< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 9 Mart 2018; 2:16:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 9 Mart 2018; 2:16:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Böyle bir konunun tutmaması çok ve çok saçma geliyor. Sony ve Sony Türkiye kullanıcılarını "şeyine" bile takmıyor ama fanboylar "öhöhöhö sony fhd960fps video çekiyor" abi sizler nasıl kafalar yaşıyorsunuz. F/1.5 diyafram ile F/2.4 diyafram arası geçiş yapan Samsung gibi bir firma var :D ama hala kamerada sony en iyisi GÖZ DOKTORUNA GİDİN BU İYİ BİR ŞEY DEĞİL.
|
Şu yorumu okuduktan sonra hangi telefonu kullandığınızı acayip merak ettim şuan hocam. Bize kullandığınız telefonu bahşeder misiniz, biz de aydınlanalım :)
|
Bölüm Sony bölümü. Sony fanboylarının olması gayet normal. Sony'yi her sektörde savunabilirsin ama, telefon sektöründe savunuyorsan fanboy kelimesi bile hafif kalır. Bütün teknoloji editörleri bile Sony'nin diğer telefon üreticilerinin gerisinde kaldığını bas bas bağırırken, halen gözleri kapatmak acizliktir.
Benim kullandığım telefon general mobile. Fakat iyi bir marka olduğunu iddia etmiyorum. Doğrusu neyse onu söylerim, fanboyluk yapmam. |
Ulan Varya keşke sizin kadar işsiz olsam da bende bu saçma sapan meslelelerle uğraşsam Sony de sen Sony den vazgeçtin diye ne halt edeceğiz diye düşünüyordur
![]() ![]() ![]() |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 7 Mart 2018; 11:1:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |