Şimdi Ara

Sony a6400 vs a6500 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya hayyamdan europa garantili aynasız alacağım. Bu iki model arasında kaldım. A6400 de 5 akslı titreşim önleyici yok. Ama a6500 de netleme süresi a6400 e göre daha uzun. Bu makineleri kullanıp tavsiye verebilecek olan var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba. ikisini de kullanıp tavsiye verebilecek olan sanmıyorum.

Dediğiniz gibi en temel fark gövdedeki titreşim önleyici.

Kendiniz denemek isterseniz istanbul sirkeci de Sony deneme yeri var. Orada deneyebilirsiniz.

Size tavsiyem fiyatlara göre davranmanız.

A6000 veya A6300 de işinizi görebilir.Para sorun değil derseniz de a6600 tavsiye ederim. Mikrofon girişi de var.

Bir de eğer sosyal amaçlı kullanacaksanız ve genel bir kararsızlığıız varsa Panasonic tz100e de şans verin derim. İmzamdaki linkte sebebi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 7 Eylül 2019; 11:13:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multimatom kullanıcısına yanıt
    Ön koşulum 4k ve anlık netleme aslında. O yüzden bu iki model üzerinde durdum. Fiyat olarak yakınlar birbirlerine ama kararsız kaldım. Panasonic içinde incelemede bulunacağım. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 😊

• Buyrun izleyim baya yardımı olur size modeller hakkında;
    Erkan Özgür Yılmazyoutube
    Sony a6100 ve a6600 Duyuruldu
    https://www.youtube.com/watch?v=w2DLVcqwF8Q
  • sony a6400 vlog ve youtube videoları çekmek için tasarlanmış. yani o yüzden 5 eksenli sabitleme yok. çünkü bu makineyi alan adam fotoğraftan çok video çekecektir. videoda da 5 eksenli sabitlemeye gerek yok.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Efendim? Gimbal?

• mehmetmelihcelik M kullanıcısına yanıt
    Hayyama yakın Sony Deneyim merkezi var. Hafıza kartınızı alın gidin deneyin. Panasonicyerine Sony RX10 m3 veya RX100 m4 m5 veya m6 ya da bakabilirsiniz.

İhtiyacınız anlık netleme ve 4K ise bunlardan biri işinizi görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.