ARKADAŞLAR EVİME 1300 YTL DVD PLAYER LI SONY MARKA 5+1 SES SİSTEMİ ALMAK İSTİYORUM.VE BU İKİ MODEL ARASINDA KARAR VEREMİYORUM.DIGITÜRK VE PS3 KULLANICISIYIM.LCD TELEVİZYONUM SONY S4000 VE MALESEF OPTİK GİRİŞ VE ÇIKIŞI YOK.BEN TAK ÇIKAR YAPMADAN AYNI ANDA BÜTÜN 5+1 KOLONLARDAN PS3 LE DIGITÜRKLE VE DVD PLAYERLA SES ALMAK İSTİYORUM.(SES HEPSİNDEN GELMELİ) YARDIMLARINIZI ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. BAŞKA MODEL DE ÖNEREBİLİRSİNİZ SONY OLMAK KAYDIYLA. TEŞEKKKÜRLER
quote:
Orjinalden alıntı: cagdasoruk
ARKADAŞLAR EVİME 1300 YTL DVD PLAYER LI SONY MARKA 5+1 SES SİSTEMİ ALMAK İSTİYORUM.VE BU İKİ MODEL ARASINDA KARAR VEREMİYORUM.DIGITÜRK VE PS3 KULLANICISIYIM.LCD TELEVİZYONUM SONY S4000 VE MALESEF OPTİK GİRİŞ VE ÇIKIŞI YOK.BEN TAK ÇIKAR YAPMADAN AYNI ANDA BÜTÜN 5+1 KOLONLARDAN PS3 LE DIGITÜRKLE VE DVD PLAYERLA SES ALMAK İSTİYORUM.(SES HEPSİNDEN GELMELİ) YARDIMLARINIZI ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. BAŞKA MODEL DE ÖNEREBİLİRSİNİZ SONY OLMAK KAYDIYLA. TEŞEKKKÜRLER
neden dvd playerli almayı düşünüyosunuz? anladığım kadarıyla "bağlanabilinirlikte" sıkıntı çekmek istemiyorsunuz ozaman size atlarnatif olarak bazı cihazlar önereyim; ihtiyaçlarınız doğrultusunda daha uygun...
bu önerdiğim cihazlarda bağlanabilinirlikte sıkıntı çekmezsiniz tek yapmanız gereken bu cihazlara dışardan opsiyonel bağlantı yapmak örn:p3,dıgıturk,blu-ray gibi...compakt sistem aldığınızda örn "dz" serilerinden bazı sorular yaşayabilirsiniz örn bağlanabilinirlik ve kendi dvd performansı...bunlar önemli unsurlardır
@yuxeses'e tamamen katılıyorum. Söylediği ürünlerden tercih etmenizde fayda var. Yeterince optik ve HDMI'a sahip modellerdir. İncelemenizi öneririm. İlla kablosuz demiyorsanız tabi.
bişey kafama takılıyor.mesela HT-SF1300 modelinde hdmi yada diğer çıkışlar nerde dvd playeri yoksa subwooferın arkasındamı?cahilliğimi mazur görün sistemin çıkışlarını gösteren bir resim varsa oda çok ii olur: