Şimdi Ara

SONY'İ BIRAKIYORUM, HAYDİ EYVALLAH!.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
6
Favori
15.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1000 tl gm8, 1400 tl p2, 1650 tl xz. Bence bu fiyatlara en iyi telefonlar bunlar. Tabi telefondan ne beklediğiniz önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir markanın Japonya'daki merkezi Türkiyedekine yaptırım uygulayamıyorsa o marka dünya markası değildir. Ayrıca elektronik devi doğru düzgün telefon üretemiyorsa burda da durup düşünmek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony kendini bitirdi bu gerçek bence son kozu xz2 ondada çuvallarsa biter.

• Xz2 firmanın umudu ama ondada çok birşey değişeceğini sanmam.

• 6 senedir aynı kasa aynı telefon en ufak bi gelişim yok. Fiyatı uygun diye alınır yoksa boş

• takoz gibi telefonları alıyorsunuz markanin kuyruğu olup sonra yamuk yaptı bırakıyorum vs.

• Başlığı açan Burç kardeşimiz kendine göre haklıdır bişey diyemem ama ben kendi adıma şunu söylemek istedim; Sonyericsson zamanından beri ara ara başka marka kullansamda Sony nin çeşitli modellerini kullanmış biri olarak Sony den memnun kaldım hep. Belki şanslıydım elektronik olarak belki sorun yaşayan çok insan olmuştur (ki sorun yaşatmayan marka yok gibi birşey) ama ben şu an kullandığım XZ1 de dahil Sony den hep memnun kaldım. Hee eskiye göre cihazların özelliklerini kırptı biraz daha sade arayüz Sony e özel birkaç özellik filan yok son modellerinde ama XZ1 için konuşursak 2300 liraya alınabilecek başka muadil bir cihaz yok (Xiaomi vs. hariç)

Mesela XZ1 de ekranda sorun yaşayan çok oldu bu forumda ama bende yine sorun yok :)

Sony nin stilini beğenmeyen çok ama bu stili yani tasarımı hususi olarak beğenerek alanda çok.

Tabi bazı arkadaşların belirttiği ve haklı oldukları noktalar var mesela kameralarında ois i kullanmaması diyaframı hala 2.0 da tutması manuel ayarları diğer markalar kadar kullandırmaması gibi bunlar bana göre de hata ve müşteri kaybettiriyor Sony e, fakat şu an XZ1 kullanıyorum ve kamerası bu eksiklerine rağmen çok kaliteli diğer markalardan aşağı kalmıyor.

Yani demek istediğim çokta yerden yere vurmamak lazım şu an piyasada bulunan en iyi f/p cihazı bence XZ1.

• Z3 compact aldım aldığım güne ve Sony ye lanet olsun

• Bende bıraktım kardeş.Sony bende çok eski Walkman serisinden itibaren kullanırdım.Xperia z cıktı o zamanlar su geçirmezlik işlemcisi kamerası efsaneydi gidip satın aldım.Hala yedek telefon olarak kullanırım.Sonra Z1 aldım onuda 2 sene kullandım taş gibi telefondu kasası cok kaliteydi.Ekranı kırıldı baktım ekran fiyatları ucuyor sattım Xa aldım sonra sony gözümden düşmeye başladı böyle nalet bir telefon olamazdı sony bunu yapamazdı ama yaptı.Snapdragon varken MTK işlemci koymak nedir???Sen çin malı taklit telefon musun? Onuda sattım sonra Xz1 mi alsam Xa mı alsam diye düşünürken xz2yi gördükten sonra tüm umudumu kesip Xioami'ye geçtim mutluyum.Güle güle Sony

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende önce Z1 sonra z2 1 hafta kadar öncede huwai mate 10 aldım gerçekten Sony hantallik imiş. Ayrıca Sony bin nerdeyse aynı muadili ürününün yarı fiyatına dek geldi.

• Hiçbir marka uzun yıllar gidecek telefon yapmaz. 2 sene maksimum sonra tekrar kime satacak elindeki malı. Piyasayı doyurmuyorlar bilerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: macheda10

1000 tl gm8, 1400 tl p2, 1650 tl xz. Bence bu fiyatlara en iyi telefonlar bunlar. Tabi telefondan ne beklediğiniz önemli.

uzun omurlu, kullanisli, performans ust seviyede olan bisey ariyorum. 1-2 yilda coken telefon olmamali. xz guzele benziyor.

• Sony, telefonu satana kadar göklere çıkaran, telefonu sattıktan sonra da yerin dibine vuran bi markadır

Burç Bey de bunları çok iyi bilmesine rağmen fiyatından dolayı Xperia XZ1 almış ve talihsiz olaylar silsilesi yaşanmıştır geçmiş olsun

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    xiaomi mi6

• samsungun f1.5 diyafram yazısına inananlar var

• forumdaki bi tane sonyci arkadaşımız (4-5 yıl olmuştur) vardı adam çıldırıyordu sony için acaba bugünlerde ne oldu ona merak ediyorum ismini bile hatırlamıyorum apple bölümünde takılırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

forumdaki bi tane sonyci arkadaşımız (4-5 yıl olmuştur) vardı adam çıldırıyordu sony için acaba bugünlerde ne oldu ona merak ediyorum ismini bile hatırlamıyorum apple bölümünde takılırdı

Yukuberk i diyorsun sanırım sen
    Mobil bölümünde topallaması sony i başarısız yapmaz,diğer bölümleri tıkırında gidiyor.

• sony z1c kullandım 3 sene.. kamera yetersiz.

şimdi mi 6 kullanıyorum.
    yorumlara ve videolara bakarak aldım buda berbat..

• Sağol kardeşim, ben diyorum zaten enayiliğe yeterince doyduğumu, o yüzden üzülmüyorum başıma gelenler için. Bunlar sitem sadece...

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    Xz tavsiye ederim o zaman. Tek dezavantajı sıcak havalarda kamera ısındı uyarısı verip kamerayı kapatması. Onun için Google kamera indirip kullanabilirsiniz. Birde tavsiyem android güncellemesi yapmamanız. 6.0 ile çıktıysa kutudan 7 yapmayın. 7 ise çıktıysa 7.1. Yapın 8 yapmayın. Her büyük güncelleme pil ömrünü bariz şekilde düşürüyor. X kullanıyorum 8 le pil sürem ciddi düştü.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.