Şimdi Ara

??? sony ericsson xperia x10 vs nokia x6 hangisini almamı tavsiye edersiniz ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dokunmatik ekran ikiside ama hangisini almamı önerirsiziniz. Daha önce kullanan varsa yorum paylaşırsa çok sevinirim

• telefondan beklediğin ve bütçen ne?

ben olsam bu iki teli de almam
    x6 434 mhz işlemci ve 128 mb ram ile fiyatını haketmeyen bir model

x10 ise android 1.6 kullanıyor 2.0 lı modeller varken alınmaz hem ikisindede muti touch desteği yok

web olarak ikiside kötü

sana tavsiyem daha üst düzey bir tel istiyosan hd2 eğlence istiyosan 3gs android olsun dersen motorola droid
    ama şu an için android tavsiye etmem
  • bütçeden ziyade isteklerimi şöle sıralayım. sıkıntım yok o yönde

kesinlikle takılma istemiyorum telefonda.. kamerası en az 5mp olmalı ve olmazsa olmaz wi fi si olmalı.. öle cok cok aşırı özellik beklemiyorum..
  • x10 her turlu tokatlar herturlu... bence karsılastırmaya bile gerekyok ayrıca android 2.0 cıkıcak x10 benim bildigim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshman34

bütçeden ziyade isteklerimi şöle sıralayım. sıkıntım yok o yönde

kesinlikle takılma istemiyorum telefonda.. kamerası en az 5mp olmalı ve olmazsa olmaz wi fi si olmalı.. öle cok cok aşırı özellik beklemiyorum..

takılmak istemiyorum derseniz hd2 öneremem ne kadar hızlı olsa da windows elbet takılacak
    eğer android isterseniz motorola droid derim.Hem multitouch ver hem tarayıcısı x10 dan daha iyi
    palm pre nin de tarayıcısı iyimiş ama tavsiye etmem.İşletim sisteminden dolayı
    iphone nunda kamerasından dolayı tavsiye etmem ama tarayıcıda 3gs en iyisi şu anda

n900 in tarayıcısı motorola droidden iyidir ama ekranı resistiftir.Ve işletim sistemi maemo dur.Size kalmış

benim sizin isteklerinize göre tavsiyem motorola droiddir.Eğer zaman zaman ufak takılmalara (laptop taki gibi) takılmazsanız hd2 kameraya takılmazsanız 3gs motorola droidden üstündür.ama istekleriniz doğrultusunda en alınası motorola droiddir.

• Kesinlikle x10..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

telefondan beklediğin ve bütçen ne?

x10 ise android 1.6 kullanıyor 2.0 lı modeller varken alınmaz hem ikisindede muti touch desteği yok

web olarak ikiside kötü

sana tavsiyem daha üst düzey bir tel istiyosan hd2 eğlence istiyosan 3gs android olsun dersen motorola droid

HD 2 de görüntülü görüşme yok..
    3gs eğlence boyutunu biraz açabilir misiniz?
    Motorola droid tercih nedenleriniz??Bunda da görüntülü görüşme yok. mobil TV yok..
    Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGÜ -- 7 Mart 2010; 21:33:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X10 alacak gibiyim ama hala satışa çıkmadı ne hikmetse
  • x10 hepsini ezer bence.. bekle istersen çıktığında hepsine değecekmiş gibi... zaten sony ericssonun amiral gemisi olacak. bide android 2 yükseltme imkanı var olması gerek.... yani android 2 sistemli olması senib tercihine kalmışş
    SONY ERICSSoN X10 +++++++++++++++++++++++
  • abim yurtdışına gidiyor ordan sipariş ettircem x10 ya da nokia x6 işte.. umarım ekranda takılma olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshman34

abim yurtdışına gidiyor ordan sipariş ettircem x10 ya da nokia x6 işte.. umarım ekranda takılma olmaz

x10 Yurt dışında da hala satışda değil diye biliyorum...
  • se nin yeni modellerini beklerseniz hiç telefon sahibi olamazsınız
    örnek: se x1
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGÜ
    quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

telefondan beklediğin ve bütçen ne?

web olarak ikiside kötü

HD 2 de görüntülü görüşme yok..
    3gs eğlence boyutunu biraz açabilir misiniz?
    Motorola droid tercih nedenleriniz??Bunda da görüntülü görüşme yok. mobil TV yok..
    Teşekkürler..

görüntülü görüşmeyi ya da mobil tv yi kim kullanıyor kimse.Görüntülü görüşme istersen 6630 al 3120c al.Eğlenceden kasthm multitouch apple uygulamaları oyunları en hızlı tarayıcısı için diyorum eğlenceli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.