Şimdi Ara

SONY FS315M & SONY BX195VP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu iki bilgisyarin arasinda kaldim. sizce hangisini almaliyim.

FS315M digerine göre yaklasik 100 ytl daha pahali, artilari ekrani, eksileri ise harddisk 4200rpm, RAM bus hizi da 400 mhz

http://www.istanbulbilisim.com.tr/notebook_content_detail.asp?content_id=262#

BX195VP bu da arti olarak harddisk 5400 rpm, RAM bus hizi 533 mhz, eksisi ise ekrani 15" dierine göre küçük

http://www.istanbulbilisim.com.tr/notebook_content_detail.asp?content_id=280

sizce hangisi iyi bir tercih olur?

ayrica bu ikisinden birinden kullanan arkadaslar var mi problemleri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultig -- 17 Ocak 2006 23:46:06 >

• walla tam arada kalıncak makineler. pek bişi söyliyemiyorum.
    ikiside ekran kartını paylaşıyor ama sanırım fs deki daha ii bir ekran kartı. çünkü bx deki direk paylaşıyor ama fs deki 64mb nin üstünü paylaşıyor.
    bence fs al bi de 512 ram daha taktır. bx i aramazın. 5400 rpm i bence salla, aradaki farkı kolay kolay anlayamasın. 400 mb bus hizi da fazla fazla yeter. ama ekran kartı önemli bi faktör bence atlama!
  • bende fs nedenleri fazla yok ama eğer film izlyeceksen veya oyun oynayacaksan fs en mantıklısı olur. ekran kartı hardiskten daha önemli bence lap toplarda şahsi kanaatim saygılar...
  • görüntüde Sony Vaio VGN-FS315M

Sony Vaio VGN-BX195VP ise çok çok az hızlıdır.

ama 15,4" alıp sony ekranının kalitesini daha iyi tatmak daha önemli bence.
  • arkadaslar hala karar veremedim hangisini aliim? çok arada kaldim ya..
  • arkadaşım da bir alt modeli var fs in ve çok memnun bence fs315 en mantıklı seçim film izlemek olsun görüntüsü olsun bence fs saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Sony F520 (CRT)
    3 yıl önce açıldı
    Sony Vaio PCG-71911M
    12 yıl önce açıldı
    SONY X90J
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.