Sony Vaio VPCEB3M1E/BQ 1.264,53 TL KDV Dahil Sony Vaio VPCP11S1E/B 1.636,37 TL KDV Dahil Sony Vaio VPCEB3S1E/BQ 1.699,08 TL KDV Dahil Sony Vaio VPCF13M1E/H 2.499,12 TL KDV Dahil
Bimeks hepsinde indirim yapmış arkadaslar ozellikle Sony Vaio VPCEB3M1E/BQ 1.264 bence cok iyi bir fiyat makinaya gore kacırılması gerek sizce nasıl bu fiyata
Arkadaslar bende VPCEB3M1E/BQ kullanıcıyım suana kadar hiç bir sorun gormedim ve fiyatlar cok iyi ama bu kadar nasıl indirim yapılıyor suphelendim valla
Şu ürün web'e özel daha ucuz ya taksit olunca fiyatta aynı mı yoksa normal fiyatı üzerinden mi değerlendiriliyor ?
odeme seceneklerin bakabilirsin taksitli fiyatlara eger kontrol etmek istiyorsan bimeks uye olup sepete ekle diyebilirsin alışveriş sırasında gercek fiyatı ne oldugu cıkar
Peki bahsettiğim laptop güzel mi ?
Birde birşey soracağım
Call of duty black ops tarzı oyunlar için rahatça oynayabileceğim bir model var mı ?
Tamamen oyuna odaklı olmasın arada zevk için olsun.
İnternette rahatça gezinebileyim.Isınma sorunu olmasın.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaslar ben i3 olanı kulanıyorum daha hiç bir sorun gormedim call of duty denemedim cunku oynun kendisi sorunlu ama gecen gun Pes2011 DENEDİM hiçbi sorun gormedim cok guzel oynanıyor. yalnız i5 ve i7 modemlerde fan sesi mevcut ama i3lerde sorun yok yada benimkinde sorun yok E serisi bana yetiyor ve i3 olan karar sizin bu fiyatlarada bidaha bulmak zor emin olun soyluyorum cunku fırsatı kacırmayın ve bimekste benim degil :)
quote:
Orijinalden alıntı: severgoekhan
Arkadaslar ben i3 olanı kulanıyorum daha hiç bir sorun gormedim call of duty denemedim cunku oynun kendisi sorunlu ama gecen gun Pes2011 DENEDİM hiçbi sorun gormedim cok guzel oynanıyor. yalnız i5 ve i7 modemlerde fan sesi mevcut ama i3lerde sorun yok yada benimkinde sorun yok E serisi bana yetiyor ve i3 olan karar sizin bu fiyatlarada bidaha bulmak zor emin olun soyluyorum cunku fırsatı kacırmayın ve bimekste benim degil :)
Aynen hocam.
Peki i3 ile i5 arasında fark aralığı ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim.
Bu kişiden kişiye degişir. TABiki herkez almak isterken i7 ister olmuşken ama suan için i7 ne için gerekir yada i5 tartısılır cunku notebooktan beklentin nedir ilk once ona karar vermek gerekir. İ5 veya i7 oyun oynamak mi 2 sene sonra oyle oyunlar cıkarki onlarda desteklemez onun yerine işine gorene karar vermek lazım sonra oyun içinde birtane playtion 3 alırsın keyfine bakarsın
Yani öyle çok bağımlı değilim oyuna.
İnternette gezerim,film izlerim,arada bir oyun oynarım.
İnternette gezinirken film izlerken çok ses çıkartmasın çok ısınmasın o bana yeter.
Bu arada ses kalitesi / çokluğu ne durumda.Bu modellerin.
valla ses kalitesi biraz dusuk ama ben ses sistemi kulanıyorum oyuzden sorun yok film izlee guzel ama ekranları led degil ama ekran kalitesi olarak guzel led yakın bir sorun gormedim ve kaliteli hele HD filmlerde cok guzel. Isınma hiç yok denilcek kadar az
Hadi ya ses o kadar iyi değil demek
Bu serinin ses çipleri aynı modelmi yoksa i3 i5 i7 ye göre değişiyormu.
Dolby mi ses yoksa sony'in kendi ses çipimi var.
Hepsinde aynı i3 i5 i7 de
quote:
Hepsinde aynı i3 i5 i7 de
Hmm anladım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
quote:
Arkadaslar bende VPCEB3M1E/BQ kullanıcıyım suana kadar hiç bir sorun gormedim ve fiyatlar cok iyi ama bu kadar nasıl indirim yapılıyor suphelendim valla
Batarya tam doluyken ne kadar gidiyor?Bir de kasa kalitesi hakkında yorumunuzu alabilir miyim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme