Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Flush

ben minicm7 yükledim gayet memnunum ama son 2 gündür telefon titremiyor yanlış birşey yapmış olabilirmiyim yani ayarlardan titreşimi her zaman yapıyorum falan yapamadım hiçbir şekilde yardımcı olabilecek varmı ?

Merhaba
    yukleme adimlarinizi siralayabilir misiniz?
    bende de x10 mini var ama bi turlu beceremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyi sırasıyla yaptım ve işlem başarı ile tamamlandı ama bu nasıl root ben anlamadım gereksiz uygulamaları silemiyorum
  • Bu telefonun "telefon rehberi" tamamen nasıl silinir?
  • http://db.tt/GUq3s9j1http://db.tt/D0ybrr2F

arkadaslar pil öldü mü dersiniz?
  • s.a arkadaslar bu telefonu pc ye baglayarak bi türlü internete giremedim denemediğim pc suite progrmı kalmadı. bağlanan arkadaşlar varsa eger yardımcı olursa cok sevinirm. herkese hayırlı aksamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kirallarvadisi

s.a arkadaslar bu telefonu pc ye baglayarak bi türlü internete giremedim denemediğim pc suite progrmı kalmadı. bağlanan arkadaşlar varsa eger yardımcı olursa cok sevinirm. herkese hayırlı aksamlar.

as easytether adlı programla kolaylıkla bağlanabilirsiniz. root gerektirmez. kolay gelsin

• X10 mini parçalama ;http://www.ifixit.com/Teardown/Sony-Ericsson-Xperia-X10-Mini-E10i-Teardown/3124/1
    X10 mini pil değişimi ;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1314798

Rom vs de çöken x10 mini kurtarma;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=981935
    1. Remove the back cover.

2. You will see a rubber cog Just left side of the Camera...

3. Remove the Rubber Cog by any way (just be gental with it)....with the help of Pin or Sumthing that you can lift it up.

4. After removing that Cog.....you will see a White small Plug that connects the wire to internal battery!!!

5. Remove that Pulg(Very gentally.......with the same method you done with Cog).....After this you will see that your phone got Switched-Off.

6. Replug the White Pulg.And the Job is Done.

7. Launch the SEUS application in your computer and follow the steps....

8. And WOW you got your Phone back Completely working!!!
    Kısaca;
    1- Kameranın sol altında ki kauçuğu sökünce pil soketi görünüyor, onu nazikçe sökün.
    2- Geri takın
    3- SEUS (Sony Ericsson Update Service) açın ekrandaki yönergeleri izleyin.

MiniCm Rom vs yükleme ;
    http://code.google.com/p/minicm/
    Root etme, recowery, Clockwork mode yükleme vs. konularında İnstall kısmı sizi yönlendiriyor. En stabil olanı Minicm7 serisi, ben Minicm 10 u da kurdum ama performans düştü.

Atrix almayı düşünürken vazgeçtim. Windows phonelar daha düşene kadar beni idare eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

quote:

s.a arkadaslar bu telefonu pc ye baglayarak bi türlü internete giremedim denemediğim pc suite progrmı kalmadı. bağlanan arkadaşlar varsa eger yardımcı olursa cok sevinirm. herkese hayırlı aksamlar.

as easytether adlı programla kolaylıkla bağlanabilirsiniz. root gerektirmez. kolay gelsin

programı indirip kurdum pc ye
    malesef yine olmuyor:-(

• quote:

quote:

quote:

Telefona da kurmanız lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam kardeşim hallettim:-) Allah razı olsun senden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam kardeşim hallettim:-) Allah razı olsun senden.

Rica ederim :)

• öncelikle merhaba.

arkadaşlar bu telefonun şu andaki android sürümünü söyleyebilir misiniz.
  • resmi sürüm 2.1 eclair,
    ama resmi olmayan sürümlerde 2.2 foroyo, 2.3 gb, 4.0.4ics , 4.1 jb vsvs kuruluyor ve hepsi çalışıyor çatır çutur
  • ARkadaşlar bu telefonun 1 yıl garantili az kullanılmış olanına 275 lira verilir mi değer mi sizce?
  • Bu telefonu kullanan hala var mı bilmiyorum.
    AnTuTu CPU Master Pro isimli uygulama ile işlemci hızını düzenleyerek elektrik tasarrufu veya az bişi hız artışı sağlayabilirsiniz.

Go Locker kullanarak ekran kilidine farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ayrıca bu uygulamanın bir sürü teması var.

Farakan, oyun falan oynamayı planlamıyorsan ve 250 kapatabilirsen alabilirsin :)

düzeltme:

Antutu cpu uygulamasında çeşitli profillere göre işlemci durumunu ayarlayabiliyorsunuz. Ben şöyle ayarladım:

Şarj olurken: performans
    Ekran kapalıyken: powersave
    Görüşme sırasında: Ondemand
    Pil zayıfken: conservative
    Ekran açık iken: Ondeamond

Ekran kapalıyken powersave seçildiğinde pil tasarrufu bayağı iyileşiyor. Fakat Go Locker çok fena kasıyor. O yüzden Go Lockerı kaldırdım. Şarj problemi olmayan deneyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 21 Şubat 2013; 23:27:06 >
  • uygulamadan facebook'a giremiyorum girebilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prensessiz

uygulamadan facebook'a giremiyorum girebilen varmı ?

sanırım senden benden başka bu telefonu kullanan kalmamış. ben de facebook kullanmadığım için uygulaması hakkında bir bilgim yok :)
  • Bu telefon x10 mini nasıldır?
    Hala satan yer var ama fiyat-performans nasıl
    Alınırmı bu fiyata ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdullah Ekrem

Bu telefon x10 mini nasıldır?
    Hala satan yer var ama fiyat-performans nasıl
    Alınırmı bu fiyata ne dersiniz

Xperia Mini HD almak daha mantıklı. 2.el temizi 350-400 gidiyor.
    Sıfır bulunmaz.
  • S.a bugün bu forumdan bir arkadaştan xperia mini st15i aldım ve android 4.0.4 yüklü daha önce root boot vs yapmadım. telefonda hangi sürüm yüklü? ICS mi?? ve hangisini tavsiye edersiniz jelly bean mi normal resmi güncellemesi mi? telefonda bir sıkıntı yok gibi gerek kullanım gerek donanım olarak sadece meraktan soruyorum hangi sürümü tavsiye edersiniz ve avantajı nedir??
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.