Şimdi Ara

SONY'İ BIRAKIYORUM, HAYDİ EYVALLAH!.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
6
Favori
15.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony z2 kullanıyorum acı çekiyorum ben de ....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende konsolu biraktim pc ile mutlu bir hayata merhaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yılı aşkındır z2 kullanıyorum. Çok da memnunum. Sony sevgisi ilk walkman lerden geliyor hem kaset hem radyo özelliği ile geldiginde ne çok sevinmiştik. Harika bir cihazdı. Z2 de şahsen harika bir telefon. Bence en kötü tarafı ısınma sorunu olmasıydı. Çok çabuk ısınıyor ve kamera falan kapanıyor. Bunun harici cidden taş gibi telefon yapmışlar. Bir daha da böyle bir şey yapmazlar diye düşünüyorum. Biraz düşününce etrafın onlarca telefon markası ve her markada onlarca model olunca insanların kaliteden çok artık tüketim çılgınlığı ile yaşadığını görünce sony de saçma sapan şekilde 1 veya 2 model yerine daha fazla model çıkarıp bu kervana katıldı ne yazık ki. Keşke kaliteden ödün vermeyip daha az seçenekle çıkıp farklı kalsaydı diye düşünüyorum. . Bir sonraki telefonum ne yazık ki Iphone olacak. Adamlar her şekilde ürünün arkasında duruyor. Bizim gibi ne ikinci el ne teknik destek ne de garanti sorunu yaşamıyorlar

• Bayagı uzun hiç okumadim ama

Sony mobil cihazlarda çağın ve rakiplerinin gerisinde kaldı.Artık yeni çıkardıkları ürünleri takip bile etmiyorum...

• ekmeğini telefondan kazanan şirketleri tercih edin. telefonda sony ne hocam?

• Brky1905 kullanıcısına yanıt
    Hakaret ve karalama boyutuna varmayacaksa lütfen aktarın hocam, eteğinizdeki taşları özgürce dökebilirsiniz bu konuya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Şuan bende Sony Z2 var..

2.5 saat Ekran alıyorum. Orijinal pil taktırdığım halde.

Şuan Telefon alacak olsam, kesinlikle bu Sony olmaz..

Yeni çıkan modellerde eminim Buna yakın pil süresi alıyordur..

XZ1 kullanıyorum ve 2700 mah batarya ile en az 7 saat ekran süresi alıyorum kardeş 8-9 saat aldığım da oluyor onaylamak istersen XZ1 başlığına girip kullanıcı mesajlarına bakabilirsin.

• Samsung da memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Hakaret ve karalama boyutuna varmayacaksa lütfen aktarın hocam, eteğinizdeki taşları özgürce dökebilirsiniz bu konuya :)

Biraz bahsedeyim o zaman;
    Sony Xperia z1 kullanıcısıyım.
    Telefon kronik dokunmatik ekran sorunuyla kullanıcılarına merhaba diyor.Telefonu alıp dokunmatiği sapıtmayan kişi ben tanımıyorum.Dokunmadığın yere gidiyor saçma sapan şeyler açıyor.Alıştım artık normal gibi geliyor.Yapılan her güncelleme telefonu performans , uygulama optimizasyonu açısından geriye götürdü Bir ara facebook uygulamasını telefonlar kaldırmaz oldu telefon tam anlamıyla kullanılmayacak hale geldi, her şeyi kontrol ettim telefonu formatladım son çare olarak rootladım ,sonra şaka gibi sorunun telefona uymayan güncellemeyle yaşandığını öğrendim.Güncellemeler sadece görsel olarak kendini yeniledi.Telefon tam anlamıyla 2 yıl kullanmak için tasarlanmış , sony istiyor ki 2 yıl sonra telefon kullanılmaz hale gelsin kullanıcı onu çöpe atıp hemen yeni bir sony ürünü alsın.Bir diğer kronik sorun z1 z2 dahil(kullanan arkadaşlarım var) yan kapak contaları kapanmaz hale geliyor bu da telefonun su , toz geçirmez özelliğini engelliyor.2 yıl geçtikten sonra o telefonu servise göndersen küçücük kapağa kaç lira çekerler tahmin bile edemiyorum(Çin'den 2 dolara alıp taktım).Telefonun bir diğer sorunu da abartılı şekilde ısınması, aldığım ilk günden itibaren aşırı bir ısınmayla karşılaştım.Alt hoparlör ızgarasını öyle baştan savma monte etmişler ki çin firmalarını dahi kıskandırır.Z1 konusunu gezebilirsiniz birçok kullanıcının alt hoparlör ızgarası uhuyla yapıştırılmış gibi yerinden çıkmaya başlıyor(benimki de açılmaya başladı.)Yandaki power tuşu berbat bir kaplamayla yapılmış 2-3 aylık kullanımda soyulmaya başlamıştı şimdi tamamen soyuldu.Daha aklıma gelmeyen neler vardır kim bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 8 Mart 2018; 23:46:51 >

• Brky1905 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, geçmiş olsun

• tolyo kullanıcısına yanıt
    Maşallah çok iyimiş yalnız ne Olursa olsun bir daha Sony asla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Şuan bende Sony Z2 var..

2.5 saat Ekran alıyorum. Orijinal pil taktırdığım halde.

Şuan Telefon alacak olsam, kesinlikle bu Sony olmaz..

Yeni çıkan modellerde eminim Buna yakın pil süresi alıyordur..

Bunlarada gün doğdu 4 senelik cihazla ne bekliyordunuz acaba?,yeni uygulamalar eski işlemciyi sömürdüğü için şarjın eskisi gibi olmaz.samsungun lg nin 4 senelik cihazları geri dönüşümle s9 a dönüştü.O cihazın çalıştığına dua et.
    Konu sahibi çok tutarsız birisi xz1 forumunu okuyun anlarsınız.Yapılan yanlışlar eksiklikler elbette eleştirilmeli ancak bu kadarı çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 8 Mart 2018; 23:57:30 >
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Buda başka bir bakış açısı demek. Şimdi telefonu balkondan aşağı atıp.. Koşa koşa yeni telefon almaya gideceğim..Demek işlemcisi eski hımmmmm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

ekmeğini telefondan kazanan şirketleri tercih edin. telefonda sony ne hocam?

Yani bencede,buzdolabı çamaşır makinesi üreten markalardan uzak durun ;)

• Bende Z5 var. Alırken en iyi ekrana sahipdi. Z5P de dahil buna. 6S den de kesinlikle kemarası daha iyidi çok test ettim. O dönemki htc'den söz etmeye gerek yok. Tek rakibi s6 idi onunda kamera ve pil süresi berbattı. Şuan 2.5 yıl oldu geçen 4 saat 45dk pil süresi aldım. Her gün min 3 saat telefonu kullandım. 2 kere muazzam hızda telefonu mermere düşürdüm. İlkinde sadece çizildi. İkincisinde uçtu resmen sadece altda biraz ışık sızması var ve sol köşede sararma oldu ancak sanal tuşlardan gözükmüyor. Oysa eşimdeki iphone 6 yolda elinde yola düştü normal kırıldı ekranı. Başka arkadaşımın 7'si sandalye ayapına çarpdı çatladı. Kısaca omni balance tasarım işini yaptı. Arkadaşımın s6'sının şarjı 2 saat zor gidiyor. Ben günlük 3 saat 30dk alıyorum halen stabil şekilde. Tüm gecede telefonu şarjda bırakıyorum ve arada torrent açıkda bırakıyorum şndirme yapıyor. Manuel modda iso ayarı renk ayarı ve parlaklık ayarı ile gayet iyi çekimler yapıyor lambalı ortamlarda.Güneş ışığında gören resimleri hayran kalıyor. Ön kamerasının açısı iphone 7 plusdan daha geniş. Karanlık çekimi kötü ancak bu normal hepsinde blurlaşma oluyor. Kamerası iyi ışık seçiyor. Hıza gelince gayet iyi. 4 yılı doldurmadan değiştirmem telefonu kesinlikle. Ldac var içinde rbt a1 ile bluetooth üzerinden diğer firmalar aptx ile 350kbps ses gönderebilirken ben ldac ile 900kbps ses aktarımı yapıyorum. Flac-dsd müzikde banamısın demiyor. Dahili müzik uygulaması networkden ses aktarımında on numara. Her işimi görüyor. Bir tek servisinden korktuğum için telefonu servise vermedim. Batarya statüsü bad gözüküyor ama pil normal. Dedim şimdi içine ederler 1 ay telefonsuz kalmıyım. Eğer resmi servisi gelse sony'nin üstüne tanımam. 2.5 yıldırda tek format dahi atmadım. Tek yapıcakları olay z5'in yada xz p. çerçevesiz halini yapmaları. Zil sesi duyulmuyor diyenlerede hak veriyorum. Telefon müzik dinlerken iki hoparlör ile diper telefonlardan çok daha kaliteli ses veriyor ancak aramalda üst hop ahize olunca tek hoparlör yetmiyor. Ekranı öne gelicek şekilde cebinize koyun ve karayip korsanları teması gibi bir şarkıyı zil sesi yapın sorun gitsin. Birde uygulama bağlı kasma durumlarında arada sırada kitlenme olabiliyor ayda bir ancak bu benim aşırı sık kullanımımdan kaynaklı olan bir şey. Tasarıma hoşuma gidiyor. Tasarımını seven zaten sever yoksa gidip s8,s9 alın ona lafım yok. Xz2 de iğren oldu tipi. Xz2 Pro sızdırılan resimler doğruysa onlar tutar.

• 2 senelik sony xperia z3 çilemden sonra s7 edge cihazıma geçiş yaptım. Bu süreçten sonra şunu tüm içtenliğimle söylüyorum, sony ağır pişmanlıktır. Asla ama asla telefonlarına yaklaşmayın, kamerası dünya mobil pazarında bulunabilecek en leş kamera , ses sistemi dünya mobil pazarında bulunabilecek lesin de leşi en leş ses sistemi, su geçirmez diye sattığı telefonu garantide tanımaz, ekranı sararır kullanıcı hatası diye tutturur, servisine gidersin işten gram birşey anlamayan cahil insanlar sürüsü sana esnaf ağzıyla birşeyler ittirmeye çalışır, 3000 mah bataryası 3.5 saatte sarj olur . Demem odur ki sony rezil bir firmadır, reklama harcadığı paralar sayesinde masum insanları kandırır ve dolandırır. Herhangi bir yerde sony reklamına denk gelirseniz oradan hemen uzaklaşın, hemen reklamı kapatın . Çünkü adeta insanı hipnoz eder ve o rezil cihazlarını bir şekilde iteler . Aman arkadaşlar biz çok yandık, siz asla bulaşmayın...

• One plus ve sony pismanlıktır.

• Osman_E kullanıcısına yanıt
    Android ekosistemine geçecekseniz net Samsung'a geçin hocam gerisi tırıvırı gerçekten. Hepsi iphone taklitkârı vizyon sahibi firma değiller pek.

• Konuyu oluşturan arkadaşa SONY'den cevap geldi.
    Sony;
    -"Çokta Tın"

• 1.5 yil önce sony xa ultra ile samsung note 4 arasinda kalmistim, sonuç imzamdamutluyum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.