Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV KULLANAN VAR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
20.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • miki arkadaşım yazını okudum ve şunu sormak istiyorum dvi hdmi olarak bağladığında bende de hafif taşmalar var ben de 720p olarak tanıyor ve toca 3 ü açmaya çalışıyorunm hata veriyor. bende ati 9800 pro var Ati catalyst de 720p yi işaretliyorum yanlış mı yapıyorum. sadece oyunlarda sorun var hd clipler yada dvd filmlerde sorun yok. ne yapmalı
  • arkadaşlar
    kusura bakmayın öncelikle sizlerden özür diliyorum
    ben bu bilgileri bir teknosa elemanından almıştım fakat tam olarak incelememiştim
    çocuk hdmi girişi yok dedi ben de bakmadım açıkçası
    teşekkürediyorum bu gerçek bilgileri veren arkadaşımıza özellikle teşükkür ediyorum
    saygılar ve sevgilerimle
  • quote:

Orjinalden alıntı: panalpina adem

arkadaşlar
    kusura bakmayın öncelikle sizlerden özür diliyorum
    ben bu bilgileri bir teknosa elemanından almıştım fakat tam olarak incelememiştim
    çocuk hdmi girişi yok dedi ben de bakmadım açıkçası
    teşekkürediyorum bu gerçek bilgileri veren arkadaşımıza özellikle teşükkür ediyorum
    saygılar ve sevgilerimle

Estağfurullah Adem Bey , TEKNOSA çalışanlarının bu tür yanlış bilgilendirmelerine alıştık, banada zamanında sx300 TV yi 3lcd diye göstermişler, özellikleri yanlış söylemişlerdi, bende çalışan elemanın (sattığı malı tanıdığına inanarak) söylediklerini forumda yazmıştım.

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marduk

miki arkadaşım yazını okudum ve şunu sormak istiyorum dvi hdmi olarak bağladığında bende de hafif taşmalar var ben de 720p olarak tanıyor ve toca 3 ü açmaya çalışıyorunm hata veriyor. bende ati 9800 pro var Ati catalyst de 720p yi işaretliyorum yanlış mı yapıyorum. sadece oyunlarda sorun var hd clipler yada dvd filmlerde sorun yok. ne yapmalı

selam dostum,

bence bağlantı ayarların doğru....VGA dan bağlantı yapınca da aynı sorun devam ediyormu???..

eğer VGA dan bağlantı yapınca sorun yok ise , oyunu vga bağlantıda açalım, pc mizi kapatalım ,dvi dan bağlayarak açalım.

sorun dewam ediyor ise , bende aynı oyunu bulup test ederim..çözeriz bir şekilde

• ny 3lcd tv yi 2 aya yakın süredir kullanıyorum çok memnunum arkadaşlar geldiklerinde gözlerine inanamıyor hatta biri gidip bir hafta önce kendisine de bir adet aldı pc ile dvi- hdmi bağlantı yaptım oyun oynamak müthiş zevkli .
    hd görüntü demo indirdim seyredenlerin gözleri yerinden fırladı bu kalitede görüntü bekemiyordu hiç biri.
    dvd sorunsuz bir şekilde net
    uydu bağlantısında atv gibi yayın kalitesi düşük kanallarda biraz pikselleşme var ama cnbc-e seyrederken gayet iyi pikselleşme yok
    star da şampiyonlar ligi maçı seyrettim futbolu çok sevmem ama büyük keyif aldım.
    lamba ömrü 6000-10000 saat olduğunu birkaç kaynaktan öğrendim lamba fiyatı 200euro.
    ölü piksel bu tv lerde olmadığı söyleniyor benimkini inceledim (hemen her renk fonu pc ile yarattım)yok yok yok
    ses iyi ama mükemmel değil zaten bu tip lambalı tv lerde vibrasyon olmamalı o yüzden biraz sönük ama pekçok tv den yinede iyi zaten 5+1 sistemim olduğu için bu sorun beni pek ilgilendirmiyor
    tv çalışırken hiç yerinden oynatmamak gerekiyormuş bunu gelen ervis söyledi
    3250 ytl ye aldım 3 yıl sony eurasia garantili bu çok önemli buna bence dikkat edin spot mallarda garanti yok
    127 ekran bu fiyata gayet iyi şu ara kurdan dolayı biraz fiyatı artmış
    alan arkadaşlar söyledi son partiden izmirdeki bir bayiye 20 adet gelmiş 17 alıcı kapora vermiş 3 adetten birini bizim arkadaşlar almış

• Mukemmel bilgiler için herkeze teşekkür ediyorum , ben bu projeksiyondan almaya karar verdim fakat tek bir sorunum var oda "HDMI" , şimdi bu TV'de HDMI girişi varmı yokmu , eğer yoksa bu dezavantaj sanırım gideriliyormuş , sizin mesajlarınızdan bunu anlıyorum , bu konuda biraz açıklama yaparsanız çok sevinirim.
  • kontendoo-arkadaşım-tvde-hdmi-girişi-variçin-rahat-olsun
    İLKEROMAC-sana-sormak-istediğim-şu-ben-dvi-hdmi-bağlantısı-yaptığım-zaman-sadece-oyun-oynayamıyorum-oyun-için-pc-girişini-kullanıyorum-dvi-hdmi-bağlantısını-yaptığım-zaman-sence-nedenoyun-oynayamıyorum
  • KONTENDOO SELAM

SONY KDF-E50A11E 3LCD PRO TV 127 EKRAN 3LCD arkadan projeksiyonlu televizyon

Entegre Dijital Tunerli, HD'ye hazır, 2.7m piksel ve geniş izleme açısına sahip ince 50" 3LCD arkadan projeksiyonlu televizyon.
    50" 3LCD televizyon
    Tümleşik Dijital Tuner
    HD'ye Hazır
    HDMI™
    1280 x 720 çözünürlük
    Zoom
    Otomatik Etiketleme
    Otomatik Açılış Ayarlaması
    Otomatik Ses Ayarı
    Uyku Zamanlayıcısı
    Iris Cinema Black Pro
    PC Girişi
    Uzaktan Kumanda
    RM-ED001

Stand
    SU-RM11M

Ses

Otomatik Ses Ayarı
    Var

BBE® Ses
    Var

DSP (Dijital Ses İşleme)
    Var

Güç Çıkışı (Müzik) (Sol, Sağ) (W)
    10W + 10W

Güç Çıkışı (RMS) (Sol, Sağ) (W)
    2 x 10

Ses Sistemi
    BBE® Digital'li Virtual Dolby®

Grafik Ekolayzer
    Var

Güç Çıkışı (Müzik) (Sub) (W)
    30.0

Güç Çıkışı (RMS) (Sub) (W)
    15.0

Subwoofer
    Var

Renk Sistemi

NTSC 3,58/4,43 (Video Girişi)
    Var

PAL
    Var

Secam
    Var

Konektörler

4 Pin (Y/C) Giriş
    VAR

MiniJack (Kulaklık) (mm)
    3.5

PCMCIA Kart Yuvası
    Var

RCA Ses Çıkışı
    VAR

RF Girişi
    Var

SCART 1
    RGB

SCART 2
    RGB

RCA AV Girişi
    Ön AV

SCART 3
    AV-Girişi/Çıkışı; S-Video Girişi

Boyutlar

Derinlik (mm)
    408.0

Yükseklik (mm)
    827.0

Genişlik (mm)
    1184.0

Genel Veriler

Renk
    Gri

Güç Tüketimi (Beklemede) (W)
    <1 W

Güç Tüketimi (W)
    175.0

Ağırlık (Brüt) (kg)
    39.0

Ağırlık (Net) (kg)
    32.5

ARZU EDERSEN FİYAT VEREBİLİRİM

• Çok teşekkür ederim , marduk ve plazmasatis. Plazmasatis ; Elbette fiyat verirsen çok memnun olurum , geniş bir fiyat araştırmasından sonra en uygun fiyata garantili neresi satıyorsa oradan alacağım.
  • günaydın 2000€ fiyatı var cihazın eurasia garantili....
  • Kontendoo
    arkadaşım ben uzun bir araştırmadan sonra Sony garantili olarak İstanbul da morfare de buldum. siteye üyeoldum ve biraz fiyat indirimi oldu. bana 3.400 Ytl ye mal olmuştu. internet yerine gidip göztepe den almışıtm huy ne yaparsın
  • marduk ,

bilgilendirme için teşekkürler.

Bu projeksiyona sahip arkadaşlara birkaç sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim.

* Doğubank'ta 2900 YTL'ye alınabilıyormuş , bu garantili fiyatımı yoksa spotmu.?

* Ben sadece Film yada TV izlemek için almayacağım bu projeksiyonu , gerektiği zaman bilgisayarımı bağlayıp oyunda oynamak istiyorum , bu projeksiyonu bilgisayara bağlayan oldumu ? ne gibi dezavantajları olur normal monitore göre , 1280x768 PC için yeterlimidir.

* Peşin ödemelerde daha ucuza bulma imkanımız varmı

* Projeksiyonu koyacağım salon biraz küçük bunun bir dezavantajı olurmu olursa nelerdir.

Yanıtlarsanız çok memnun olurum.
  • SONY EURASİANIN ÜRÜNŞERİ GARANTİLİ VE FATURALIDIR . DİĞERÜRÜNLERBELLİ BAŞLİ İTHALATÇI FİRMALARIN GETİRDİĞİ GENLDE FATURASIZ YADA YARIM FATURALI ÜRÜNLERDİR . SAYGILAR
  • kontendoo
    1- doğubanktan ben o zaman 3000Ytl ye taksitli alabiliyordum. peşin daha ucuza elbet bulabilirsin. mağazaları gez bazıları laubali seni önemsemeden cevap verebiliyor. doğubank takiler mağaza garantisi veriyor. ben telefon ettim sony eurasianın garanrisi yok. servise telefon ettim ve ücret karşılığı tamir yaptıklarını söylediler seçim senin
    2- ben pc bağlantısı yapıp 1024*768 çözünürlükte oyun oynayabiliyorum. gerçekten çok güzel keşke sana gösterebilsem. dvi-hdmi bağlantı yaptığım zaman oyun oynayamıyorum bunun nedenini çözemedim. inşallah compex te sony yeklililerine bunu soracağım
    3- salonunun büyüklüğü ne kadar tam bilemiyorum ama benimö gibi üç metre uzaktan seyredebilirsen sok güzel. alışınca ufak bile geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 9 Mayıs 2006; 14:01:11 >

• marduk

tekrar teşekkürler.. Ayrıca PM'den yardımcı olan miki nickli arkadaşada çok teşekkür ederim.
  • Bu fiyata alabileceğinin eniyisi bu televizyon hayırlısıyla kullanırsın inşallah.
  • marduk arkadaşım epeydir forumda yoktum
    mesajını yeni gördüm senin sorunu ben hiç yaşamadım ancak benim ekran kartım fx5500 256 mb geoforce ile sorun yaşamadım
    yada oynadığın oyun 1280/720 cöz sorun çıkarıyor olabilir
    bende sorun yok need for speed undergraundu bile çok rahat oynuyorum
    herkese selamlar
    hdmi kesin var bu tv de içiniz rahat olsun
    cnbc-e dizilerinin manyağı olduk büyük ekran adamı büyülüyo amerikalıları anlamaya başladım bu kadar tv niye seyrediyolar diye düşünüyordum
  • ilkeromac
    sadece NFSMW değil kurulu bütün oyunları DVİ - HDMİ bağlantısında oynayamadım. pc bağlantısında sorun yok 1024 x 768 olarak oynayabildim. yinende teşekkürler.
    bakalım compex te sony standında cevap bulabilecekmiyim
  • Arkadaşlar aslına bakarsanız şu günlerde televizyon almak hele ki büyük ekranlı bir televizyon almak biraz mantıksız. Nedeniyse son günlerde dünya kupası maçları nedeniyle tv fiyatlarının şişirilmesi. Şahsen ben de KDF-E50A11E almayı kafaya koymuş durumdayım ama satın almak için birkaç ay daha bekleyip en azından dünya kupası yüzünden kabaran fiyatların biraz daha düşmesini beklemeyi daha uygun buluyorum.

Geçen hafta doğubankta fiyat araştırması yapmaya gittim bu tv için;marduk'un da dediği gibi doğubanktaki bazı dükkanlarda adamlar seni hiç takmaz vaziyetteler ve cevap bile vermeye üşeniyorlar. Bu tip mağazalarda fiyatı 3.200 YTL civarında tv'nin. Doubanktaki en düşük fiyatı 2.900 YTL olarak verdiler. Yalnız bu da peşin fiyatı. Bence bu fiyatlar dünya kupasından sonra biraz daha düşer gerek d.bankta gerekse sony mağazalarında.
  • PEKİ ARKADAŞLAR BEN BU TV'İLE XBOX360'DA 720P GÖRÜNTÜ YAKALAYABİLİCEM DEĞİLMİ
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.