Şimdi Ara

sony hd3 - zen touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar soru oldukça açık.. bu iki çaları karşılaştırmanızı istiyorum arama yaptım ama zen ile ilgili tatminkar bir sonuç elde edemedim bir de bunların ikisini de deneyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
    zen de radyolu kumanda var. hd3 te yok..
    hd3 programı sorunlu diyorlar zen için daha kolay olduğu söyleniyor..
    hd3 neredeyse zen in yarısı ağırlıkta..
    hd3 30 saat(22 deniliyor) zen hakkında fikrim yok..

bu ve benzeri konularda tavsiyelerinizi bekliyorum...

• bu konuda bilgisi olan yok mu.....................
  • Bu konuyla ilgili üst bölümlerde hem hd3 için, hemde zen için geniş bilgiler olan bölümler var.
    Bende kararsızdım, en sonunda sony nw hd3 almaya karar verdim, nekadar eksileri olsada çok şık ve özellikleri sağlam bir alet. Bence ses kayıt ve radyo olmasada zen' e tercih edilebilir.
  • Karar verdim vermesine ama, şimdide fiyat arştırma dönemleri başladı; en ucuza alma kaygısıda ayrı bir dertmiş. Dikkatli bir tüketici olmazsan kazara hd3 ü 700 milyon üzerinde satan sitelerden de alabilirsin. Şimdiye dek duyduğum en düşük fiyatı ise; 420 milyonla Doğubank' da. Zen fiyatları hakkında bilgim yok.
  • ikisi arasında ses ve pil bakımında fark yok.ağırlık konusundada creative cidden ağır ama insan alışıyor.programda creative sonye 5 takar.nomad explorer diye bi programı var sürükle bırakla işini hallediyosun.sony ise seni atrac 3 kullanmaya zorluyo.yok ben mp3 kullanıcam diyosan eq falan açılmıyor.sırf bu eq yüzünden creative aldım çok da memnunum
  • nasıl zen hakkında bilgi yok???

işte bilgi;

http://forum.donanimhaber.com/m_4188627/tm.htm

bulamadığın cevap olursa orada sor cevaplanır...
  • Zen Touch'ın pil ömrü 24 saat, onu söyleyeyim de baştan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kont g soran kişi sanırım biliyor özellikleri, bende o verdiğin linki söyledim. Zen in özelliklerini biliyorum ama sony ninki kadar hakim değilim.
    (Sony nw hd3 ün, fiyatı ve taksitlendirilmesini bilen varmı?)
  • *Sonynin program berbat creative iyi
    *ses ikisindede süper
    *sony daha hafif ama bence ağırlık biraz kazandırıyo elde daha ii duruo çünkü
    *ikiside çok şık bence bu arada umarım 20gblik cretiveden konuşuyoruzdur
    *sonye yüklediğin şarkıları bi daha silemiosun ama atrac formatında 13 000 şarkı alıyo nası doldurucan ki bırak silinmesin
    *İkiside usb den şarj oluyo kötü ama yanında adaptörde veriyorlar korkmayınız
    *size önerim sakın flash bellek almayın(konu ile ilgili değil yalnızca dipnot)
    *Sony senden sürekli lisans istiyo berbat ve yanında verilen sonystage dışında program kabul etmiyo Creative ediyo
    *Sony de playlist yapılmıyor creativede playlist ini pc de hazırlaman gerekiyo ama yinede oluyoya sen oa bak
    *sony bu alanda daha çok yeni ve creative daha ucuz 480 falan heralde fiyatlar tam bilmiyorum (20gb)bence creative ama sen karar ver

CREATİVE ALIRSAN SANA

• Sonuç = CREATİVE
  • nasıl bir daha silemiyorsun yüklediğin şeyi?
    quote:

Orjinalden alıntı: mool

*Sonynin program berbat creative iyi
    *ses ikisindede süper
    *sony daha hafif ama bence ağırlık biraz kazandırıyo elde daha ii duruo çünkü
    *ikiside çok şık bence bu arada umarım 20gblik cretiveden konuşuyoruzdur
    *sonye yüklediğin şarkıları bi daha silemiosun ama atrac formatında 13 000 şarkı alıyo nası doldurucan ki bırak silinmesin*İkiside usb den şarj oluyo kötü ama yanında adaptörde veriyorlar korkmayınız
    *size önerim sakın flash bellek almayın(konu ile ilgili değil yalnızca dipnot)
    *Sony senden sürekli lisans istiyo berbat ve yanında verilen sonystage dışında program kabul etmiyo Creative ediyo
    *Sony de playlist yapılmıyor creativede playlist ini pc de hazırlaman gerekiyo ama yinede oluyoya sen oa bak
    *sony bu alanda daha çok yeni ve creative daha ucuz 480 falan heralde fiyatlar tam bilmiyorum (20gb)bence creative ama sen karar ver

CREATİVE ALIRSAN SANA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.