Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X1i | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
2
Favori
60.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam işte ekranın ortasındaki o işarete dokun sonra ekranın üstüne çıkacak sen sırasıyla dokun kalemin ucuyla tam noktaya.gps cihazı açtıktan sonra lazım olur.
  • 06fthtky, arkadasim cevabin icin tesekkurler.
    Sorun devam edince ingilizce romu silip korece romu yuklemistim. Senin yazdigini yapinca telefon normal haline dondu. Simdi tekrardan ingilzce ron yukluyorum . Insallah olacak. Bu kadar basit birsey ama ingilizce bilmeyince ve ilk kez bu isi yaptigim icin anlamadim.Tekrar tesekkurler
  • ne demek takıldığın her noktada elimden geldiğince yardım ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06fthtky

ne demek takıldığın her noktada elimden geldiğince yardım ederim.

Tekrar tesekkurler. Boyle kucuk ayrintilar insani ugrastiriyor. Yardim eden herkese tesekkurler. Simdi gec oldu yatma vakti Bir de program nasil yuklenir onu ogrenirsen iyi olacak.Bu gurbet ellerde sozluk filan isime yarardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marduk

quote:

Orijinalden alıntı: 06fthtky

hocam stylus yani kalem ile o noktalara dokunup ekranı kalibre edeceksin.forumnavigation sitesine bakabilirsin gps yazılımı için.

ekrana donkunayim ama ben nevigasyoon icin degil rom yukledikten sonra bu sekilde oldu.Orjinal kore ce romu da yukledim ayni sekilde .Deli olacagimBilgisayar ile telefonu birbirine baglayip telefonun icindeki dosyalari goruyorum ama acilmiyor

Bendede aynısı oldu, ısrarlar artı işaretini takip et, bazen tek dokunuş olmuyo resmen kalemle artıyı her seferinde karala...

• Telefonu ingilizceye cevirince guzel oldu. Artik ne yaptigimin farkindayim Yalniz birkac eksiklik var. Galiba her ulkenin rom unda farkli ozellikler var.Mesaj atiyorum ama bana bir turlu mesaj gelmiyor.Boyle bir sorun yasayan oldu mu? X panel de bir tanesi eksik ( eski kore romuna gore) .Spb Mobile Shell yok. Benim icin bayagi bir kolaylikti. Ayrica daha onceki sayfalarda hecenin verdigi linkteki sozlukleri nasil kurabiliriz . Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 6 Ekim 2009; 15:06:11 >
  • quote:

Telefonu ingilizceye cevirince guzel oldu. Artik ne yaptigimin farkindayim Yalniz birkac eksiklik var. Galiba her ulkenin rom unda farkli ozellikler var.Mesaj atiyorum ama bana bir turlu mesaj gelmiyor.Boyle bir sorun yasayan oldu mu? X panel de bir tanesi eksik ( eski kore romuna gore) .Spb Mobile Shell yok. Benim icin bayagi bir kolaylikti. Ayrica daha onceki sayfalarda hecenin verdigi linkteki sozlukleri nasil kurabiliriz . Yardimci olursaniz sevinirim.

marduk olınkler hangı sayfada baktım ama goremedım bende sozluk arıyodum x1'im ıcın bıde o sozlukler ıngılızce-turkce,almanca-turce,ıngılızce-almanca gıbı cesıtlerı varmı kıı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: apok46

quote:

Telefonu ingilizceye cevirince guzel oldu. Artik ne yaptigimin farkindayim Yalniz birkac eksiklik var. Galiba her ulkenin rom unda farkli ozellikler var.Mesaj atiyorum ama bana bir turlu mesaj gelmiyor.Boyle bir sorun yasayan oldu mu? X panel de bir tanesi eksik ( eski kore romuna gore) .Spb Mobile Shell yok. Benim icin bayagi bir kolaylikti. Ayrica daha onceki sayfalarda hecenin verdigi linkteki sozlukleri nasil kurabiliriz . Yardimci olursaniz sevinirim.

marduk olınkler hangı sayfada baktım ama goremedım bende sozluk arıyodum x1'im ıcın bıde o sozlukler ıngılızce-turkce,almanca-turce,ıngılızce-almanca gıbı cesıtlerı varmı kıı??

http://www.clickivo.com/?hl=en&pl=mwin
    Arkadsin link asagida. Programlari kurdum guzel calisiyor. Once clickIVO dosyasini oldugu gibi rar olarak telefonun icine attim. Sonra telefonun icinde dosyayi calistir ve islem tamam. Program kurulunca ayni linkteki sozluk eklerini ayni klasore kopyala yeter. Programi calistirinca istegin sozlugu sec.Suan 5 tane sozluk var iyi oldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apok46

quote:

http://www.clickivo.com/?hl=en&pl=mwin
    Arkadsin link asagida. Programlari kurdum guzel calisiyor. Once clickIVO dosyasini oldugu gibi rar olarak telefonun icine attim. Sonra telefonun icinde dosyayi calistir ve islem tamam. Program kurulunca ayni linkteki sozluk eklerini ayni klasore kopyala yeter. Programi calistirinca istegin sozlugu sec.Suan 5 tane sozluk var iyi oldu.

saol marduk yardımın ıcın cok ısıme yaradı walla

• xperia isteyenler dükkanıma başvurabilir.
  • Merhaba arkadaşlar bende yurt dışından x1 alarak aranıza katıldım.P990 dan sonra buna alışmak baya zor geliyor.Windows mobil baya zahmetli bir işmiş.Okula yeni başlamış gibiyim.Kurcala allah kurcala.Bu gidişle belki sistemi çökertirim.Bu telefonla divx izleniyormu,izleniyorsa özel bir programmı kurmak gerekiyor.Program paylaşımıda çok vasat kalmış.
    Win mobil için yapılan her program bu telefonda çalışırmı yoksa htc farklı,samsung farklı,se farklımıdır.
  • win mobilde çalışan her program ekran çözünürlüğü sorunu yaşamazsa çalışır. p.p.c.w.a.r.e.z..o.r.g sitesinde isteiğine göre bir çok program bulabilirsin.
  • pikalos , telefona divx player i kurarsan izlersin. Bazen filmi oynatirken takiliyordu, sonucta izlemek mumkun.
  • Arkadaslar telefonuna WM 6.5 kurabilen var mi? Bildiginiz sorunsuz Wm 6.5 var mi? Aslinda WM 6.5 denemek istiyorum. Bilgisi olan paylasirsa sevinirim.
  • Sony Ericsson XPERIA X2 ve Sony Ericsson XPERIA X3 hakında bılgıs olan var mı sımdı kafam takıldı

tam XPERIA X1 alıcakken bunlar cıktı ortaya
  • cevaplar için teşekkür ederim.
  • wm6.5 kuran vardı xperia ya buradamıydı yoksa yabancı forumda mıydı hatırlayamıyorum şimdi. fakat arayüzü bayaa bir güzel 6.5 de fakat sanırım bu xpanelleri şimdilik kullanamayacaksın 6.5 de, onu da çözerler yakında belki çözmüşlerdir.
    6.5 in +ları bu normalde divx leri extra program olmadan oynatamıyorduk 6.5 de media player bu sorunu aşmış, ayrıca flash player de yazılımla birlikte geliyordu sanırım yani internette video izlemek opera ile mümkün oluyormuş diye okumuştum.
    bazıları 6.5 için dhaa fazla donanımsal güç gerekiyor demiş fakat benim izlediğim videoda xperia üzerinde wm6.5 oldukça akıcı bir şekilde çalışıyordu. bu arada tekrar belirteyim 6.5 de arayüzler çok iyi olmuş, windows 95 den xp ye geçiş gibi düşünün

bu arada SKYFIRE adlı bir mobile browser var oldukça başarılı, sayfaları aynen bilgisayarda olduğu gibi tam görebiliyorsunuz ve video oynatmada da sorun yok ayrıca hızlı. tavsiye ederim.

bu arada x2 hakikaten süper olmuş yurtdışında satışa sunuldu bile, xperiada zaten az olan birkaç eksikliğide gidermiş tam anlamıyla kullanıcının her ihtiyacını giderecek bir alet olmuş. fiyat olarak tabiiki oldukça uçuk olacak ve büyük bir ihtimallede Türkiye ye ya gelmez yada ilkbahara falan anca veya yaza. menülerindeki animasyonları çok güzel olmuş youtube den bir aratıp izleyin derim. gördüğüm kadarı ile oldukçada ince olmuş
    x3 hakkındaki bilgim ise yok öyle birşey x1 daha yeni çıktı x3 e daha rahat 2 sene var, internette aratırsanız x3 diye çıkacak resimler falan sadece kullanıcıların hayal ürünü, biz ne resimler gördük x1 çıkmadan

karışık bir mesaj oldu ama işte kafamda karıştı benim XD
    ben pek bakamıyorum foruma ama yardımcı olmaya çalışırım hece kadar olmasa da bizde aylardır xperia kulllanan birisi olarak biraz tecrübe ettik

• Serhat cevaplarin icin tesekkurler.
    WM 6.5 kurdum. Fena degil ama daha tam olarak kurcalamadim. Hiz olarak 6.1 den biraz daha hizli gibi geldi. Internette degisk WM 6.5 var. Birkac tane denedim ama son kurudugum Gold Edition v9 en hizlisi oldu.
  • Xperia X3 gerçektir. Hatta GSM arenada X10 olarak adlandırılabileceği bile yazıyor.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_rachael_set_to_become_x10_instead_of_x3-news-1193.php

Buda X3 ün ilk gerçek resmi çekildiğinde yapılan haber daha yeni sayılır. Bu ayın 16 sında ypılmış bir haber.

http://www.gsmarena.com/weve_got_the_first_live_shot_of_se_xperia_x3_rachael-news-1187.php

Gelelim X3 e. Xperia X 3 diğer Xperialardan bayagı bir değişik. Qualcomm QSD8250 Snapdragon 1 GHz işlemci kullanıyor. Yazılım olarak Google ın Android ini kullanıyor. 4 inc ekrana sahip. Ayrıca qwerty Klavyesi Bulunmuyor telefon tamamen dokunmatik olacak yani. Capacitive ekrana sahip olacak yanlış bilmiyorsam Multi touch da olacak. Başlıca farklılıkları bunlar hatta önceki Xperia serilerinden tamamen farklı bir cihaz.

http://www.chip.com.tr/konu/sony-ericsson-dan-xperia-x3-surprizi_14142.html

http://www.pcworld.com.tr/xperia-x3-2010-subat-ta-piyasada-haber_6123.html

http://www.chip.com.tr/video/sony-ericsson-rachael-is-basinda_1071.html

• vallahi bu x3 haberleri resimleri falan bana biraz fos gibi geldi.
    zaten verilen makalelerde de kesin bir bilgi yok sadece söylentiler var. ama bilemiyorum tabii teknoloji dünyasında herşey olabilir

fakat sonyericsson un x2 gibi piyasadaki modellerin tasarım ve uygulama yönünden çok üstü bir cihaz çıkarttıktan sonra 4 ay içinde x3 gibi bir modelini piyasaya sürüp büyük bir strateji hatası yapacağını sanmam.
    olabilir de, sonyericsson un bazen yanlış politikalar izleyebildiğini biliyoruz, misal xperia nın Türkiye gibi büyük bir pazarda satıla sunulmaması

x2 ile x3 de gelir mi orası muamma
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.