Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon o kadar küçük ki elimden düşüp duruyor. Neyse ki reflekslerim iyi de yere çakılmadan tutuyorum ama dün akşam o kadar şanslı değildi bu mini. İlk siftahını yaptı bakalım. Şimdilik sorun yok.
  • arkadaşlar bende xperia mini var fakat program kurarken kendi tel hafizasina kuruyor hafiza sıkıntısı yaşıyorum,nasıl SD karta kaydedebilirim lüten yardim edin...........
  • beyler rom yüklücem xrecoveryi de kurdum superuser iznide var ama kapatıp açarken sürekli geri tuşuna basmama rağmen xrecovery moduna girmiyo cihaz root lu niye girmiyo anlamadım kaç saattir delirdim agalar yardım edin ya hayır menüden xrecoverye girince busybox xrecovery.tar ı gösteriyor ki belirttiği adreslerde mevcut o dosyalar gözünüzü seviyim yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

beyler rom yüklücem xrecoveryi de kurdum superuser iznide var ama kapatıp açarken sürekli geri tuşuna basmama rağmen xrecovery moduna girmiyo cihaz root lu niye girmiyo anlamadım kaç saattir delirdim agalar yardım edin ya hayır menüden xrecoverye girince busybox xrecovery.tar ı gösteriyor ki belirttiği adreslerde mevcut o dosyalar gözünüzü seviyim yardım

çözüldü
  • quote:

quote:

beyler rom yüklücem xrecoveryi de kurdum superuser iznide var ama kapatıp açarken sürekli geri tuşuna basmama rağmen xrecovery moduna girmiyo cihaz root lu niye girmiyo anlamadım kaç saattir delirdim agalar yardım edin ya hayır menüden xrecoverye girince busybox xrecovery.tar ı gösteriyor ki belirttiği adreslerde mevcut o dosyalar gözünüzü seviyim yardım

çözüldü

Nasıl çözdün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

quote:

quote:

çözüldü

Nasıl çözdün?

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-rom-se-xperia-x10-mini-2-2-1-froyo-update-15-5-11-minicm6-1-0-1-temalar?page=5

• beyler çok acil yardımınız lazım ben önce bi rom yükledim cihaz çalışıyodu sonra kurcaladım nette yeni bi rom bulup direk indirdim ve xrecovery ile önce format data falan diyip yeni indiridiğim romu yükledim ama cihaz iki saattir sony ericsson yazısında kaldı kapatıp açıyorum power+üç menü tuşuyla birden yapıyom gene olmuyo pc companion açıuyorum bağlanmıyor üstüne bide hafıza kartınada format attım back up dosyalarımda gitti napçam agalar çok acil bileniniz varsa yardım
  • Millet versiyon yükseltme olayında sorun yaşamış. Kamerası çalışmayan var, telefonu açılmayan var vs bu ise girmek gözümü korkuttu. Sormak istediğim 3G konumuna nasıl geçiyoruz? Ağ ayarlarından avea 3g'yi seçiyorum ama kendiliğinden 2g'ye geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Millet versiyon yükseltme olayında sorun yaşamış. Kamerası çalışmayan var, telefonu açılmayan var vs bu ise girmek gözümü korkuttu. Sormak istediğim 3G konumuna nasıl geçiyoruz? Ağ ayarlarından avea 3g'yi seçiyorum ama kendiliğinden 2g'ye geçiyor.

sorma aga ilk yüklediğiim rom çok iyiydi de abartıp ikinciyide yükleyince haşat oldu cihaz neyseki se update centeerla çözdüm işi
    3g için ayarlar-kablosuz ve ağ-mobil şebeke-şebeke modu-yalnızca wcdma yı seç

• Teşekkürler. Peki, ekranda 3g simgesi çıkması gerekiyor mu? Ayarlardan avea 3g aktif oldu ama ekranda bir belirti yok. İnternet bağlantısi sırasında sinyal çubuğunun yayında E ve H harfleri çıkıyor.

• bu telelfonu almayı düşünüyorum .öneriri misiniz acaba. kamerası sesi fotoğrafı ve dokunmatiği nasıldır acaba.bunlara tek tek not verecek biri varmı..sağolun.
  • Telefonun şarj süresi dışında bir sorunu yok.
    Hatta küçük olması başlarda olumsuz gibi görünse bile cepte taşıma kolaylığından dolayı çok büyük bir rahatlık sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

bu telelfonu almayı düşünüyorum .öneriri misiniz acaba. kamerası sesi fotoğrafı ve dokunmatiği nasıldır acaba.bunlara tek tek not verecek biri varmı..sağolun.

Önceliğiniz kamera ise hiç bakmayın; piyasada çok daha kaliteli kameraya sahip modeller var.
  • X10 mini ile telefondan telefona bluototh ile mp3 müzik dosyası yollamak istiyorum fakat seçenek çıkmıyor, yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ?
  • SES KALİTESİ NASIL? Müzik çalarken şarkı değiştirmek için telefonun üzerindeki ses tuşuna basılı tutunca oluyormu? yani eski sony ericssonlardaki gibi mi?Benim için müzik ön planda tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Teşekkürler. Peki, ekranda 3g simgesi çıkması gerekiyor mu? Ayarlardan avea 3g aktif oldu ama ekranda bir belirti yok. İnternet bağlantısi sırasında sinyal çubuğunun yayında E ve H harfleri çıkıyor.

Telefonun üstündeki H işareti 3g hızında bağlantı E işareti 2g bağlantı olduğunu gösteriyor. Ordan takip edebilirsin. Wi-fi- 3g- gps-bluetooth seçeneklerini rahatça açıp kapamak kontrol etmek için widget lı güzel programlar var birini indirirsen (quick settings kullanıyorum ) rahat edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

quote:

Orijinalden alıntı: ali282

bu telelfonu almayı düşünüyorum .öneriri misiniz acaba. kamerası sesi fotoğrafı ve dokunmatiği nasıldır acaba.bunlara tek tek not verecek biri varmı..sağolun.

Önceliğiniz kamera ise hiç bakmayın; piyasada çok daha kaliteli kameraya sahip modeller var.

daha iyi kameralı telefonlar var ama bu fiyat aralığında sanırım en iyilerinden biri. İncelemelerinden birinde HTC desire ile karşılaştırılmıştı baya ezip geçiyordu onun kamerasını.
  • quote:

Millet versiyon yükseltme olayında sorun yaşamış. Kamerası çalışmayan var, telefonu açılmayan var vs bu ise girmek gözümü korkuttu. Sormak istediğim 3G konumuna nasıl geçiyoruz? Ağ ayarlarından avea 3g'yi seçiyorum ama kendiliğinden 2g'ye geçiyor.

Ben avea kullanıyorum bazen bulunulan yere göre değiştiği oluyor. Evdeyken genelde 3g de ama dışarıdayken bazen 2g ye düşüyor. İki seçenekte açıksa sorun yok sanırım.

Versiyon yükseltmede neden bu kadar sorun yaşandı acaba bazı romlarda mı sorun var?? Ben hiç ellemek istemedim Rom unu sadeec root aldım. Şu rom sorunlarının nedeni netleşmeden de geçmeyeceğim heralde.
  • Marketten uygulama indiremiyorum. Herhangi bir uygulamayı indir dediğimde başlatılıyor diyor ve öylece kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

Orijinalden alıntı: dede0680

arkadaşlar acaba market Türkiye'ye mi kapandı ne oldu, markette gezinebiliyorum fakat indir dediğimde öge indirilecektir yazıyor ama inmiyor :(

google uygulamalarını mı sildin bir şekilde? onları silince benim de öyle olmuştu, yükleyince geri geldi

Bunları nasıl geri yükleyeceğim? Bir de neyi sildiğimi de hatırlamıyorum ki?
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.