Öncelikle ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. Arkadaşlar telefonum bozulduda daha 23 ay 15 gün garantisi var daha tadına varamadık. Ne sony ericsson aldıysam elimde kaldı bu 6. tel ama vazgeçemiyorum adamlar güzel yapıyo. Sony ericssonlarda biraz kalite düşüklüğü var kanımca. Neyse soruya geleyim yeni aldığım m600i bozuldu hepsiburdadan almıştım. Şimdi hepsiburadaya göndersem birsürü zaman ve kargo ücreti uğraş dur. Onun için ben işi kafadan halletmek istiyorum. Bu aleti direk ithalatçısına mı götüreyim yoksa götürebileceğim başka yer varmı?BU ARADA İSTANBULDAYIM. saygılar
İstanbul Üsküdar Capitol Karşısı Asya Telekom var. SonyEricsson teknik servisi ve çok kaliteli düzgün biryer. Avrupa Yakasında oturuyorsan o taraflarda da var. Google dan araştır bul.
quote:
Orjinalden alıntı: Teknode
İstanbul Üsküdar Capitol Karşısı Asya Telekom var. SonyEricsson teknik servisi ve çok kaliteli düzgün biryer. Avrupa Yakasında oturuyorsan o taraflarda da var. Google dan araştır bul.
bence de türkiyenin en iyi servislerinden biridir asya telekom.. 1 saatte bile işimi hallettiklerini bilirim..
telpa da iyidir nişantaşında veya asya telekom
SE farkına vardı KVK rezilliğini ama olan bana oldu
bencede telpa en iyisi şu an.arkadaşım e 250 vermişti 1 haftada cillop gibi teslim aldı