Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X1i | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
2
Favori
60.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler bir bakayım ama ses kalitesi benim için daha önemli.
    quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

http://www.pocketmind.com/pocketmusic.htm

Pocketmusic güzel bir program. Özellikleri müthiş. Skinleri güzel. Winamp skini var çok kullanışlı. Ses kalitesi vasat biraz ama idare eder.
  • Xperia yı kurcalarken bugün şok oldum. Klavyede Z ve Y tuşlarının yeri değişmiş. Yani QWERTY klavye düzeni bozuk. Z tuşu orta üstte, Y tuşu ise sol altta. Birebir yerleri değişik. Neden dir acaba bir fikri olan var mı? Diğer bütün tuşları aynı.
  • quote:

Xperia yı kurcalarken bugün şok oldum. Klavyede Z ve Y tuşlarının yeri değişmiş. Yani QWERTY klavye düzeni bozuk. Z tuşu orta üstte, Y tuşu ise sol altta. Birebir yerleri değişik. Neden dir acaba bir fikri olan var mı? Diğer bütün tuşları aynı.

senin cihaz Almanya dan gelmiştir ondandır. almanca klavyelerde öyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_wWw

quote:

Xperia yı kurcalarken bugün şok oldum. Klavyede Z ve Y tuşlarının yeri değişmiş. Yani QWERTY klavye düzeni bozuk. Z tuşu orta üstte, Y tuşu ise sol altta. Birebir yerleri değişik. Neden dir acaba bir fikri olan var mı? Diğer bütün tuşları aynı.

senin cihaz Almanya dan gelmiştir ondandır. almanca klavyelerde öyle oluyor

Evet araştırdım. Almanya, macaristan vb bazı ülkelerde satılanların klavyelerinde Z ve Y tuşlarının yerleri değişik oluyormuş. Ama gerisi aynı. QWERTY klavye değil QWERTZ klavye deniyormuş. Alıştım hiç bir zararı yok.

• i-g0 8 kurdum ancak programlar klasörüne atmadı.
    ben mi yanlış yaptım yoksa genel sorunmu?
    bir de igo 2006 nın hangi versiyonu çalışıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06fthtky -- 8 Eylül 2009; 11:08:21 >
  • Windows Mobile 6.5 deneyen oldu mu X1 de? Videosunu izledim felaket bişi 6.1 den sonra.

http://www.youtube.com/watch?v=vJXWVXk2GEo
  • XPeria X1 Türkiye'ye hala gelmedi diye biliyorum. Ancak dışarıda dolaşırken tesadüfen bir yerde X1'i gördüm. 950 TL dedi adam. Garantisi var mı diye sordum. 1 sene garantisi varmış. Türkiye'ye bu model gelmedi sizde nasıl var dedim. Yurtdışından geldi dedi. Sony Ericsson'un genel bi garantisi varmış falan dedi. Sıfır cihazmış. Buyrun resimini de çektim paylaşayım.

Sony Ericsson XPERIA X1i | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar |

• cihaz Türkiye'ye resmi yollardan yani distrübütör vasıtası ile gelmedi. bu şekilde yurtdışından getirip pasaporta kayıt yaptırıp satan yerler var ancak bu cihazların garanti problemi var. genel garanti ifadesi çok havada kalıyor. eğer cihazda bir problem yaşarsan elinde kalma ihtimali çok fazla.

quote:

Orijinalden alıntı: nuMETALxx

XPeria X1 Türkiye'ye hala gelmedi diye biliyorum. Ancak dışarıda dolaşırken tesadüfen bir yerde X1'i gördüm. 950 TL dedi adam. Garantisi var mı diye sordum. 1 sene garantisi varmış. Türkiye'ye bu model gelmedi sizde nasıl var dedim. Yurtdışından geldi dedi. Sony Ericsson'un genel bi garantisi varmış falan dedi. Sıfır cihazmış. Buyrun resimini de çektim paylaşayım.

Sony Ericsson XPERIA X1i | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar |

• bir de kasanın çatlama ihtimali göz önüne alındığında Türkiye'den almak hata olur. çünkü yurt dışında kasa çatlak diye gönderdiğinizde yenisini hemen veriyorlar ama Türkiye'de öyle bir durum söz konusu değil.

sırf bu yüzden bu telefonu almaktan vazgeçtim ve htc touch pro 2 almaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitkin

bir de kasanın çatlama ihtimali göz önüne alındığında Türkiye'den almak hata olur. çünkü yurt dışında kasa çatlak diye gönderdiğinizde yenisini hemen veriyorlar ama Türkiye'de öyle bir durum söz konusu değil.

sırf bu yüzden bu telefonu almaktan vazgeçtim ve htc touch pro 2 almaya karar verdim.

Fiyatı bunun nerede ise 2 katı. Ama performans ve özellik olarak fark yok. Hatta bence Xperia daha iyi.

Bu arada birisi yüklesin yawww şu Windows Mobile 6.5 i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 13 Eylül 2009; 17:04:42 >

• fiyatı iki katı degil. xperia 950 tl iken touch pro 2 1350 tl.

özellik olarak da fark var ayrıca. ekranı xperia'dan çok daha büyük (xperia 3.0 inch - touch pro 2 3.6 inch), rami daha yüksek( xperia - 256 mb - touch pro 2 288 mb) ve üzerinde çitf hoparlör var. ayrıca klavyesi de 5 satır.

bir de kasası çatlamıyor tabiki. yani malzeme kalitesi çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkin -- 13 Eylül 2009; 19:07:55 >
  • Ben sana 650 liraya sıfır ayarında az kullanılmış, 800 liraya sıfır (yurtdışı) Xperia getirteyim istersen O yüzden nerede ise 2 katı dedim. Çok parası olan alabilir tabiki pro 2 yi. Ayrıca elimden 6 tane xperia geçti şimdiye kadar. (Bende, ailemde ve arkadaşlarımda). Hiçbirisi çatlamadı. Hem de 2 tanesi acaip hor kullanılmasına rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 13 Eylül 2009; 20:20:44 >
  • çok sevdiğim x1 imi satıyorum. ilgilenenler lütfen p.m. atsın.
  • Arkadaslar oncelikle merhaba.
    Uzun zamandir buraya mesaj atilmamis. Bugun yeni Xperia aldim. G.Kore de yasadigim icin menu korece ve menuyu degistirmek icin Rom u mu degistirmek gerekli. Cunku cihazin menusunu bayagi bir kucaladim ama ingizle secenegini bulamadim.
  • paylaşim için sağol
  • cihaza ingilizce rom yüklemen lazım.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475482 adresinde "Generic UK R3AA010 Software Update" olarak geçen romu yüklemen cihzın dilinin ingilizce olmasını sağlayacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: marduk

Arkadaslar oncelikle merhaba.
    Uzun zamandir buraya mesaj atilmamis. Bugun yeni Xperia aldim. G.Kore de yasadigim icin menu korece ve menuyu degistirmek icin Rom u mu degistirmek gerekli. Cunku cihazin menusunu bayagi bir kucaladim ama ingizle secenegini bulamadim.

• 800x480 video izleme!!!!!

xdaforumda de bu konuyu araştırıyordum ve aşağıdaki topic e ulaştım, linkteki converter ile video dosyalarını 800x480 çözünürlükte izleyebiliyoruz

linkteki açıklamalarda da söylediği gibi core player kullanmayın, x panel deki multimedia player (resim,müzik,video gösteren - psp menüsü gibi olan) ı kullanın, takılmadan oynatıyor

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467112
  • hece , arkadasim cevabin icin tesekkurler. Pazartesi burada ki yetkili servise bir goturup orada ingilizce romu yukletmeyi bir sorayim. Olmaz ise kendim deneyecegim. 5. ci sayfada yazildigi gibi islemi yanlis yaparsam cihazi kaybetmekte var.
  • bir kulaklık almam lazım hem laptop da hemde x1 de kullanmak üzere. kulak içi kulaklıklar kulağımda durmadığı için enseden geçmeli olanlardan almak istiyorum, yada bu kulağa çengel ile takılanlardan sizin bir öneriniz var mı? şu kulaklığı kullanıyorum bu iyi memnunum fiyatıda uygun diyen?
    x1 de kulaklık ses çıkış gücünde sorun yok onu biliyorum, hatta logitech z4 2+1 bağlayıp kaliteli bir şekilde müzik bile dinlemişliğim vardır xperia ile.
    yani fiyatı 30 lira civarını çok geçmeyecek var mı bir tavsiyeniz?
  • turkıyeye ne zaman gelır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.