 yüklemeye çalışıyorum dosyayı indirdim sd karta attım. Tek yapmam gereken xrecovery e ulaşabilmek. Ama bir türlü beceremiyorum. Flashtools 0.2.9.1 indirdim oradan xrecovery yükledim diye düşündüm ama olmadı. Telefonu açılışta geri tuşuna hızlı hızlı basmama rağmen xrecovery modunda açamadım. Yardımcı olabilirmisiniz ?? Rootum var ne eksik bulamadım bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexer -- 19 Mayıs 2012; 3:59:39 >
  • Kardeşler oğlana x10 mini aldım.wi fi üzerinden internete girmemize rağmen markete giremedik .İkincisi yüklenen uygulamalar telefon hafızasına mı yükleniyor hafıza yetersiz uyarısı var.İlgilenirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakin-adam

Kardeşler oğlana x10 mini aldım.wi fi üzerinden internete girmemize rağmen markete giremedik .İkincisi yüklenen uygulamalar telefon hafızasına mı yükleniyor hafıza yetersiz uyarısı var.İlgilenirseniz sevinirim.

ne kadara aldınız ?
  • 2.el 275.
  • quote:

2.el 275.

hayırlı olsun . Uygulamalar Eclair Android 2.1 sürümü sebebiyle cihazın kendi hafızasına yüklenir. Ama sanırım hafıza kartına taşımanın yolu custom rom yüklemek .

Markete girebilmek içinde hesap açılması gerek (google) .Yanlışım varsa düzeltirler
  • Google hesabı var çocuğun .teldende onaylatıyoruz ama beceremedik.daha sağlam bir bağlantı uyarısı gibi bir şeyler geliyor.
  • quote:

Google hesabı var çocuğun .teldende onaylatıyoruz ama beceremedik.daha sağlam bir bağlantı uyarısı gibi bir şeyler geliyor.

Ayarlarda, hesaplar ve senkronizasyon (accounts&sync) içinde, "uygulamalar arka planda çalışsın"ın açık olması gerek.
  • quote:

quote:

Google hesabı var çocuğun .teldende onaylatıyoruz ama beceremedik.daha sağlam bir bağlantı uyarısı gibi bir şeyler geliyor.

Ayarlarda, hesaplar ve senkronizasyon (accounts&sync) içinde, "uygulamalar arka planda çalışsın"ın açık olması gerek.

sunucu ile sağlam bir veri bağlantısı kurulamıyor. diye bir uyarı var.
    Bu uyarı kablosuz bağlantıda da internet paketiylede geliyor.
  • merhaba arkadaşlar.cihazı 2. el olarak yeni aldım..genelde memnunum fakat şöyle bir sorun var...cihaz eski değil...faturası tarihi 24.04.2012...cihazı üstteki düğmeden kilitlediğimde veya kendi haline bırakıp uyku moduna geçtiğinde belli bir süre sonra ekran aktif hale geçiyor ve daha sonra tekrar kendiliğinden kapanmıyor...sorun ne olabilir...arızamı yıoksa ayarlardan kaynaklanan bir durummu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 657k

merhaba arkadaşlar.cihazı 2. el olarak yeni aldım..genelde memnunum fakat şöyle bir sorun var...cihaz eski değil...faturası tarihi 24.04.2012...cihazı üstteki düğmeden kilitlediğimde veya kendi haline bırakıp uyku moduna geçtiğinde belli bir süre sonra ekran aktif hale geçiyor ve daha sonra tekrar kendiliğinden kapanmıyor...sorun ne olabilir...arızamı yıoksa ayarlardan kaynaklanan bir durummu..

ilk aldigimda bu tur sorun yoktu biraz fazla kurcalayip, uygulama yukleyip sildikten sonra bendede ayni sorun var . ekran kilidi calisiyor ama ekran aynen parlak kaliyor. elle yaptigimda bu sorun olusmuyor. ayarlarda falanda yok.. bizim teller biraz kendi halinde galiba..
  • quote:

merhaba arkadaşlar.cihazı 2. el olarak yeni aldım..genelde memnunum fakat şöyle bir sorun var...cihaz eski değil...faturası tarihi 24.04.2012...cihazı üstteki düğmeden kilitlediğimde veya kendi haline bırakıp uyku moduna geçtiğinde belli bir süre sonra ekran aktif hale geçiyor ve daha sonra tekrar kendiliğinden kapanmıyor...sorun ne olabilir...arızamı yıoksa ayarlardan kaynaklanan bir durummu..

Bahsettiğiniz şeyin birçok sebebi olabilir, bunları adım adım tecrübe etmeniz lazım. Bahsettiğiniz durumu herhangi bir program da yapabilir. Benim size önerim 2. el aldı iseniz ve çok fazla program yüklemediyseniz, telefonu PC'ye bağlayıp Pc Companion yazılımı ile yeniden romu yükleyip cihazı bir sıfırlamanızdır. Sonrasında gerekli programları kurarak durumu gözlemenizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnkry

quote:

Bahsettiğiniz şeyin birçok sebebi olabilir, bunları adım adım tecrübe etmeniz lazım. Bahsettiğiniz durumu herhangi bir program da yapabilir. Benim size önerim 2. el aldı iseniz ve çok fazla program yüklemediyseniz, telefonu PC'ye bağlayıp Pc Companion yazılımı ile yeniden romu yükleyip cihazı bir sıfırlamanızdır. Sonrasında gerekli programları kurarak durumu gözlemenizdir.

Önerin için teşekkür ederim arkadaşım...son iki gün içerisinde 3 tane uygulama yüklemiştim...İgonav, Uygulama kaldıma ve zippo çakmak...Rom olayına girmeden teli fabrika ayarlarına getirdim. Yaklaşık 20 dk'dan bu yana bir sorun yok.

• Arkadaşlar custom rom yüklemek istiyorum ama şu xrecovery ye giremiyorum bir türlü. Flashtool ile de xrecoveryi yükledim telefona ama telefon açılırken geri tuşuna o kadar basmama rağmen giremiyorum. Bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Bu benim de başıma gelmişti. Turkcell uygulamalarını silmek için rootladıktan sonra olmuştu. Yazılımın tekrar yüklenmesinden sonra -rootlamama rağmen- bu sorunu tekrar yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.