Bildirim
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Öneri ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yurtiçi garantili ise olabilir.Güzel cihaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: sakin-adam
Yurtiçi garantili ise olabilir.Güzel cihaz.
Evet garantisi yurtiçi ve devam ediyor -
X8 alabilirsin o fiyatlara ama kamera senin için önemliyse x10 mini iyi tercih olur -
quote:
Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.
X8 alabilirsin o fiyatlara ama kamera senin için önemliyse x10 mini iyi tercih olur
Yine fotoğraf çekeriz ya kamerasıda düzgün olsun :) -
Sıfırı internette en ucuz 400 tl civarını gördü bu telefon. Gerçi arkadaşın bir telefoncuya götürse o telefona en fazla 250 lira verirler, çoğu telefoncu da almaz zaten satamam diye. Ama herkesin dediği gibi telefonun garanti belgesi vb. mevcutsa fiyatı makul gibi. 300 liraya android telefon sahibi olursun. -
Kesinlikle memnun kalacagin bi cihaz...
300liraya sony kalitesi ve android deneyimi... -
quote:
Orijinalden alıntı: adm155
Sıfırı internette en ucuz 400 tl civarını gördü bu telefon. Gerçi arkadaşın bir telefoncuya götürse o telefona en fazla 250 lira verirler, çoğu telefoncu da almaz zaten satamam diye. Ama herkesin dediği gibi telefonun garanti belgesi vb. mevcutsa fiyatı makul gibi. 300 liraya android telefon sahibi olursun.
Konuştum kendisiyle 250ye veririm dediÇoook Teşekkür ederim yorumların için
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz40
300liraya sony kalitesi ve android deneyimi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
dediğim gibi 250ye kadar düşürdüm telefonun kasasında falan da çizik yok çokta alasım var zaten 6300 tak etti canıma :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stewie! -- 26 Mart 2012; 18:29:27 >
-
Bu telefonun şarjı az gidiyordu galiba... -
sevindim... umarım memnun kalırsın telefondan.quote:
Orijinalden alıntı: Stewie!quote:
Sıfırı internette en ucuz 400 tl civarını gördü bu telefon. Gerçi arkadaşın bir telefoncuya götürse o telefona en fazla 250 lira verirler, çoğu telefoncu da almaz zaten satamam diye. Ama herkesin dediği gibi telefonun garanti belgesi vb. mevcutsa fiyatı makul gibi. 300 liraya android telefon sahibi olursun.
Konuştum kendisiyle 250ye veririm dediÇoook Teşekkür ederim yorumların için
quote:
300liraya sony kalitesi ve android deneyimi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
dediğim gibi 250ye kadar düşürdüm telefonun kasasında falan da çizik yok çokta alasım var zaten 6300 tak etti canıma :D
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademsin -- 26 Mart 2012; 20:52:20 >
-
quote:
sevindim... umarım memnun kalırsın telefondan.
Memnun kalacakmışım gibi gözüküyor ama hadi bakalım :) Alacağım son bursu bekliyorum gelsin hemen alıyorum telefonu :D
quote:
Orijinalden alıntı: spiegel
Bu telefonun şarjı az gidiyordu galiba...
evet öyleymiş ama çok fazla sms kullanmıyorum elinden telefonu düşürmeyen bir tip değilim oda sorun olmazTeşekkürler yorumun için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stewie! -- 27 Mart 2012; 0:55:21 >
-
Şöyle bir şey duydum sim kartta ki numaralar gözükmüyormuş -
Çok ufak hocam ekranı donanım olarak güzel ama tasarım olarak berbat bir arkadaşım aldı kutudan çıkardık yanlarına kordon taksan kol saati olacak nerdeyse geri iade etti. X8 önerimdir veya vodafone 945. -
quote:
Orijinalden alıntı: wRei
Çok ufak hocam ekranı donanım olarak güzel ama tasarım olarak berbat bir arkadaşım aldı kutudan çıkardık yanlarına kordon taksan kol saati olacak nerdeyse geri iade etti. X8 önerimdir veya vodafone 945.
Tasarıım olarak benim çok hoşuma gitti ya ufacık kullanımı rahat falan ben beğendimYorumun için teşekkür ederim
-
Bazı yorumlara güldüm
xperia x10 mini
"en iyi tasarım" ödülü almış bi cihazdir. Kutusunun üzerinde yazar zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bazı yorumlara güldüm
xperia x10 mini
"en iyi tasarım" ödülü almış bi cihazdir. Kutusunun üzerinde yazar zaten.
-
Millii Eğitim bakanlığına sesleniyoruuuuum yatırın artık bursumuzu alalım telefonu 1 ay olacak nerdeyse başkası alacak diye korkuyoruum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X