Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X1i | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
2
Favori
60.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "HECE" gerçekten dediğin gibi oldu pil ömrü 3 güne çıktı demekki ilk günlerde pil tam kendine gelemiyor 1 hafta sonra normale dönüyor. Tavsiyen ve tecrübelerini aktardığın için çok Teşekkür ederim
  • güzel haber pil perfırmansından, ilerde daha daha da memnun kalacaksın diye umuyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Colin82

"HECE" gerçekten dediğin gibi oldu pil ömrü 3 güne çıktı demekki ilk günlerde pil tam kendine gelemiyor 1 hafta sonra normale dönüyor. Tavsiyen ve tecrübelerini aktardığın için çok Teşekkür ederim
  • X1 ve WinMobile 6.5

• güzel gözüküyor 6.5
    geçişler falan animasyonlu, çok da yavaş gözükmüyor ama tabii denemeden bilemeyiz tam
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

X1 ve WinMobile 6.5

direk link verirseniz sevinirim böyle açamıyorum proxy kullanıcamda
  • Windows 6.5 a upgrade ettiğimizde, yüklediğimiz tüm programları bir daha yüklemek gerekiyor mu?

Teşekkürler

Jackal
  • evet. tüm programlar, rehber bilgilerin, sms'lerin, mailliern vb. herşey silinir. rom upgrade işlemi öncesinden tüm bu bilgilerinin yedeğini almalı ve sonrasında upgrade yapmalısın.

quote:

Orjinalden alıntı: jackal_h

Windows 6.5 a upgrade ettiğimizde, yüklediğimiz tüm programları bir daha yüklemek gerekiyor mu?

Teşekkürler

Jackal
  • Xperia R3A upgrade için,

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/x1

sayfasında "Update Service application" indirebilir ve cihazınızın upgade işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
  • hece telefonu satılığa çıkardım :(((( motorsiklet alıcamda sence ne yaptım ben :((((
  • yanlış yaptın bir se fanatiği bunu yaparsa başka insanlar napsın. umarım pişman olmazsın

quote:

Orjinalden alıntı: laax

hece telefonu satılığa çıkardım :(((( motorsiklet alıcamda sence ne yaptım ben :((((
  • Arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum size Sim rehberini nasıl kullanıyorsunuz ? Mesela telefon defterine giriyorum (Contacts) hem msn listem var hemde sim kartımdakilerin ismi var bunu nasıl ayırabilirim ayarlarına baktım fakat göremedim acaba siz farklı bir program mı kullanıyorsunuz?
  • valla bende zor durumdayım :) ama o 1 milyar için 1 ay beklemem gerek neyse gerekirse bekliycez artık
  • slm arkadaşlar bu telefonu türkçe yapabiliyormuyuz bazı sitelerde dosyaları var deneyen oldumu
    (Aşağıdaki dosyayı rom yazmak için kullanabilirsiniz.Türkçe yapmak için sadece wm6.1_TUR_SP_ctrlpda dosyasını kurmanız yeterlidir.)
  • bu sıralar Xperia X2 ile ilgili çok falza haber duyulmaya başlandı. idda edilen özelliklere bakılırsa Sony Ericcson, X1'de eksik bırakılan herşeyi X2 ile tamlamaya niyetli gibi.

daha hızlı işlemci (en çok özlem duyduğum nokta), 8.1 mp kamera, hareket algılayıcı ve daha büyük bir ekran bu iddalar arasında dikkat çekenler şu an için.

http://wmpoweruser.com/?p=4790

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 7 Haziran 2009; 0:13:35 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_32348028/tm.htm

adresinden bu cihazın Asus P565 ile karşılaştırmalı incelemisini bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 14 Haziran 2009; 22:15:57 >
  • dostum x2 bence çin malı gibi kalıyor en azından klavye nin sarılı renkleri olmasaymış ve ön yüzde hertürlü xperia x1 alırım tasarımı becerememişler htc yi kınıyorum sanırım biraz kıskandılar :)
  • http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x2_gets_snowwhite_prettier_than_before-news-966.php

adresinde biraz daha ayrıntılı bilgi mevcut. tasarım olarak son halini görmeden birşey söylemek istemiyorum ama cihazı performans olarak daha ileri taşıyacak bir değişiklik yok gibi görünüyor. eğer işlemci aynen X1'deki gibi kalırsa, tamemen hayal kırıklığı bence.

quote:

Orjinalden alıntı: laax

dostum x2 bence çin malı gibi kalıyor en azından klavye nin sarılı renkleri olmasaymış ve ön yüzde hertürlü xperia x1 alırım tasarımı becerememişler htc yi kınıyorum sanırım biraz kıskandılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 14 Haziran 2009; 22:23:47 >

• eğer siyah değilde bu beyaz tasarımda olursa ki fena değilmiş müthiş olur ve 8.x mp kamera da olunca ve pil süresi ne htc kalır nede nokia birde 1ghz işlemci :D tadından var ya yenmez yenmez pc kullanmayı brakırım
  • Sn. Hece ses probleminden dolayı HTC PRO' yu geri verdim demişsiniz? Problem neydi acaba bu iki cihaz arasında kaldım. Kararsızım. HTC Proda aynı zamanda batarya kullanım ömrüde az diye biliyorum. X1 ile Pro arasında ses ve batarya açısından ciddi bir fark var mı?
    X1' de kasalarda çatlama ve deformasyondan söz ediliyor. Lütfen açıklarmısınız.
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.