Şimdi Ara

SONY Fit E SVF1521YSTB CEU NOTEBOOK alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafama tam yatarsa yarın öğleden sonra almayı düşünüyorum.Teknosada 200 TL de hediye çeki varmış.Ekran kartı iyi gibi geldi ama tam da anlamam bu işlerden.Özellikle servisi çok önemli benim için.

İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Ön Bellek 4 MB
    İşlemci Teknolojisi Intel Core i7
    İşlemci Hızı 2 GHz
    İşlemci Numarası 3517U
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Disk Türü SATA
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT740M
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Ekran Boyu (inch) 15.5 inch
    Çözünürlük 1366 x 768
    İşletim Sistemi Windows 8
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Ağırlık 1.65 KG

http://www.teknosa.com/urunler/125032577/sony-fit-e-svf1521ystb-ceu-notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maho38 -- 6 Ağustos 2013; 23:41:05 >

• maho38 M kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı, orta sınıf bir kart ve güncel oyunları ; düşük, orta-yüksek, tam ve karışık ayarlarda oynatabilir. Yalnız işlemcisi, ultra düşük voltaj (u.book işlemci) olduğu için mobil (standart) işlemcilere nazaran, biraz daha düşük seviyede. Yani i5m randımanına sahip. Yine de günlük kullanım ve oyunlarda işlemci açısından pek randıman farkı olmaz, hemen hemen aynı performansı sergilerler. Kalite babında da fena sayılmaz, yalnız oyunlardaki soğutma performansı nasıldır, bilmiyorum. Fiyatı da çok abartı bir rakam değil, alternatif olabilir.

• Oyun için alacaksanız ; asus n56vz, msi ge60, lenovo y500 gibi cihazlara bakmanızı öneririm. Seçtiğin cihaz da fena sayılmaz ama ekran kartı, yukarıdaki cihazlara göre daha düşük. Eğer çok ağır grafik gereksinimi duyan oyunlar oynamayacaksan, p855'ide alabilirsin.
  • screw you guys im goin home

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brandomercury2 -- 18 Mayıs 2014; 9:16:07 >
  • yorumlarınız için çok teşekkürler.ASUS N56VZ S4401H daha mantığıma yatar gibi.Hafta sonuna kadar bekleyip almayı düşünüyorum.
  • n56 serilerinde hoparlör ve touchpad sorunu sıklıkla yaşanmakta... servis sıkınısından bahsetmeyeyim bile..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu cihaz 3D çizim proğramlarında ki performansı hakkında yorum yapabilecek olan varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.