Haftaya amerikadan geliyorum ve uzun zamandir istedigim gibi bir video kamera almak istiyorum gelirken.
Goruntu kalitesi (ovulen bir sensore sahip) ve boyutlari ile sony nin hdr-sr 11 ve 12 serisi oldukca hosuma gidiyor. Fakat almadan birkac sey sormak istedim.
-Benzer ozelliklerde daha uygun fiyatli Canon vb. marka cameralar nelerdir.
-sr11 ile sr12 arasinda hd boyutu disinda fark goremedim, aralarinda 200$ civari fiyat farki var buna deger mi?
-sr12 ile sr12E arasindaki fark nedir, su "e" uzantisi ne anlama geliyor.
-Sony nin Turkiyede de gecerli bir garantisini edinmek mumkun mu
-Eger isime yaramadigini hissedersem Tr de elden cikartabilir miyim, ne kadara gider?
Merak ettigim konulara cevap alirsam cok sevinirim.
sana tavsiyem sr11 olur.. sr12 ile sr11 arasında tek fark hdd kapasitesi.. canon u önermem... bende hg10 var macro da alet çuvallıyor.. odaklama geçiş hızı sony göre düşük.. bu 2 paremetre önemli kriter benim için.. yani canon hg21 çıktı oanada bir bak 24mbps ama meretin lensi q43 den q37 düşmesi dez avantaj..az ışıkta perfi düşer.. sr11 çok iyi bir hdd ..dubaiden alırsan 900$ şu an sr12 1100$
e europe anlamına geliyor ülke kodlaması ama avrupa ülkelerin de olmasından dolayı değil pal ve ntsc olayı.sr 11 al.ama burada çıkartman cok zor olur gibime geliyor...
quote:
Orjinalden alıntı: Toucan
Haftaya amerikadan geliyorum ve uzun zamandir istedigim gibi bir video kamera almak istiyorum gelirken.
Goruntu kalitesi (ovulen bir sensore sahip) ve boyutlari ile sony nin hdr-sr 11 ve 12 serisi oldukca hosuma gidiyor. Fakat almadan birkac sey sormak istedim.
-Benzer ozelliklerde daha uygun fiyatli Canon vb. marka cameralar nelerdir.
-sr11 ile sr12 arasinda hd boyutu disinda fark goremedim, aralarinda 200$ civari fiyat farki var buna deger mi?
-sr12 ile sr12E arasindaki fark nedir, su "e" uzantisi ne anlama geliyor.
-Sony nin Turkiyede de gecerli bir garantisini edinmek mumkun mu
-Eger isime yaramadigini hissedersem Tr de elden cikartabilir miyim, ne kadara gider?
Merak ettigim konulara cevap alirsam cok sevinirim.
panasonica gayet güzel açıklamış
bana göre Canon'un yeni duyurduğu HG21 gayet güzel bir makine 24Mpbs' de video kaydı yapabilmekte ama henüz türkiye pazarında satışa çıkmadı gerçi siz yurtdışından almayı düşünüyorsunuz sanırım
SR-12 ile SR-11 arasında HDD kapasitesinin haricinde bir fark yok. 60GB alan işinizi görecek ise SR11 yeterli bir modeldir.