Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Flush

mini cm7 2.2.1 yükledim cyanogenMod işlemci ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor en iyi performansı almak için donmalar falan oluyor şuan

smartass v2 de
    min 480 mhz
    max 691 mhz

ayarlarim boyle. interactivex ve ondemand begenmedim, smartass v2 simdilik iyiye benziyor max 729 da olabilir tel kaldirirsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

quote:

Orijinalden alıntı: combez123

Bu X10'un android'i 1.6 zaten telefon 2,5 yıllık ben bu telefonu alsam android'in son sürümüne yükseltebilir miyim?

SE'de 2.1'e upgrade mümkün.

Ama internet'te 1.6 yazıyor bu telefonun işletim sistemi sürümü olarak 2.3 sürümü yapamazmıyız?
  • quote:

Arkadaşlar bu telefon mu (X10 Mini) yoksa bu mu? http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/fashion-entertainment/GT-S3770YKATUR

Ben sattım kurtuldum. Sakın bulaşmayın derim. Motorola Defy Mini aldım. Son derece memnunum. Tam 5 gün şarj süresi var. X10 mini aynı kullanımda 1.5 gün zor gidiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Arkadaşlar bu telefon mu (X10 Mini) yoksa bu mu? http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/fashion-entertainment/GT-S3770YKATUR

Ben sattım kurtuldum. Sakın bulaşmayın derim. Motorola Defy Mini aldım. Son derece memnunum. Tam 5 gün şarj süresi var. X10 mini aynı kullanımda 1.5 gün zor gidiyordu.

X10 mini'nin ne kötülüğünü gördün biraz anlatır mısın? Ben ya X10 mini ya da Samsung S3770 alcam şarj Defy minide 1650 mAh, Samsung 1000 X10 1200 yani benim şarj çok problem değil aslında problem 1500 mAh bi pil alsam tamam sorun bitti gitti.

• quote:

quote:

quote:

X10 mini'nin ne kötülüğünü gördün biraz anlatır mısın? Ben ya X10 mini ya da Samsung S3770 alcam şarj Defy minide 1650 mAh, Samsung 1000 X10 1200 yani benim şarj çok problem değil aslında problem 1500 mAh bi pil alsam tamam sorun bitti gitti.

Telefonu kullanmak tam bir eziyet. Ekran çok küçük, üzerindeki android sürümü rezalet, bir sürü gereksiz uygulama yüklü geliyor ve silinemiyor, kendi kendine sürekli bir sürü uygulama, senkronizasyon vs. çalıştırıyor ve kapatılamıyor vs. Bir de üstüne gömülü pille geliyor ve neredeyse her gün şarj etmek gerekiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonu kullanmak tam bir eziyet. Ekran çok küçük, üzerindeki android sürümü rezalet, bir sürü gereksiz uygulama yüklü geliyor ve silinemiyor, kendi kendine sürekli bir sürü uygulama, senkronizasyon vs. çalıştırıyor ve kapatılamıyor vs. Bir de üstüne gömülü pille geliyor ve neredeyse her gün şarj etmek gerekiyor.

Android'i köyü yani youtube'da izlediğim videolarda güzel gelmişti bana şimdi biraz Samsung'a yöneldim. Şarj konusunda da 1500 mAh ve üzeri bir pil alsam taksam olmaz mı? Samsung'da alsam SE'da pil alıcam yüksek mAh'lık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Android'i köyü yani youtube'da izlediğim videolarda güzel gelmişti bana şimdi biraz Samsung'a yöneldim. Şarj konusunda da 1500 mAh ve üzeri bir pil alsam taksam olmaz mı? Samsung'da alsam SE'da pil alıcam yüksek mAh'lık.

X10 mininin pili gömülü iPhone gibi. Çıkarılamıyor. Yeni pil takılmaz.

• ben de malesef pilden illallah ettim, defy mini onerir misiniz? ya da baska mini tarzi pili en az 3-4 gun giden ne tavsiye edersiniz?

ben aslinda yazilim olarak butun sorunlari cozdum, biraz ses kalitesi walkman ayarinda olsa guzel olurdu onun disinda yazilim olarak cok memnunum telefonumdan minicm ile. ama dedigim gibi pil berbat

• quote:

quote:

quote:

Bu X10'un android'i 1.6 zaten telefon 2,5 yıllık ben bu telefonu alsam android'in son sürümüne yükseltebilir miyim?

Ama internet'te 1.6 yazıyor bu telefonun işletim sistemi sürümü olarak 2.3 sürümü yapamazmıyız?

Sony internet sitesine göre, 2.1'e upgrade mümkün.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sony internet sitesine göre, 2.1'e upgrade mümkün.

Güzel alırsam son android'i kullanabilicem yani bu gerçekten güzel oldu.

• arkadaşlar ben 4 ay önce hepsiburada.com dan aldım nu telefonu fakat iç kulaklık bozuldu ses gelmiyıo konuşurken aporleri dışarı veriyom bunun servis yerlerinide bulamadım yardımcı olurmusunuz nerden yaptırabilirim
  • arkadaşlar bu gün blutooth tan resim atarken problem çıktı sonra blutooth açılmadı bir daha. telefonu baştan açtım yok yine açılmıyor problem ne olabilir? yazılımsal mı donanımsal mı? ona göre format atayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busseee

arkadaşlar ben 4 ay önce hepsiburada.com dan aldım nu telefonu fakat iç kulaklık bozuldu ses gelmiyıo konuşurken aporleri dışarı veriyom bunun servis yerlerinide bulamadım yardımcı olurmusunuz nerden yaptırabilirim

Dostum garanti belgesinde servis adresleri ve telefonları mutlaka yazar.
  • Bende bu telefonu alıcaktım ama çok sorunlu herkesde birşey çıkıyor.
  • teknik ve donanım bakımından hiçbir sorun yaşamadım.
    alalı da bayağı oldu sanırım.
    go launcher ex uygulaması ile yeni bir telefon almış gibi hissettim bugün.
  • go launcher i falan gecin, internette 360 launcher i bulun apk sini telefona yukleyin mukemmel bir launcher. diger launcherlarda hep bi eksiklik hissediyordum bunda hersey tamam ve o kadar gorsel ve akici ki iphone u olanlara tek harekette vayy dedirtebirsiniz gecis efektleriyle :)

android 2.1 e veya rootsuz olanlara yuklenir mi bilmiyorum gene de deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

go launcher i falan gecin, internette 360 launcher i bulun apk sini telefona yukleyin mukemmel bir launcher. diger launcherlarda hep bi eksiklik hissediyordum bunda hersey tamam ve o kadar gorsel ve akici ki iphone u olanlara tek harekette vayy dedirtebirsiniz gecis efektleriyle :)

android 2.1 e veya rootsuz olanlara yuklenir mi bilmiyorum gene de deneyin

Ben bu konuları pek bilmem ama şuanda android 4.1 var mesela en son onu bu telefona yükleyip kullanabilir miyiz? İlla 4.1 değil 4.0, 3.0, 2.3, 2.2 ve 2.1 sürümleri var android'in.
  • birsey sorucam...ne yüklersem yüklüyüüm uygulama olarak bunu telefonun hafızasına atıyor ve hafıza cabuk doluyor doğal olarak ve hafıza kartıyla telefon hafızasının yerini nasıl değiştircem ayarlardan yapmaya çalıstım olmadı yapadım :(

cvp verirseniz sevinirm...kimse benimle aynı sorunu yaşamıyor mu ?
  • arkadaşlar x10 mini ile xperia mini arasında kaldım xperi mini cok sorunlu bi tel ekran titremesi menu tuşlarının sapıtması ve aşırı ısınma sorunu var

• quote:

Orijinalden alıntı: nalbantr

arkadaşlar x10 mini ile xperia mini arasında kaldım xperi mini cok sorunlu bi tel ekran titremesi menu tuşlarının sapıtması ve aşırı ısınma sorunu var

x10 miniyi pc ye bağlayıp modem olarak kullanabiliyoz mu kullanan var mı acaba

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.