Şimdi Ara

Sony Eurasia'yı KI-NI-YO-RUM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende FW11E var. son 1 aydır wireless da sorun yaşıyorum. Bilgisayara XP kurdum. Kendilerini arayıp wireless da sorun var, durduk yerde bağlantımı kesiyor, bakabileceğim her yere baktım ama sorunu bulamıyorum dediğimde verdikleri yanıt, bu notebook Vista ile kullanılmalı diyorlar bana. Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır? Sanane benim hangi işletim sistemi kullanacağıma? Ben adı hiç duyulmamış bir işletim sistemi kurmuyorum ki? İsterseniz Vista kurduktan sonra da diğer programların listesini de sizden alayım ne dersiniz? Üstelik, Sony US FW serisine ait XP driverlarını veriyor ama siz vermiyorsunuz diyorum, bir şey söyleyemeceğiz malesef diyorlar. El insaf be kardeşim. Ben 2000 YTL yi boşuna mı verdim. Eğer sorunuma çözüm bulamazlar ise mahkemeye verecem kendilerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo00 -- 27 Aralık 2008; 23:16:42 >

• sikayetvar.com a yazmanızı tavsiye ederim. Ilgilenebilirler. Sony Eurosa nın böyle yapması yakışık değil. Yeni nesil bilgisayarların xp de tutarsız davranmaları doğaldır. Özellikle xp sürücüleri optimize edilmemişse.
  • Önce şikayet-vara'a yaz sonra çözülmezse heyete başvursun çözülür zaten.

Benim şahsi görüşüm Eurasia'nın kalıbının adamı olmadığıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Benim şahsi görüşüm Eurasia'nın kalıbının adamı olmadığıdır.

Aynen katılıyorum.. Aşırı ısınan Vaio ya , makinanın kendi karakteristiğindendir diyen bir teknik servis her soruna bir masal uydurmayı iyi beceriyor..
  • forum.donanimhaber.com/register.asp

16.madde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.