Şimdi Ara

SONY'İ BIRAKIYORUM, HAYDİ EYVALLAH!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
6
Favori
15.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki mesajları okuduğum zaman dilimde şarj yüzde iki azaldı, artık siz düşünün kalitesizliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony xa1 almayı planlıyordum

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    Sony de mediatek li cihaz alınmaz.

• Sony mobile'ın elinde bir tek compact kaldı. Onu da batırmazlar umarım.

• Tamamen düşüncelerinize katılıyorum sony z2 gerçekten bana göre de çok başarılı bi cihazdı o yıl çıkan samsung s5 lg g3htc m8 de olan tüm özelliklerin toplanıp bir telefonda birleşmiş haliydi (su geçirmezlik ,pil performansı ,tasarım ,kasa kalitesi
    şu an çevrede bunları kullananlara bakıyorum çoğunun kapak çatlamış arayüz perme perişan telefon harap olmuş klavye bile kasıyo özellikle samsung lg ). Şimdi bakıyosun rakiplere uçmuş gitmiş dedim barı z2 den sonra xz2 tamam bu sefer komple düzeltecekler z2 nin yeni versiyonu olacak şahsen pek hoşuma gitmeyen tasarım ve istediğim geliştirmeleri getirmeyen bi telefon olmuş .Gerçekten fark yaratmak istiyorlarsa rakiplerine kıyasla daha gelişmiş bi kamera hoparlör ve ekran getirmeleri gerekli onun dışında zaten telefonlar arasında bi fark kalmadı ki şu an kullandığım z2 bu dediklerimde biraz zayıf kalmak dışında her türlü işime yarıyor zaten büyük bi gelişme olmadıktan sonra o kadar para verip telefon değiştirmek saçma .Son olarak benim telefonum yazın havuzda video çektikten sonra su geçirdi ve garantiye gönderdikten 2 hafta sonra yenisini gönderdiler bu konuda biraz şanslıydım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• SheKilLll kullanıcısına yanıt
    Hocam Z2 ile tek yapmadığım şey direkt suyun içine sokmak :)) Bayağı şanslıymışsınız hocam değişim yaptırabildiğiniz için. Onun haricinde 4799 liralardan söz ediliyor XZ2 için; hakkaten şaka gibi :)))

• Ah Sony ah. Bizim gibi Sony severleri küstürdü en sonunda.

• bıktırdın bizi sony :))

• quote:

Orijinalden alıntı: macheda10

Sony de mediatek li cihaz alınmaz.

Hocam tavsiyeniz var mı peki ?

• Telefon olarak bir adam Sony kullanıyorsa zaten o sektörden gram anlamıyordur.

• ooooo deştiniz yaralarımı akşam akşam.
    Sonyericsson ile 97 yılında tanıştım,ilk telefonumdu 628. sonra motorola felan.
    Sony kapaklı bir model, peşine W900. Almanyadan getirtmiştim daha Türkiyede çıkmadan.
    Ve ilk sorunları da o zaman yaşadım.Gerizekalı bir orjinal aksesuarı yüzünden (masa standı) telefonun soketi bozuldu.
    uzun uğraşlar ve forumda ifşa etme sebebi ile uğraşmayalım bu herifle diye telefonu değiştirdiler.
    Yetmez,web sitenizdeki o aksesuarın W900'e uyumluluğu ibaresini kaldıracaksınız diye direttim.
    Mutlu mesut yıllar geçirdik W900 ile.Sonrasında ARC S ile biraz devam ettim SE aşkına. NE zaman ki Ericsson
    ayrıldı,Sony yanlız başına kaldı,birkaç sene daha ericssonun ekmeğini yedi, akabinde Sony olarak gözümden ve gönlümden düştü.
    Nerede o K750nin foto çekmedeki mobile dünyasına sunduğu öncülüğü veya W800 gibi Walkmen serisinin müzikteki başarısı.

• Şu yorumu okuduktan sonra hangi telefonu kullandığınızı acayip merak ettim şuan hocam. Bize kullandığınız telefonu bahşeder misiniz, biz de aydınlanalım :)

• Geçmiş olsun burç..ben bu servis sürecini yaşamamak adına sattık cihazımı..param gitti ama sinirlerim yıpranmadı..bir daha sony mi ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam XZ1 konusunun en önde gideni, bayrak sallayanıyken, sorunlar baş verince ilk kaçanlardan oldunuz bakıyorum Şaka bir yana en temizini yaptın hocam, helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 7 Mart 2018; 23:54:52 >
  • Kardeşim inşallah bir an önce cihazı alır ve tez zamanda kurtulursun.

Bunca zaman bekle ve karşına xz2 gibi aklının alamayacağı kadar hayal kırıklığı yaşa.

Ben bunca zaman ne kamerası ne tırıvırı uygulama var diye sony aldım. Sadece markaya duyduğum hayranlıktan aldım.

Ama insan bekliyor hani bir konuda geç diğer markaları. Kamera karşılaştırması olur sony çoğunda yoktur olanda da sonuncu gibi.

Şimdi adamlar yani sony sensör ı kullanan firmalar bak kardeş bunu senden bunu alıyoruz ama sen bizi geçme haaa mı diyor. Yooo

Olay şu biz mobil bölümünü önemsemiyor bu kadarız alırsanız alın.

Hani geç tasarımı hala tek kamera var.

Ben bile eğer şu xz2 pro mu premium mu ne olacaksa adı artık düzgün çıkmazsa by by yapcam.

Az satılsada htc 12 sıradaki

• Burç a hak veriyorum sony xperia almayın, mobil bölümü kapansın: qualcom abisi olmasa, ayakta duramazdı, vaio markası nasıl tarih olduysa buda öyle olacak, Sony mobil bölümünü büyük ihtimal bir yatırım şirketi yada Çinli bir oem grubu alacak, yıl 2011 iş yerinde bir arkadaş amiral gemisi model aldı, Bluetooth dan bana bir şey yollayacak, Bluetooth bulamıyor, çihaz servise gider ve para iadesi olur, param olsa Android de Samsung s9 yada htc u12 alırım

• Xz1 compact konusundan çok konuştuk hocam hatırladım seni :) ben tamamen küçük telefon baz aldığım için iphone 5s, se ve compact serilerini takip ediyodum küçüklükten kalma mp3 ve playstation tutkusu sayesinde sony sevgisi vardı hep ama telefon olarak gram dikkatimi çekmiyor artık. Ekimde tanıdık vasıtasıyla elime gm 4g geçti bunu rahat 1 2 yıl kullanırım sonrasında bu sene çıkan telefonları umarım biraz ucuzlarsa para biriktirip alırım, artık compact falan bakmıyorum boyutu rahat olacak diye deli olmaktansa ceketten çantadan çıkarmam gider huawei'den p, mate veya samsung'dan s, note serilerine bakarım daha iyi.

Uzun lafın kısası geçmiş olsun umarım bundan sonraki telefonlarınızda sorun yaşamazsınız :D

• Yahu servis problemleriyle samsung kullanicisida,lg kullanicisida,htc kullanicisida bogusuyor.

Sorun markalarda degil ulkemizde ki zihniyette baska bisey degil.Samsung patlayan cihaz yapti unutuldu gitti 1 sene olmadan,amoled ekranlarin buyuk cogunlugunda problem var ama sizin kadar aglamiyorlar forumlarda.

Sony Xperia markasina gelecek olursak mobilin basinda ki kisi zaten apple ve samsungla rekabet etmiyoruz,sektoru izliyoruz mobil den kesinlikle cekilmeyecegiz diyor.Yani bu sektorde parlayacak zamani buldugumuz an sonynin yaraticiligini konusturup populer olacagiz diyor bir nevi.

Mobil sektoru teknoloji acisindan tikanmis durumda benim gorusum ayni cihazlari islemci ram basip basip onumuze suruyorlar.Onumuzde ki yillar da cok farkli seyler olabilir.

• MSCEO kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranlıktaYaşayanAdam -- 17 Mart 2018; 22:59:12 >
  • koreli41 kullanıcısına yanıt
    Dostum bu konuda kimseye direkt olarak "Almayın" mesajı vermiyorum, memnun olan alsın da bakıyorum abi hep aynı insanlar aynı mevzulardan dert yanıyır ve bunların bir çoğu hali hazırda Xperia kullanıcısı. Özetle burada Xperia alıp işte "Kamerası şöyle, çekim gücü böyle, ses seviyesi öyle..." diyip dert yanacağınıza almayın, Sony'e de daha fazla prim vermeyin diyorum. Umurlarında değilsiniz abi, değişen hiçbir şey olmayacak bu 5 sene içerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 8 Mart 2018; 7:57:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.