Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X1i | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
2
Favori
60.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kussva

Arkadaşlar yurt dışındayım. Burada Gümrük elektronik ürünlerden para almıyor. O yüzden ebay dan telefon alıcam. Acer Tempo M900 ile Xperia X1 arasında kaldım.
    Kargosuyla beraber fiyatları aşağıda.
    Sizce hangisini alsam. Acerin ROM: 256MB- RAM: 128MB Xperia ya göre düşük. Sizce bu çok sorun olurmu?

ACER M900: 447$
    SONY ERİCSSON XPERİA X1: 500$

Karşılaştırması:

http://www.pdadb.net/index.php?m=pdacomparer

tabiyki dostum xperia güncel pda lar içinde en hızlısı şu anda

• quote:

Orijinalden alıntı: hece

Samsung i8910 Symbian işletim sistemi kullandığı için bu cihazlardan ayrı bir kategoride eğerlendirilmeli. be symbian sevmeyen biri olarak bu cihazı tavsiye etmem. tamemen kişisel bir görüş bu tabiki.

yakın zamanda çıkacak olan samsung omnia pro da beklemeye değer bir cihaz gibi duruyor. xperia, touch pro 2 ve asus p565 karışımı bir cihaz. şu an merakla bu cihazı bekliyorum. 800 MHz işlemcili bir cihazı kullanmak büyük zevk. ayrıca klavye, yön algılayıcı, 1500 mAh batarya vb. özellikleri bünyesinde toplayan başka bir cihaz yok şimdilik.

quote:

Orijinalden alıntı: lovelyred

Arkadaslar, ben pda/ smartphone tarzi bisey almak istiyorum , aklimdaki 3 marka da HTC Touch Pro 2, SE X1 ve SAMSUNG I8910. Aslinda gonlumde Samsung var ama klavyesiz olusu dezavantaj gibi duruyor.Bu forumda onceleri HTC Touch Pro ile x1 karsilastirildiginda farkli yonleriyle basabas gibi idiler. Sizce Touch Pro 2 ile de durum hala ayni mi? Bu arada Touch Pro 2 nin flash inin olmamasi benim icin ciddi bir eksi, siz ne dersiniz? Bir de bilginiz var mi acaba, HTC nin flash li yeni modeli var mi ufukta, beklemeye raziyim yani flash icin...

hece xperia mı sattım ben çatlama sorunundan dolayı iphone a geçtim
    neyse xperia x2 çıkınca piyasayı hayal edemiyorum ya hele birde 12 mp kamerayla çıkıcak olursa satio nun klavyeli wm li olanı piyasada ne pda nede multimedya chazı kalır kaldıki n97 ye bile çakabilen bir tlefondu çok özledim çok inanın en kral iphone bile aratıyor bebeimi

• laax hocam çatlama sorunundan dolayı demişsin. Forumlarda okumuştum böyle bir sorunu. Hor kullanmadan dolayımı oluyor? yoksa fabrika hatasımı
  • valla dostum üzülerek söylüyorum ki telefonu aldığım fiyatın 100 tl üstüne sattım ancak telefonumda çizik yoktu sürekli kılıfında hatta özel geceler dışında kullanmadım bu belki salaklık ama saygı duyuyordum ona :) kendi kendine oldu cihaz da 1 çizik yok bi baktım batarya kapağını açarken çatlama olmuş lanet olsun dedim birde uzuza almak için garantisiz almıştım ben garantili alırsan sorun yok gönderiosn yurt dışına değiştiriyolar değiştirdiklerinde sorun yok son serilerdede bnmki ilk serilerdendi sanırım ama şu an bin pişmanım iphone danda nefret ediyorum bu kadar söyliyim o zevki yaşamak lazım sadece kendinize iyi bakın sanırım artık buralarda olmuycam
  • arkadaslar x1 almayi dusunen arkadaslar almasin cok dandik bir telefon ben sifir aldim 4aydan beri kullaniyorum hartarafi catladi belki butel sonyericsson nun en adi teli bence paranizi bosuna bu tele vermeyin kullanan arkadaslarvarsa bende catlakyok demesin zamanla hepsi catlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sm82

arkadaslar x1 almayi dusunen arkadaslar almasin cok dandik bir telefon ben sifir aldim 4aydan beri kullaniyorum hartarafi catladi belki butel sonyericsson nun en adi teli bence paranizi bosuna bu tele vermeyin kullanan arkadaslarvarsa bende catlakyok demesin zamanla hepsi catlar

Tamamen Xperia X1'i karalamak üzerine söylenmiş bir söz. Telefonda sadece Batarya kapağı biraz çabuk çiziliyor. Ama hiç hissedilmiyor. Zaten benim için o önemli değil özellikleri n97'den bile iyi
  • ozelliklerine birseydemem dedimya ben hala x1 kullaniyorum ama bukadar kalitesiz malzeme kullanilmis bilseydim kesinlikle almazdim ozellik olarak cokiyi ama kasa problemli buteli alacak olan kisiler cok iyi icelesinler ben aldimda hic kirik yoktu kendilinde catlaklar olustu sorusuolan arkadaslara yardimci olurum
  • quote:

ozelliklerine birseydemem dedimya ben hala x1 kullaniyorum ama bukadar kalitesiz malzeme kullanilmis bilseydim kesinlikle almazdim ozellik olarak cokiyi ama kasa problemli buteli alacak olan kisiler cok iyi icelesinler ben aldimda hic kirik yoktu kendilinde catlaklar olustu sorusuolan arkadaslara yardimci olurum

şöyle bir cevap vereceğim xperia zaten genç iş adamı telefonudur tabişri caizse paran varsa yeniletirsin ben zamanında aldığım p800 üme 4 defa 170 liradan kasa değiştirtmiştim paran varsa alıcaksın bi yanda ona bakılırsa iphone dada birsürü sorun var
  • quote:

arkadaslar x1 almayi dusunen arkadaslar almasin cok dandik bir telefon ben sifir aldim 4aydan beri kullaniyorum hartarafi catladi belki butel sonyericsson nun en adi teli bence paranizi bosuna bu tele vermeyin kullanan arkadaslarvarsa bende catlakyok demesin zamanla hepsi catlar

benim arkadaşımdaki 6 aydır çatlamadı ? bu birazda kullanım ile ilgili olsa gerek

zamanla birşeyin çatlayacak olması ihtimaline göre o ürüne dandik diyemezsin, bu kadar sığ düşüncelerle forumu kirletmeyelim bence
  • ilk serilerde vardı benimde bildiğim kadarı ile çatlama sorunu, geçi yabancı forumları takip edenler bilir ilk serilerden alıp 1 yıldır kullanıp da hala sağlam cihazı olanlarda mevcuttur biraz şans işidir yani. malzeme kalitesinin kötü olduğuna katılmıyorum yani kısmen katılmıyorum. Bence sorun %80-70 arkada batarya kapağının altında bataryayı tututan yan duvarlara göre batarya kapağının açılış mekanizmasının yanlış tasarlanmış olması.
    daha sonraki serilerde bu sorun daha az yaşanıyor sony ericsson bir şekilde bu sorunu biraz önlemiş gibi.
    benim tel de çatlamıştı, gerçi ben ikinci el almıştım garantili kutulu idi, o anda da yurtdışındaydım verdim telefonu bir haftasonra yenisi ile değiştirdiler.

sorun önüne geçilemez olsaydı sonyericsson gibi bir dünya devi çoktan piyasadan çekmişti ürününü. fakat hala satışta. ve piyasadaki en iyi pda lardan biri, çoğuna göre en iyisi (iphone killer lakabını boşuna almadı ) bence şimdi de n97 beater denmeli
    n97 pazara gireli daha birkaç ay oldu (Türkiye için konuşmuyorum, biz teknoloji pazarını oldukça geriden takip ediyoruz bu konularda ) bir umutla çok yüksek fiyatlarla sürdüler, şimdiki fiyatı ise teknoloji piyasasında yaş olarak dedesi sayılabilecek xperia ile neredeyse aynı, fiyatlarını neredeyse 1/3 oranında indirdiler. sadece 60 lira oynuyor fiyatları. xperianın çıkalı 1 yıldan fazla olduğunu hatırlatmak isterim, n97 ise henüz 4 aylık falan sanırım
    http://www.pricerunner.se/pl/1-1076613/Mobiltelefoner/Sony-Ericsson-Xperia-X1-priser?search=xperia&ref=redirect&other_hits=199:xperia|7:xperia|636:xperia|42:xperia|x;;;&q=xperia

http://www.pricerunner.se/pl/1-1184834/Mobiltelefoner/Nokia-N97-priser?search=n97&ref=redirect&other_hits=199:n97|7:n97|513:n97|636:n97|x;;;&q=n97

teknolojiyi en yakından takip edenlerden İsveç lilere ait bir internet fiyat karşılaştırma listesi. bakın fiyatlara çok da fark yok, ve xperia hala çatır çatır satmakta

tabi bnede bir sorun çıkmasın, çatlamasın diye dua ediyorum orası bir gerçek, ne olacağı hiç belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_wWw -- 30 Ağustos 2009; 13:02:51 >

• arkadaşlar nisan ayında amerikadan getirttiğim x1 imi satmak istiyorum. hiç bir çiziği yok kılıfında kullandım. ekranındada jelatin var. kutusu ve tüm içeriğiyle. ilgilenen arkadaşlar p.m. atabilir. gg den satmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 30 Ağustos 2009; 18:02:42 >

• Merhaba Arkadaşlar Bende Xperıa sahibi oldum.Flim izlemek istiyorum fakat avi dosyası bir türlü çalıştıramadım bana avi çalıştırmak için codec pack veya bir program önerirmisiniz netten baktım bulamadım.Link verirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykarin

Merhaba Arkadaşlar Bende Xperıa sahibi oldum.Flim izlemek istiyorum fakat avi dosyası bir türlü çalıştıramadım bana avi çalıştırmak için codec pack veya bir program önerirmisiniz netten baktım bulamadım.Link verirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler

core player
  • Bir türlü bulamadım nette girdiğim sitelerin hepsi virüslü çıktı

quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_wWw

quote:

Merhaba Arkadaşlar Bende Xperıa sahibi oldum.Flim izlemek istiyorum fakat avi dosyası bir türlü çalıştıramadım bana avi çalıştırmak için codec pack veya bir program önerirmisiniz netten baktım bulamadım.Link verirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler

core player
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de aranıza katıldım. Bir sorum olacak. Daha önce W810, P1i kullandım. O telefonlarda yapılan patch ler ile ses seviyesini arttırabiliyorduk. Xperia nın ses çıkışı bu telefonların gerisinde kalmış. Diğer Sony Ericsson lara yaptığımız gibi bunun da ses çıkışını arttırmanın bir yolu var mı acaba?
  • ne hoparlör nede kulaklık sesi iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caps yok! Hocam...

ne hoparlör nede kulaklık sesi iyi değil

yakında cikar yamaları
  • buna yükleyebileceğimiz en iyi mp3 çalar programı hangisi?
  • http://www.pocketmind.com/pocketmusic.htm

Pocketmusic güzel bir program. Özellikleri müthiş. Skinleri güzel. Winamp skini var çok kullanışlı. Ses kalitesi vasat biraz ama idare eder.
  • quote:

Teşekkürler

Arkadaşlar kimse bilmiyormu yaaa bu olayı
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.