Şimdi Ara

Sony HW50ES + 2 adet 3D gözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Sony HW50ES + 2 adet 3D gözlük
    Arkadaşlar imzamdaki projeksiyon cihazı satılıktır.
    Bulunduğu odada bir kere bile sigara içilmedi, ayda bir filtresi temizlendi. UPS ye bağlı oldugu için hiçbir elektrik kesintisinden etkilenmedi. Servis yüzü görmedi.
    Orijinal lambasında 1920 saatte.
    Ayrıca 75 euro değerinde harici 3d rf alıcıyı da ücretsiz veriyorum. (Bunu ben kendim sony den ayrıca satın aldım)
    Pazarlık payı yoktur. Muadili yani 65es olan model sıfırı sıkı pazarlık yaparsanız 12bin tl ye satılıyor. Onda rf alıcı içerisinde, bunda rf alıcı kendisinde yok ama onu da ben yanında veriyorum. 65te içinden gözlük çıkmıyor, ben 2 adet orijinal veriyorum. (Cihazla beraber gelmişti orijinal sony). 65 ile görüntü kesinlikle birebir aynı, araştırın görecekseniz çok minor farklılıklar var. Ayrıca 65 çin üretimi, bendeki ise Made in Japan.
    Satış sebebim yeni cihaz alacağım. Kutusu kullanma klavuzu vb elimde. Sony Türkiyeden alınmıştır. Garantisi bitti.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cihaz satılmıştır, gösterilen ilgi için teşekkür ederim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.