arkadaslar bende bı sony hc 23e kamera var kasedı bılgısayara aktarmak ıcın usb kablosuyla bılgısayarıma baglıyorum kamera uzerınden vcd yazdır komutu verıyorum ve benden bos bı cd koymamı ıstıyo cd koyuyorum ama degısen bısey olmuyo cd yı gormuyo heralde bos cd ıcındeyken tekrar yazdır dıyorum yıne bos cd koyun dıyo bılen varsa bı yardımcı olun dostlarım yaaa!!
bukonuyla iligili topicler var kameradan bilgisayara görüntü aktarma olması lazım adı yanlıs hatırlamıyosam. bende hc90 var en iyi sonucu xp deki movie maker la aldım movie makerla istedigin kalitede ayarlayabiliyosun ve önemli si kullanımı çok kolay sahne çıkarıp ekleyebiliyosun efekt verebiliyosun.
cihazın ustundeki vcdyaz olayını ben laptopta başarmıştım fakat hatırlamıyorum nasıl oldugunu.. ilk bikaç saat görüntü olmustu ses olmamıstı onla ugrasmıstım.. sonra avesq.dat şeklinde minik parçalara böldügünü gördüm ve görüntü kalitesizdi..
tavsiyem cihazı bagla (imkanın varsa firewire ı tercih et usb yerine) movi makerı aç karıştır bulursun kesin. kolaygelsin.
Dijital Video bölümünde bu kamerayla ve bu konuyla ilgili o kadar çok yardım var ki... inanamazsınız : )