:) |
Sony KD-65XH8196 65' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED Televizyon - 8503 TL (4. sayfa)
-
-
Beddua Almak İstemem, Sözüm Neyse O'dur...
yazmışın ama konuyu hortlattığım için baya beddua gelecek
-
Ne demiş ünlü bir büyüğümüz "Elarını, elalarını Allah versin belalarını" :)
-
Umarım herşey gönlünüzce olur...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Televizyondan memnunum, ama bu Android konusunda takıntılıyım, Android 9 da. Android 11 olmasını beklerdim güncellemeyle. Hayırlısı bakalım.
-
aynı duyguyu yaşadım hocam, sen ilgili arkadaşa yeteri kadar sövdün mü ? ben devam edeyim mi ?
-
Sony den düzgün güncelleme beklemeyin amiral gemisi xf90 a bile düzgün firmware güncellemesi verip DV yi netflixte kapatmamıza izin vermiyor kaç yıl oldu herkes şikayetçi senelerdir düzeltmediler.
-
Konuyu açan arkadaş başlığı değiştirse iyi olacak, verdiği linkteki güncel fiyat 19.520,70 TL
-
Android güncellemesi alacak mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne küfür yedin haberin yok...
-
Sony Eurasia ile konuştum, Belirsiz olduğunu şuan Android 9 ile devam edileceğini söyledi, ama önümüzde ki günlerde değişiklik olabilir mi bunu net söyleyemeyiz dediler. Kibarca gelmeyecek diyor.
-
İlgili arkadaşlar, Elektronik vergisini %300 arttıran yetkililere CİMER'den yazarlarsa daha makbule geçer! :)
-
Güle güle kullanın bende 55” var aynı model. Android 10 geleli 6 ay oluyor. Güncelleme iyi oldu evet.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
model bitmiş firma çekilmiş fırsat değil yazmasanız da olurdu
-
merhabalar, bende ki 65" modeli, devamlı kontrol ediyorum güncellemeleri65" olana bahsettiğim zaman geldi bana, sanırım sırayla veriyorlar anladığım, ama çok memnunum panel ve görüntüsünden, direct led ve ips bir arada artık zor bulunuyor. varsa da çok üst modellerde
-
Küfür koktu buralar buram buram.
55xe8505 model 2017 model tvme hala güncelleme geliyor. Konudan bağımsız ama yazmış olalım :)
elimdeki cihazlara gelen her güncelleme için 3-5 yıllık sıcak fırsat konularını hortlatayım en iyisi. bir de böyle bold büyük harf yazayım iyice milletin gözüne sokayım. güzel fikirmiş bunlar, kaptım!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X