Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X1i | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
2
Favori
60.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evveet uzun bı ugrastan sonra bende kavustum sonunda
    yanlız sormak ıstedıgım bır sey var suan ustundekı rom eskı ve herhan gıbı bır yere dokundugumda
    hemen algılamıyor acaba rom eskı oldugu ıcın mı yoksa sorunmu var
  • Hayırlı olsun..
    Bakalım temiz bişi bulursam bende x1 e geçmek istiyorum gps te sorun yaşıyorumda malum ram olayı..
  • tesekurler ınsallah bulursun ve gercekte coook guzel bı alet
    Bu arada algılama olayını cozdum kendı guvenlıgı ıcın
    bı sorum olacaktı pıyasa da dolasan türkçe rom var 6,5 efsanenın yaptıgı bu konuda bılgısı olan varmı
  • yaa cihaz çok güzel eywallah da.. türkiyede kullanmak isteyenler almasın bence..

almanyadan getirmiştim bi akrabam sayesinde fakat ekranı bozuldu şimdi tamir eden bulamıyorum aramadığım yer kalmadı genpa telpa kvk gibi yerler tamir ederler mi acaba ? kullananların hiç mi bozulmadı ya telfnu bi bnim mi bozuldu
  • kımse forma gırmıyor galıba :(
    su tr room hakında bılgısı olan yokmu !!!!!
    bırde gelen verıyı hafıza kartına alma olayını nasıl yapıcam bu konuda bılgısı olan varmı ?????
  • forma giriyoruz da kimse bişeyler yazmayınca öyle kalıyoruz ortalıkta.Bende yeni kullanıcıyım ve öğrenmeye çalışıyorum.Telefonu türkçe yapma konusunda bu forumda önceki sayfalarda bilgi var.Ben yapmadım dil problemim yok.Hem bu şekilde kullanmak daha iyi oluyor.Kimse telefonumu kurcalayamıyor :)
  • evet herkez telefonu cozmus bende bırcok seyı haletım ama su bulutut la gelen verıyı telefonun hafızasına degılde hafıza kartına gelmesını ıstıyorum bılgısı olan varmı
    6.1 kulanıyorum turkce dıl pakedı yukledım %90 hersey tam
    http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=74 burdan yukledım
    room atarım dersen burda yıne turkce room var
    quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

forma giriyoruz da kimse bişeyler yazmayınca öyle kalıyoruz ortalıkta.Bende yeni kullanıcıyım ve öğrenmeye çalışıyorum.Telefonu türkçe yapma konusunda bu forumda önceki sayfalarda bilgi var.Ben yapmadım dil problemim yok.Hem bu şekilde kullanmak daha iyi oluyor.Kimse telefonumu kurcalayamıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solomis -- 8 Aralık 2009; 18:36:19 >

• Arkadaşlar, Xperia'mı modem olarak nasıl kullanabilirim windows 7 bir laptop'da ?
  • sayın hece ozelıkle sıtemım sıze kımse yokmu su 2 soruyu cevap verıcek
    1 - bulututla gelen verılerı dırek hafıza kartına nasıl alabılırım
    2 - yedege alınan telefon rehberını yenıden nasıl gerı yukleye bılırım ( rehber yedegını outlok a aldım outlok umun ıcınde rehber ) bırılerı yardımcı olursa müteşakür olucam
  • Solomis arkadaş bende de telefon rehberi problemi var.Daha önce sormuştum kimse cevaplamadı.Türkçe yapınca bir problem çıkmadımı,room atmadan Türkçe yaptınız değilmi.Aslında türkçe yapmakta işime gelmiyor.Telefonumu kimse kurcalayamıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Solomis arkadaş bende de telefon rehberi problemi var.Daha önce sormuştum kimse cevaplamadı.Türkçe yapınca bir problem çıkmadımı,room atmadan Türkçe yaptınız değilmi.Aslında türkçe yapmakta işime gelmiyor.Telefonumu kimse kurcalayamıyor :)

room SEX1-r3.55_PURE room yukledım dıl pakedını kurdum su bır gercek kı benımgıbıler ıcın en azından telefonu % 100 kulanıyorsun korkmana gerek yok telefonu kıme versem sadece kızagını acıp soyle bakıp gerı verıyor lar cunku coook ıslevlı :) dıl pakedını cekınmeden atabılırsın yanlız room ne surumse ona gore dıl pakedını kur yoksa alet kılıtlenıyor bende oldu :) rehberıde amele gıbı tek tek yazarak gırıyorum duyarlı arkadaslar sağ olsun :(
  • solomis kardeşim, valla sitem etmekte haklısın. foruma eskisi kadar fazla girme şansım yok uzun süredir. kullandığım pda'yı da hd2 alacağım diye sattım, belkiyorum bakalım.

sormuş olduğun iki soruya da kesin bir cevap veremeyeceğim malesef.

"advanced configuration tool" isimli bir program vardı ve onda bluetooth ile ilgili ayarlar vardı. belki verileri karta atma ile ilgili ayar orada mevcuttur.

rehber yedeği için "PPCPim Backup" (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299705 ) isimli programı kullandığımdan outlook ile hiç denememiştim. şu an için bir şey diyemeyeceğim ama ilerleyen süreçte bu programla yedek işlemlerini halletmeni tavsiye ederim.

bir de rehber bilgilerini bilgisayar üzerinden girebileceğin "jeyo mobile companion" isimli bir program mevcut. onu da kesinlikle denemeni tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: solomis

sayın hece ozelıkle sıtemım sıze kımse yokmu su 2 soruyu cevap verıcek
    2 - yedege alınan telefon rehberını yenıden nasıl gerı yukleye bılırım ( rehber yedegını outlok a aldım outlok umun ıcınde rehber ) bırılerı yardımcı olursa müteşakür olucam

• quote:

Orijinalden alıntı: hece

solomis kardeşim, valla sitem etmekte haklısın. foruma eskisi kadar fazla girme şansım yok uzun süredir. kullandığım pda'yı da hd2 alacağım diye sattım, belkiyorum bakalım.

"advanced configuration tool" isimli bir program vardı ve onda bluetooth ile ilgili ayarlar vardı. belki verileri karta atma ile ilgili ayar orada mevcuttur.

rehber yedeği için "PPCPim Backup" (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299705 ) isimli programı kullandığımdan outlook ile hiç denememiştim. şu an için bir şey diyemeyeceğim ama ilerleyen süreçte bu programla yedek işlemlerini halletmeni tavsiye ederim.

bir de rehber bilgilerini bilgisayar üzerinden girebileceğin "jeyo mobile companion" isimli bir program mevcut. onu da kesinlikle denemeni tavsiye ederim.

quote:

uzun zamandır forma gırmedıgını farketıgım ıcın boyl bı yazı yazdım latıfe yapmıstım umarım alınmamıssındır
    neden telefonunu degıstırdıgını sorabılırmıyım ( cok özel degılse ) telefonda bı olumsuzluklamı karsılastın yoksa sende çabuk tuketenlerdenmısın bu tafsıye etıgın programları denıcem ılgın ıcın tesekurler
    umarım bu sayfadan kopmasın bılır kısı olarak senın gıbı arkadaslara herzaman danısıcagımız bır ıkı sey olur

• cihazı satma nedenim performans ile ilgili idi doğrusu. o dönem için benzer donanıma sahip cihazlar arasında en hızlılardan biri idi ama yine de beni yeterince memnun edemedi. daha hızlı bir cihaz olan asus p565 almıştım ama onu da sattım. sanırım tarifine uyun olarak çabuk tuketenlerdenim ama kullandığım cihazlar arasında xperia'nın yeri ayrı. klavyesi, tasarımı, optik joysitiği, pil ömrü falan kesinlikle çok iyi idi.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hece

solomis kardeşim, valla sitem etmekte haklısın. foruma eskisi kadar fazla girme şansım yok uzun süredir. kullandığım pda'yı da hd2 alacağım diye sattım, belkiyorum bakalım.

quote:

uzun zamandır forma gırmedıgını farketıgım ıcın boyl bı yazı yazdım latıfe yapmıstım umarım alınmamıssındır
    neden telefonunu degıstırdıgını sorabılırmıyım ( cok özel degılse ) telefonda bı olumsuzluklamı karsılastın yoksa sende çabuk tuketenlerdenmısın bu tafsıye etıgın programları denıcem ılgın ıcın tesekurler
    umarım bu sayfadan kopmasın bılır kısı olarak senın gıbı arkadaslara herzaman danısıcagımız bır ıkı sey olur

• Arkadaslar X1 de ekranın kenarlarinda toz-pislik birikintisi oluyormu? asagidaki p1 de oldugu gibi yani. cünkü ekran yüzeyden biraz daha asagida her ikisinde de.

• evet oluyor.
  • arkadaslar tel bugun elime geçti 2.el sarj bitti suan taktım ama hiçbi tepkime yok acaba belli bi oran sarj olduktan sonra mı açılcak tel anlamadım :/
  • Xperia'da herkes ununu elemiş,eleğini asmış.Bir bakayım dedim forma kimseler kalmamış.Charlotte kardeş telefonun hayırlı olsun,normalde şarza takınca çalışması lazım.Mesajı 5 ocakta atmışsın ama şimdiye kadar şarj olmuştur herhalde :)
  • arkadaşlar ben siyah x1 aldım . elime ulaşmadı daha . telefon tüekçe deyil bana yardımcı olurmusunuz (: türkçe yapmakta
  • Normal ,orjinal Rom disinda ,Windows 6.5 rom update yaptim.Bir iki ozel win6.5 Rom yukleyip denedim.Ancak hicbirisinin kamera performansi orjinal rom daki gibi degil malesef.

win 6.5 rom olarak kamera performansi iyi olan bir rom onerebilecek varmi?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.