arkadaslar tel bugun elime geçti 2.el sarj bitti suan taktım ama hiçbi tepkime yok acaba belli bi oran sarj olduktan sonra mı açılcak tel anlamadım :/
benim telde 6 günlük kargo süresinden sonra elime ulaşdı. ikinci el şarj bitti şarja takıyom bnde tepkime yok niye açılmyo illla tam şarj olmamsımı lazım yahu
quote:
Orijinalden alıntı: kuduzcan
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
arkadaslar tel bugun elime geçti 2.el sarj bitti suan taktım ama hiçbi tepkime yok acaba belli bi oran sarj olduktan sonra mı açılcak tel anlamadım :/
benim telde 6 günlük kargo süresinden sonra elime ulaşdı. ikinci el şarj bitti şarja takıyom bnde tepkime yok niye açılmyo illla tam şarj olmamsımı lazım yahu
bence büyük olasilikla ariza var. 7 senede bircok SE modelini kullandim. Bekletilmis batarya da kullandim ama hiç böyle bir sorun yasamadim.
telefonu açtım şarjı bitti. şarjdayken üstdeki açma tuşundaki lamba yanıyo basktıgımda ise yandaki krmızı lambalar yanıyo . ama yanında gelen şarj aletini kaybetmiş mudail ürün var . telefon şardayken üsteki açma tuşunun ordaki lamba sürekli yanmalı galiba k810i öyleydi. pirzde oynuyo kapanıya lamba ? takminen pirzde oynuya elektrk gitmiyo.
benzer bir durum başıma gelmişti. şarj tamamen bittikten sonra şarj cihazı yanımda olmadığı için usb'den şarj etmeye çalışmıştım. uzunca süre bekletmeme rağmen şarj olmamıştı. arızalandı fana diye korkmuştum ama daha sonra şarj cihazına bağlayıp bir süre bekledikten sonra problemsiz bir şekilde açıldı. şarj tam bitmeden usb'den şarj oluyordu ama tamamen bitmiş pil usb şarja tepki vermemişti.
senin cihazın şarj olmamasının nedeni de şarj cihazının orjinal olmaması ılabilir.
quote:
telefonu açtım şarjı bitti. şarjdayken üstdeki açma tuşundaki lamba yanıyo basktıgımda ise yandaki krmızı lambalar yanıyo . ama yanında gelen şarj aletini kaybetmiş mudail ürün var . telefon şardayken üsteki açma tuşunun ordaki lamba sürekli yanmalı galiba k810i öyleydi. pirzde oynuyo kapanıya lamba ? takminen pirzde oynuya elektrk gitmiyo.
quote:
Orijinalden alıntı: hece
benzer bir durum başıma gelmişti. şarj tamamen bittikten sonra şarj cihazı yanımda olmadığı için usb'den şarj etmeye çalışmıştım. uzunca süre bekletmeme rağmen şarj olmamıştı. arızalandı fana diye korkmuştum ama daha sonra şarj cihazına bağlayıp bir süre bekledikten sonra problemsiz bir şekilde açıldı. şarj tam bitmeden usb'den şarj oluyordu ama tamamen bitmiş pil usb şarja tepki vermemişti.
senin cihazın şarj olmamasının nedeni de şarj cihazının orjinal olmaması ılabilir.
quote:
sorun telefon usb girişi temassızlık var oyanıtdan sonra alıyom . telefonu yarın iade edicem
arkadaslar x1 de günes isigi altında ekran görünürlügü ne derece azaliyor?
cok ıyı degıl ama hepsı aynı guneslı bır ortamda hepsı patlak
telefon iyi hoş ama galiba yakın zamanda yine yurtdışına gidersem, x2 alacağım, bunuda kız kardeşime vereyim dedim ama kullanamaz, i-phone istiyor oda varsa makul takas teklifleri Ankarada değerlendirebilirim. bendeki full kutulu, yurtdışı faturalı, kendi pasaportuma kayıtlı, garantili (garantili derken elbette Türkiye de yok fakat giderseniz yurtdışına daha 15 aylık garantisi mevcut,). eğitim için İsveç de iken almıştım
Arkadaşlar x1 ile x2 nin türkçe seçeneği bulunuyormu.birde x2 kullanan hiç varmı.merak ediyorum dışa verdiği ses kalitesi ile video performansı iyimi. Almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.. saygılar
hocam ben x1 kuıllanıyorum şu anda, ekran kalitesi çok çok iyi, ben daha Türkiye'de bu kaliteye yaklaşan bir telefon ekranı görmedim, çözünürlük, renk vs... olarak x1 de hoparlör vasat fakat işinizi görür. x2 de ise hoparlörün çok daha iyi olduğunu duydum, ekran kalitesi ne durumda bilmiyorum ama eminim oda çok iyidir. ben x2 almayı planlıyorum şu anda bakalım. Türkçe seçeneği resmi olarak bulunmuyor, fakat alakalı forumlarda var tercüme edilmiş sistemler.
quote:
Orijinalden alıntı: Serhat_wWw
hocam ben x1 kuıllanıyorum şu anda, ekran kalitesi çok çok iyi, ben daha Türkiye'de bu kaliteye yaklaşan bir telefon ekranı görmedim, çözünürlük, renk vs... olarak x1 de hoparlör vasat fakat işinizi görür. x2 de ise hoparlörün çok daha iyi olduğunu duydum, ekran kalitesi ne durumda bilmiyorum ama eminim oda çok iyidir. ben x2 almayı planlıyorum şu anda bakalım. Türkçe seçeneği resmi olarak bulunmuyor, fakat alakalı forumlarda var tercüme edilmiş sistemler.
Teşekkürler..benimde istediğim x2. kafamdaki iki soru işareti hoparlör ses kalitesi ve video performansı idi .en azından ses kalitesi hakkında biraz içim rahat etti..Aslında kullanan birileri çıkarmı diye bekliyorum ama,galiba yok gibi...
ben henüz kullanmadığım için bilemiyorum fakat yabancı sitelerden okuduğum kadarı ile x1 den daha iyiymiiş x2 hoparlörü. hatta şöyle deniyor; x1 in zayıf olan noktalarını güçlendirmişler özellikle x2 de. hoparlör, malzeme kalitesi.
Detaylı bi incelemeyi bekliyoruz.Belkide Serhat_wWw kardeşimiz böyle bir inceleme yapar diyorum bir an önce x2 yi alıp...
alır almaz yaparım merak etmeyin
bekliyoruz....ama herhalde x2 sayfasında olur
güncel..
toshiba g900 mü yokse se xperia x1 ö arkadaşlar
tabiki x1 ama ekranı biraz ufak gibi ama ikisi arasında kaldıysan x1
borsa ve bankacılık yapabilirmiyim x1 ile java platformu calışacak
htc touch2 mi yoksa xperia x1 mi aralarında 100-150 fark var. htc ler daha temiz.