SLM BENİM ARKADAŞ AMERİKADAN GELECEK GELİRKENDE SONY NİN YENİ ÇIKAN FE790 MODELİNDEN GETİRTMEK İSTİYOM SONY FE790
15.4" WXGA TFT with XBRITE-HiColor Technology and MOTION EYE Camera Graphics Card: NVIDIA GeForce Go 7600 Wireless Lan: Wireless LAN (802.11a\b\g) Processor: Intel Core 2 Duo Processor T5600 / ICD 1.83 GHz Memory: 1 GB DDR-SDRAM (DDR2-533, 512 MBx2) Windows Vista Premium Ready Hard Drive: 80 GB Hard Disk Drive Optical Drive: DVD+-R DL_DVD+-RW_DVD-RAM Drive Operating System: Microsoft Windows XP Home Edition Battery: Standard Capacity Lithium-ion Battery (BPS2B) Pre-Installed Office Software: Microsoft Works 8.5 Movie Pack: None Movie Pack Photo Software: Photo Standard Music Software: Music Plus Video Software: Video Standard
siparişi verdim ayın 21 inde elimde inşallah bakalım nasılmış bu core 2 duo.. bide bi soru bu 7600 ekran kartları x1600 lerden dahamı iyi acaba
80 $ A TÜRKÇE MENÜ YÜKLEYEN YERLER VAR .. KLAVYEYE YAPACAK BİR ŞEY YOK AMA FİYAT ÇOK GÜZEL BURADA 2000 £ NUN ÜZERİNDEDİR GALİBA..
YOk hocam bendekinde de arapça harfler var daha karışık iyi oluyor ya ama elin alışırsa sorun çıkmaz zaten ş,i,ğ,ü,ö,ç harfler görünmüyor ama onlarda zaten normal yerlerindeler.
fiyat ve özellikler gayet tatmin edici valla çok güzel bilgisayar güle güle kullan ELİNE GEÇİNCE YORUMLARI BEKLİYORUZ
nerden verdin siparişi adam sallamıyo yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: shadowboss
siparişi verdim ayın 21 inde elimde inşallah bakalım nasılmış bu core 2 duo.. bide bi soru bu 7600 ekran kartları x1600 lerden dahamı iyi acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme