Şimdi Ara

SONY EXPERİA X10 MİNİ Mİ YOKSA X8 Mİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BEN İLK ÖNCE X8 KAFAMA UYMUŞTU FAKAT KAMERASININ FLAŞSIZ VE 3 MP OLDUĞUNU GÖRÜNCE X10 MİNİ DOĞRU DEĞİŞTİ FİKRİM ÇÜNKÜ KAMERASI 5 MP VE FLAŞLI AMA ÇOĞU YERE BAKTIM X8 İN FİYATI X10 A GÖRE BİRAZ DAHA PAHALI NEDENİNİ BEN ANLAMADIM ACABA BİLMEDİĞİM BİR ÖZELLİĞİMİ VAR BİLEN BANADA SÖYLESİN ARTI BİR ÖZELLİĞİNİ X8 İN

• X8in ekranı daha büyük ve daha ince diğer yerleri ayni
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

X8in ekranı daha büyük ve daha ince diğer yerleri ayni

YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM YALNIZ X8 İN BEYAZ DAN BAŞKA RENGİ YOK Kİ SİYAH OLSA DAHA İYİ OLACAKTI ....
  • X8 pili daha iyi ve cıkartılabiliyor.Bende ikisi arasında kararsız kalmıştım ama son tercihim x8 den yana. Benim için kamare önemli değil sebebi ise bir fotoğraf makinesi performansı yok acil durumlarda da iş görsün yeter.Yani kısaca ekran cözünürlülüğü ve büyklüğü, pilin yüksek oluşu cıkartıla bilmesi . X10 nun üstün tarafı rom 256 x8 de ise 128
  • quote:

Orijinalden alıntı: celticli

quote:

YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM YALNIZ X8 İN BEYAZ DAN BAŞKA RENGİ YOK Kİ SİYAH OLSA DAHA İYİ OLACAKTI ....

siyah rengi de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat79

X8 pili daha iyi ve cıkartılabiliyor.Bende ikisi arasında kararsız kalmıştım ama son tercihim x8 den yana. Benim için kamare önemli değil sebebi ise bir fotoğraf makinesi performansı yok acil durumlarda da iş görsün yeter.Yani kısaca ekran cözünürlülüğü ve büyklüğü, pilin yüksek oluşu cıkartıla bilmesi . X10 nun üstün tarafı rom 256 x8 de ise 128

sen aldın mı arkadaşım aldıysan nerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Orijinalden alıntı: celticli

quote:

siyah rengi de var

nerde var ben göremedim de hiçbryerde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 renk secenegi var x8 in siyah ve bayaz renk olmak uzere
  • bende ikisi arasında gidip geliyorum acaba hangisini almalıyım.
  • Kamera disinda x8 daha iyi secim bence
  • x8 daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.