Evet Arkadaşlar Bu Telefonu Başka Bir Konuda İsmini Gördüm Biraz Araştırdım Görünüm vs Olarak Hoşuma Gitti Bende Biraz Takip Edeyim Dedim. Daha Öncede Başka Modeller İçin Firmalarıyla Yaptığım Görüşmeleri Paylaşmıştım. Şimdide Bu Telefon İçin Paylaşıyorum. İşte Sony Ericsson Türkiye Sitesinden Gönderdiğim Mail ve Gelen Cevap: "Öncelikle İyi Günler. Ben Bu Modelinizi İnternet Sitenizde Gördüm ve Yurt Dışında Alanların İncelemelerine Baktım. Telefon Çok Hoşuma Gitti Fakat Şuanda Türkiyede Bulunmuyor Bu Modeliniz. Bu Modeliniz Türkiyeye Gelirmi Acaba Gelirse Nezaman Gelir ve Tahmini Fiyat Aralığı Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz. Teşekkürler"
İşte Cevap:
Evet Burdanda Anlaşılacağı Gibi Bazı Sitelerde Satılmaya Başlandığı İfade Edilen Cihaz Türkiyede Resmi Satışına Başlamadı Henüz. Bende Sizler Gibi Fiyat ve Çıkış Tarihini Merakla Bekliyorum.
bu kalıbıda yıllardır değiştimediler.
kandiriyorlar insani iste alistik
Boşuna uğraşma hangi modelin gelip gelmeyeceğini veya ne zaman geleceğini SE çalışanları da bilmiyor. Ben bir çok modeli defalarca sordum forumdaki diğer arkadaşlardan da soranlar oldu ama hiç çıkan olmadı.
Bu telefonun bu çeyrekte çıkmasının imkanı yok. Onun için ikinci çeyrekte bir daha sorarsın aynı mesajı tekrar yollarlar. ''2011 birinci çeyreğinde çıkacaktır'' diye.
aynı her zamanki gibi noktasından virgülüne kadar
Hala yok neyse Mart a kadarda çıkmaz bence Alıştık artık ...
Siyah rengi güzel duryor.
harbi güzelmiş siyahı. bir de bu telefonu yurt dışından getirtsek imei değiştirme vs yapılabilir mi ki pasaport kaydı yaptırmadan kullanmayı düşünsek.
Herkese aynı mesajı yolluyorlar ama işin gerçeği Sony Türkiye hayli geri kalıyor.
Bekliyoruz Bakalım. Ben Sonyin Böyle Bir Distribütörle Çalıştığını Bilmiyodum. Neyse Deneyim Kazanıyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme