Orijinalden alıntı: yexer Arkadaşlar custom rom yüklemek istiyorum ama şu xrecovery ye giremiyorum bir türlü. Flashtool ile de xrecoveryi yükledim telefona ama telefon açılırken geri tuşuna o kadar basmama rağmen giremiyorum. Bilgisi olan var mı ?
Telefonunuz root'lu ve market üzerinden busybox programını yüklediniz sanırım. Yüklemediyseniz öyle denermisiniz market üzerinden "busybox" diye tarattırın ve kurun. Sonra xrecovery ile açmayı bir daha deneyin bakalım.
Bu telefon 4.0 güncellemesi alacak mı? Bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: vincentvega
Bu telefon 4.0 güncellemesi alacak mı? Bilgisi olan var mı?
2.2 yi bile göremedi ki , gerisini sen düşün ,tek yol rootlamak ve rom yüklemek
quote:
Orijinalden alıntı: mnkry
quote:
Orijinalden alıntı: yexer Arkadaşlar custom rom yüklemek istiyorum ama şu xrecovery ye giremiyorum bir türlü. Flashtool ile de xrecoveryi yükledim telefona ama telefon açılırken geri tuşuna o kadar basmama rağmen giremiyorum. Bilgisi olan var mı ?
Telefonunuz root'lu ve market üzerinden busybox programını yüklediniz sanırım. Yüklemediyseniz öyle denermisiniz market üzerinden "busybox" diye tarattırın ve kurun. Sonra xrecovery ile açmayı bir daha deneyin bakalım.
busybox u yükledim. Ne işe yarıyor anlamadım ama yükleyip busybox içinden install da dedim. Telefonu kapatıp açtım açarken geri tuşuna yine hızlı hızlı bastım sony yazısında ama... yok yine olmadı hocam. Niye giremiyorum xrecovery e anlamadım.
slm. ben bu telefondan almak isitorum ama pil süresiyle ilgili biraz sıkıntım var. nete giren oyun oynayan biri değilim. günde 20-30 mesaj bide en fazla yarım saat görüşmeyle 2 gün dayanırmı pili. eğer öyleyse kesin alıcam. yardımcı olabilir misiniz. ?
arkadaşlar bir sorum olacak. Fotoğraflar ilgili bir sıkıntım var. Fotoları telefon kaydediyor ama açıp kapayınca tekrar ulaşmak istediğimde kırık işareti çıkıyor ve fotolara ulaşamıyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır?
Arkadaşlar gelen aramayı farklı şekilde açma programı varmı acaba yani dokunmatik açmak için çok basit bi sistem yapmışlar sadece sağa dogru çekince açılıyor bunun farklı desenlerde temalarda olanı varmı acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: shadow3804
arkadaşlar bir sorum olacak. Fotoğraflar ilgili bir sıkıntım var. Fotoları telefon kaydediyor ama açıp kapayınca tekrar ulaşmak istediğimde kırık işareti çıkıyor ve fotolara ulaşamıyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır?
"kırık" işareti, o fotografi açmak için uygun bir program olmadığını gösteriyor muhtemelen. baska bir program yükleyip açmayı deneyebilirsiniz.
almayı düşünenlere bir faydam olsun bari. yorumları falnda okudum. orjinalmiş kulakık hediyeside genpa garantiliymiş
evet güzel bir ürün fiyatıda özelliklerine göre çok iyi fakat ekranı sanki biraz küçük gibi...
en ucuz nerde alabilirim
arkadaşlar daha önce kullandığım w810 ile x10 mini nin kulaklıkları bozuldu ve aynı kalitede orjinal sony kulaklıl bulamadım... sony nin kendi mağazasından aldığım kulaklıklar bile yetersiz çıktı kulaklık tavsiyesinde bulunabilirmisiniz yada nerden temim edebilirm orjinalini sony ericsson iyi güzel telefon yapıyo ama satış sonrası destek oldukça kötü...
Samsung'un ekran renkleri daha az; kamera mini'de 5MP, samsung 2MP, gps yok, az daha uzun, az daha agır, sarjı daha iyi.
İşte samsung daha ucuz ama işletim sistemi standart ve kamerası kötü ve birde Gps yokmuş. Samsung'u 340'a buldum Sony'i 400'e ne yapsam karar veremedim :(
Herkese merhaba,
Benim go sms pro kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Go sms pro programında mesaj bildirim ayarını titreşime almama rağmen (yalnız telefon titreşimdeyken seçeneğini seçerek) mesaj geldiğinde ne ses geliyor ne titreşiyor. Diğer seçeneklerde de mesaj geldiğinde titreşmiyor. Bu sorun ile karşılaşan var mı? Çözüm için yardımcı olursanız çok sevinirim.
Pansi sms programını denedim. O programda titreşimi aynı yollarla istediğim gibi yönetebildim. Fakat go sms pro daha özellikli bir program, o yüzden onu kullanmak istiyorum.
birsey sorucam...ne yüklersem yüklüyüüm uygulama olarak bunu telefonun hafızasına atıyor ve hafıza cabuk doluyor doğal olarak ve hafıza kartıyla telefon hafızasının yerini nasıl değiştircem ayarlardan yapmaya çalıstım olmadı yapadım :(
mini cm7 2.2.1 yükledim cyanogenMod işlemci ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor en iyi performansı almak için donmalar falan oluyor şuan
Bu X10'un android'i 1.6 zaten telefon 2,5 yıllık ben bu telefonu alsam android'in son sürümüne yükseltebilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: combez123
Bu X10'un android'i 1.6 zaten telefon 2,5 yıllık ben bu telefonu alsam android'in son sürümüne yükseltebilir miyim?