Şimdi Ara

sony(fake) MP4 SV-885 ariza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fake 2.5 ' lcd ekranli 1 gb SV-885 model MP4 MP5 yaziyor'Foto kamerali model

Usb konnektoru takarken dondu kaldi' bir daha duzelmedi

on-off acilista :: ilk Acilis ekrani duruyor:: oylece kaliyor acilis menusune gecemiyor Flash silindi saniyorum'

Bilgisayarda Usb de soru isareti var fakat' bir turlu driver bulamadim : surucu olarak PC de gorunmuyor'

''' ADFU cihaz diye tanitmaya calistim olmadi'' bilgisayari kilitliyor adfu reset atiyor''

alet uzerinde sarj ederken 'veya onof yapinca acilis ekrani var ' fakat resetle kapatiyorum

Bilen bir arkadas herhangi bildigi yontemle firmware veya usb driver hk yonlendirebilir mi..

baska sitelere uye oldum ancak' oradaki modeller genelde minik ipod veya kamerasiz modeller' bu buyuk sayilir ve kamerali bir model' tahtakaleden aldim muhtemelen firmware o civarda tamircilerde vardir.piyasada bol cunku'' ama ben yurtdisindayim su an gitmem mumkun degil'
    cihaz hk bilginiz varsa beni siz yonlendirin

simdiden tesekkurler'

• abi keşke firmwaresini yedekleseydin.....
    yapacak birşey yok kanımca...
    adfu yapıp firmware arayacaksın....
    Kaça aldın ögrenebilir miyim???
  • 75 ytl ye aldim bu aleti' forumda 2.elini 100 yt den vermeye calisiyolar' dogubank daha ucuz ' daha once de farkli bir model almistim ve forumda daha once yamulmus 2.eli 100 ytlye birakmsi icin pazarlik yaptim'vermemisti dogubankta tesadufen gittigimde ' sifirini 95 e kutusuyla kulakligiyla almistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunorkun -- 6 Ağustos 2007; 0:16:48 >
  • resmini gönder merak ettim bende sahte sony ipod nano var adfu yapmak için 50 bacaklı iki tane olacak üstünde marka yazanı sony galiba ses kartını ellersen ne olucağını bilmiyorum
  • dostum dediğin gibi bizim çinliler(doğubank ama hepsi değil) yakaladığını çinli yapıyorlar cihazı açmadan oraya götür firmwareleri onlar yapabiliyor.
    geçmiş olsun aynı dertten muzdarip arkadaşım için götürdüm arızalı diye aldığı yere bıraktım.
  • bu mp4 teki en guzel seylerden biri fotograf mk si bircok cep telden daha keskin goruntu aldim 2-3 mpikxel
    ama video cekimini ogg yapmislar o kotu' fotograflari epey iyidi'' ---- ariza yapmasaydi baya hos bisey'
    dogubanka son 3 aydir gelen mallarda bazi sorunlar varmis' tabii bu soylenti ne kadar dogru bilmem

bugun kardesimi gonderdim tamir ettirmek icin' ayni aleti'' cok yeni ithal edildigi icin versiyonu henuz gelmemis

2 ay sonra dogubanka ta versiyonu gelicek demisler' versiyon atmaya 5- 15 ytl aliyolarmis '' piyasaya cok yeni girmis voldugu icin henuz versiyonu klonlamamislar 2 ay sonra filan olacakmis bilginize'' eskki olanlarin hepsine firmware sorunu cozuluyomus

1-2 ay sonra gelin demisler alet cok taze bu alet

fiyatini soranlara da 75 ytl ye dusmus fiyati bugun dedigim gibi 1gb
    dogubankta ' burada daha pahali satmaya calisanlar cikiyor''

firmware gelene kadar beklicez ' napalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.