Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X1i | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
588
Cevap
2
Favori
60.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aurora90

bende bi türlü güncelleyemedim cihazı kabloyu takıyorum ancak 3. aşamaya gecmiyor update programı

geçen gün bi servise sordum yurd dışı ciazları güncellenmiyormuş farklı yöntemi farmış :S
  • ben de en sonda aldım bi x1 şuan kargoda yarın elime geçer.tavsiye edeceğiniz programları bekliyorum
  • bende karar verdim en sonda x1 e yarın sepete ekliyorum program ve oyun tavsiyelerinizi bekliyorum
  • 65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 16 Eylül 2021; 3:1:40 >
  • arkadaslar x1 usb driveri yok mu cok acil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinemmz

arkadaslar x1 usb driveri yok mu cok acil?

bende x2 için epey aramıştım.tüm windovs teller için bir prğram var onu yükledim.herhangi bir telefoncudan bulunabilir bende var ama buraya nasıl ekleniyor bilimyorum
  • merhaba beyler. hala x1 kullanan varmıdır var ise bulamadığım türkçe rom konusunda yardımcı olurmu
  • telefon böyle donup kaldı .kilit kısmına dokunuyorum hiçbir etki yapmıyor..bataryasını takıp çıkardım yine aynı..sim kartı çıkarttım taktım yine aynı.n yapacağıımı bilemiyorum ..6.5 rom yüklü..sitesindeki 6.1 romu yüklemeye çalıştım başka orjinal olmayan bir yazılım kullanıyosunuz diye yazıyordu.....hem yardımcı olabilecek hemde sayfayı canlandırmak açısında çok büyük bir sebep ...

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.