Şimdi Ara

Sony Ericsson Yazılım Güncelleme Acil Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sony z 610i telefonum var. Güncelleme programını indirip telefonun yazılımını güncellemeye başladım. Ama 2 saati geçti. %100 oldu ama bitmedi gösteriyo. Programı kapatmaya çalışıyorum güncelleme devam ediyo diyo.
    Bu kadar uzun sürmesi normal mi? Usb kablosunu çıkarsam telefona bişey olurmu??

• Yukarı
  • K790 ve W810 güncellemesi yaptim bi kac kez. Hepsi toplamda 15 dakika falan sürüyor. 2 saat normal bi zaman değil. %100 olduğunda bendede biraz bekleme oluyor, fakat dediğim gibi toplamda 15 dakikayi gecmedi hic bir güncellemem. Kabloyu cekersen ne olur bilmiyorum, ama başkada çaren yok gibi görünüyor.
  • sitesinden baktım daha sonra kabloyu çektiğinde birşey olmuyomuş. Güncellendi yazısını görene kadar telefonda eski yazılım korunuyomuş. O yüzden çektim bişey olmadı. Ama sorun ne anlamadım. İki kez denedim ikisinde de % 100 den sonra takılıp kalıyo. Programı kapatmaya kalkıyorum güncelleme devam ediyo diyo. Kabloyu çekince algılamıyo. hiç bişey olmamış gibi güncelleme devam ediyo şeklinde kalıyo program.
  • bence hiç durmadan dene forumda 7 kere deneyip 7. sinde başaranlar var pes etme sakın
  • ben sorunsuz bir şekilde updateledim. Bence başka bir pcde dene belki olur.
  • yazilimi indirmesi 20 dk sürdü. telefona atmasi ise 15 dk sürdü. ama bi bomba haberim var. bunda turkce dil vardi onceden simdi gitti :) allah razı olsun her kim updatei onerdi ise :) bir onerisi olan varmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktor x

yazilimi indirmesi 20 dk sürdü. telefona atmasi ise 15 dk sürdü. ama bi bomba haberim var. bunda turkce dil vardi onceden simdi gitti :) allah razı olsun her kim updatei onerdi ise :) bir onerisi olan varmi ?

Önerene ölümmm
    Update i bunları göze alarak yapmalısın dostum.Kimseyi suçlamaya gerek yok bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

quote:

Orjinalden alıntı: doktor x

yazilimi indirmesi 20 dk sürdü. telefona atmasi ise 15 dk sürdü. ama bi bomba haberim var. bunda turkce dil vardi onceden simdi gitti :) allah razı olsun her kim updatei onerdi ise :) bir onerisi olan varmi ?

Önerene ölümmm
    Update i bunları göze alarak yapmalısın dostum.Kimseyi suçlamaya gerek yok bence

dikkat ettinse gülümseme isareti var. yani suclama yok.

dil dosyasi icin sony ericsson'u aradim. adamlar int.te yok serviste var servise gidin diyor :).

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.