Şimdi Ara

SONY HX1 (Cozunurluk vs Bitrate)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu kamerayi almayi dusunuyorum sebebide hem resim hemde video cekebilme ozelligi olmasi.
    Kafama takilan bazi sorular var.

Handycam normal kameram var bu kamera 720X480 boyutunda 25mpbs ile cekim yapabiliyor.
    Goruntuyu bilgisayarda isleyip 9mbps bitrate ile DVD yapabiliyorum.

Sony HX1 modeli ise 1280X720 boyutunda 6mbps ile kayit yapabiliyor.

Merak ettigim konu burasi Full HD bir lcd televizyonda!
    HDMI cikisli goruntuyu yukseltme ozellikli bir playerda 9mbps bitrateli DVD goruntusuyle
    6mbps bitrateli 1280X720 boyutlarinda mpg4 arasinda kayda degecek kadar fark olurmu?

• Valla, doğrusunu söylemek gerekirse bu işin teknik kısmı hakkında bilgim yok.
    Fakat paraşütle çekilen bir video'muz var, HX1 ile, görüntüyü TV'de izlediğimiz zaman, ışığında da güzel olması sayesinde, gerçekten kaliteli olduğu izlenimini veriyor.

Tabiki 9 ve 6mpbs değerleri arasında fark olacaktır, fakat benim gibi amatör bir kullancıyı tatmin etti video görüntüsü
  • ToffieBoi oncelikle zaman ayirip cevap yazdigin icin cok tesekkur ederim
    peki cektiginiz videolari izleyebilmek icin cok ugrasiyormusunuz, blu-ray player yada bilgisayarmi baglamamiz lazim televizyona?
    malum hd video oldugundan bunu islemesi zor olur, islemeden oldugu gibi izleyebilmek icin ne yapmak lazim bir bilginiz varmi bu konuda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.