Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X1i | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
2
Favori
60.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • p990'dan X1 e rehberi nasıl aktarabilirim.Dosya olarak atmayı denedim görmedi,bluetooth ile attım olmadı.
  • Arkadaşlar, Xperia'mın orjinal rom'u Telstra_AU ben bu rom'u HARDSPL yapmadan Generic_Australia yüklüyebilirmiyim sonuçta ikiside orjinal rom ama farklı rom ?

Birde yurtdışında Xperia x2 satışa daha çıkmadımı ?
  • farklı rom olunca olma sanırım, ynai sonuçta update etmiyorsun aynı rom u bir yneisi ile, sen tamamen farklı bir rom yükleyeceksin.
    senin xperia bu yurtdışında sözleşme ile alınanlar bu telstra sanırım telefon şirketinin adı yani telefonun o hatta kilitlenmiş. generic ise açık ynai herhangibir hat ile kullanabilirsin telefonunu.

x2 satışı başladı evet yurtdışında. en azından isveç de ön sipariş alınıyor. kasım içerisinde çıkacak.
  • Colin82 , yukleyebilirsin. Benim telefonun romu SKTelecom Korea .Ben UK romu yukledim ve kullaniyorum. Yalniz mesaj gelmiyor. Burada teknik servise goturdum ve bunu orjinal romu yuklememi soylediler. Ben de mesaj dan vazgectim. Sonucta Ingilizce olmasi ve anlayabilmem daha onemli. Sende de buna benzer birsey olabilir.
  • selam,

dun gece w950 mi uppdate etmek icin gerekli islemleri yaptim..ve update de acilan sayfada x1 de var turkce olarak...yani bir adet alsak ve update edersek tr olacakmi telimiz onu sormak istedim..zira 300 euroya buluna biliyor..
  • o update programındaki x1 i bende gördüm fakat Türkçe desteği varmı bilmiyorum denemedim, fakat Türkiye de satışa resmen sunulmadığı için destek vereceklerini sanmıyorum. ama olsa iyi olurdu. yakın zamanda güncelleme yapacak arakdaşlar bir denerse anlarız bizde.
  • lutfen deneyecek arkadaslar var mi acaba bence olacaktir zira her model olmamakta...
  • Opera mini kullananlar deneyimlerini aktarabilirlermi 4.2 veya 5.0b? Flash içerikli siteler OM de nasıl? Mobile da bi sorun yoktur herhalde
  • Wayfinder navigasyon programını ne zaman çalıştırsam telefon donuyor.Bu telefonun gps ile ilgili bir sorunumu var.Aynı şekilde problem yaşayan varmı başka.
  • @tanerergul
    opera interentte gezinmede pek sorun olmuyor yalnız flash içerikleri göremezsin opera ile destek vermiyor yani video falan izleyemezsin vb flash içerikli uygulamaları opera ile kullanamazsın.
    youtube için coreplayer in kendi içinde youtube videolarını izlemek için bir çeşit browser i var veya "SKYFIRE" bir başka mobil browser var operadan daha başarılı, flash içeriklerini de destekliyor, skyfire ile masaüstü bilgisayarınızda ne görüyorsanız internet sayfasında aynısını mobile pc nizdede görebiliyorsunuz.

@piklos
    xperianın gps ile ilgili bir sorunu yok, ben yaşamadım yaşayanıda duymadım daha. muhtemelen senin kullandığın programdan kaynaklanıyordur, mesela ben igo8 kullanıyorum çok da iyi çalışıyor sorunsuz. bazı navigasyon programları xperianın ekran çözünürlüğünü tam desteklemediği için sorun çıkabiliyor onları değiştirmen gerekebilir kullandığın programa göre.

• Konuyla ilgisi yok ama bişi sorabilirmiyim gprs(veya edge) class 10-32-12 arasında ne fark var hangisi daha iyi bildiğim kadarıyla ericsson larda class 10 nokia da class32 kullanılıyo? Evimin bulunduğu mahallede 3g çekmiyorda gprs e talim ediyom:)
  • Serhat kardeş bu igo8 programını nerden bulabilirim.Kurduğum program telefon ile birlikte verilen bir program ama ara sıra çalışıyor daha çok kilitleniyor.
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=577898
    gps kitlenme nedenini buldum.Yukarda ki sitede herkes aynı problemi yaşamış.problem quik gps çalıştırıp güncellemekten kaynaklanmış.Bu hafta bu güncellemeyi yapmayın.
  • Arkadaşlar gps ayarları nasıl olmalı.external gps e giriyorum,orada com4 bağlantısı var,hardware de com bağlantısı yok ve bağlantı 4800 de.aceba doğrumu yanlışmı.Bir türlü navigasyon kullanamadık gitti.
  • ülkede x1 sahjbi kalmadımı ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

ülkede x1 sahjbi kalmadımı ya...

Telefonu kullaniyorum ama hic gps kullanmdadim . Baska bir konu olsa yardimci olmaya calisirim. Buraya fazla ugrayan kalmamis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 7 Kasım 2009; 14:38:58 >
  • x1 gibi telefon Türkiye'de satılmıyor ya olacak iş değil.Eee tabi halkımız yıllarca şahine mercedes muamelesi yapmış bir topluluk.Şimdi de dandik nokia'lar baştacı.SE de en dandik modellerini satıyor ülkemizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

x1 gibi telefon Türkiye'de satılmıyor ya olacak iş değil.Eee tabi halkımız yıllarca şahine mercedes muamelesi yapmış bir topluluk.Şimdi de dandik nokia'lar baştacı.SE de en dandik modellerini satıyor ülkemizde.

kesinlikle katılıyorum.. bugün izmir mediamarkt'a gittim xperia var mı ? cwp: yok.. diğer se modellerine bakıyorum hiç alınası cihazlar değil. nerde eski modası geçmiş modeller war tr'de onlar satışta.. bir de bu cihaza windows 7 yükleniyor mu ? yükleniyorsa trde nerde yuklenir..
  • windows 7mi.. naptin hocam
  • SE 'dan bir mail geldi ve X2'nin satışa sunulduğunu bildirdiler!!!
    Satışla ilgili bilgisi olan var mı? Kaç liradan satılacak acep???
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.