Bildirim
Sony a6400 vs a6500 ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba. ikisini de kullanıp tavsiye verebilecek olan sanmıyorum.
Dediğiniz gibi en temel fark gövdedeki titreşim önleyici.
Kendiniz denemek isterseniz istanbul sirkeci de Sony deneme yeri var. Orada deneyebilirsiniz.
Size tavsiyem fiyatlara göre davranmanız.
A6000 veya A6300 de işinizi görebilir.Para sorun değil derseniz de a6600 tavsiye ederim. Mikrofon girişi de var.
Bir de eğer sosyal amaçlı kullanacaksanız ve genel bir kararsızlığıız varsa Panasonic tz100e de şans verin derim. İmzamdaki linkte sebebi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 7 Eylül 2019; 11:13:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön koşulum 4k ve anlık netleme aslında. O yüzden bu iki model üzerinde durdum. Fiyat olarak yakınlar birbirlerine ama kararsız kaldım. Panasonic içinde incelemede bulunacağım. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 😊
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Buyrun izleyim baya yardımı olur size modeller hakkında; -
sony a6400 vlog ve youtube videoları çekmek için tasarlanmış. yani o yüzden 5 eksenli sabitleme yok. çünkü bu makineyi alan adam fotoğraftan çok video çekecektir. videoda da 5 eksenli sabitlemeye gerek yok. -
Efendim? Gimbal?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayyama yakın Sony Deneyim merkezi var. Hafıza kartınızı alın gidin deneyin. Panasonicyerine Sony RX10 m3 veya RX100 m4 m5 veya m6 ya da bakabilirsiniz.
İhtiyacınız anlık netleme ve 4K ise bunlardan biri işinizi görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X