Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV KULLANAN VAR MI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
20.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    metroda 3590 15 taksıt
  • Bu fiyatlar kurlardaki artısla yalan oldu sanırım
  • bu tv nin 1080p lik modeli yokmu yada çıkarmayı düşünmüyormu acaba sony
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

bu tv nin 1080p lik modeli yokmu yada çıkarmayı düşünmüyormu acaba sony

Var fakat fiyat olarak hiç cazip değil , fiyatta bir problem olabilir çünkü PJ için çok yüksek. Dünyanın en iyisi diyorlar bu PJ-TV için. Aslında birkaç kişi toplanıp kapora karşılığı Sony Türkiye'den yada Doğubank'tan getirtebiliriz?

Sony Grand WEGA 60" Widescreen SXRD Digital-Cable-Ready Rear-Projection HDTV

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7438873&type=product&id=1122655672986

• quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

bu tv nin 1080p lik modeli yokmu yada çıkarmayı düşünmüyormu acaba sony

Var fakat fiyat olarak hiç cazip değil , fiyatta bir problem olabilir çünkü PJ için çok yüksek. Dünyanın en iyisi diyorlar bu PJ-TV için. Aslında birkaç kişi toplanıp kapora karşılığı Sony Türkiye'den yada Doğubank'tan getirtebiliriz?

Sony Grand WEGA 60" Widescreen SXRD Digital-Cable-Ready Rear-Projection HDTV

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7438873&type=product&id=1122655672986

60'' çok büyük ya... 50'' nin 1080p si olsa süper olurdu yılın sonuna doğruda sony nin yeni bravia x serisi 1080p lik modelleri çıkıyor bu arada 40 ve 46'' ama 5 - 7 bin dolar arası...

edit : 50'' ide varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereneren -- 20 Mayıs 2006; 20:20:36 >

• Kurlardaki son artıştan sonra fiyatları artık Ytl bazında değilde € bazında vermek gerekirse doğubankta en ucuz 1.800 €'ya; piyasada ise 2.000 €'ya bulmak mümkün şu anda.
  • KDF-E50A11E'nin Türkiye'ye Doğubank'tan giren versiyonu olan bir boy küçüğünü aldım. (KDF-E42A11E)
    Her ne kadar garantili de deseler sorun olduğunda garantiye dahil edeceklerini sanmıyorum. Zaten Sony Türkiye hiç sokmamış bu ürünü. :(
    Koyduğum yerde maximum 3,5 metre izleme mesafemiz var. 50" için küçük kalırdı.

TV'den son derece memnunum. Fan sesi biraz rahatsız ediyor insanı sessiz ortamda. Özellikle DVD seyrederken görüntü mükemmel. Next receiver scart; DVD Component ile bağlı. Ses konusunda beklediğimi aldığımı söyleyemem.

Şimdi şiddetle 16:9 yayını bekliyorum. Çünkü TV izlerken sağda ve solda bantlarla beraber 4:3 izliyorum. İnsanları geniş ve kısa görmek hoşuma gitmiyor. Akıllı ve zoom seçenekleri de var ama neden orjinal şeklinde görmeyeyim ki?

HD yayınlar geldiğinde ilk müşterilerinden biri ben olurum herhalde.
    Düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 31 Mayıs 2006; 18:50:03 >

• mcake hocam gülegüle kullan, kaça aldın doğubanktan? bende bu modeli düşünüyorum
  • beyler şöyle bir sorun var. uydu alıcısını değiştirdim ve televizyonda bazen ekran kararıp birkaç saniye sonra geri geliyor. kabloları değiştirdim ama aynı . sorun ne olabilir sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuggi

mcake hocam gülegüle kullan, kaça aldın doğubanktan? bende bu modeli düşünüyorum

€=1830 iken 2800 YTL verdim. Doğubank arkasında Beyza Elektronik'ten. Eve getirip kurulum yaptılar.
    Çok memnunum tek eksiği fan sesi gece rahatsız ediyor. :(
  • merhaba arkadaşlar;

inanın uzun süredir ben de bu televizyonu incelemekteyim, hakkında yapılan yorumlar da çok iyi olduğu

yönünde... ben de çalışmakta olduğum yerden eylül ayına kadar ayrılıp memlekete gidecem veeee dönüşte

almayı düşünüyorum... umarım kurda da bi düzelme olur o tarihlerde :)

@ereneren arkadaş 1080p lik modelin 50" lik olanını sormuş,

http://www.crutchfield.com/S-5MabHn84Cmc/cgi-bin/ProdView.asp?g=147350&I=158SR50XBR

elin oğlu yapmış valla, ve teknolojiyi de değiştirmişler sanırım, yurt dışında 3000$ a satışta ama tabi bu

Türkiye'de ne olur ve ne zaman gelir bilinmez artık.

http://www.crutchfield.com/S-5MabHn84Cmc/cgi-bin/ProdView.asp?i=158SR50XBR&id=morephotos&a=&s=0&cc=01&g=147350#morephotos

bu linkte de fotoları mevcut incelemek isteyenlere...

gelelim bu topic in asıl muhattabı olan tv ye, teknosa da gördüm gayet güzel bi görüntü, (tabi görüntü HD

idi), normal yayınlarda da epey bi yorum mevcut forumda, ben artık eylül ayını bekleyeceğim... ama

sabırsızlık hat safhada, hele "oyun oynuyorum ve müthiş ibrşey" şeklindeki yorumlar benim sabırsızlanmama

yetiyor.

yurt dışında bu televizyon Sony KDF-E50A10 markasıyla satışta, buradakinden biraz farklı, oradaki

deneyimleri, görüşleri ve yorumları okumak isterseniz de bu adreste (bi de daha ucuz tabi):

http://www.crutchfield.com/S-5MabHn84Cmc/cgi-bin/ProdView.asp?g=147350&I=158KD50A10

• arkadaşlar ben de bu tv yi almak istiyorum bu TV hakkında bir kaç sorum olacak kulanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim:)

1-Bende Toshiba g20120 17''laptop var ve ekran kartı 128mb 6600.laptopda dvi çıkışı yok ama onun yerıne bir tane hd çıkışı var ve kablosu da laptopla bırlıkte verildi ama ben de şu an sony 32'' lcd tv var hd hazır kvl serisi.hd kablosu ile bir türlü görüntü alamadım ne yapmam lazım.acaba hd girişi dvi girişe çev
    iren converterlar vardır da onlar dan mı almam gerekir.kısacası ben dijital görüntü almak istiyorum.

2-Ben de xbox360 oyun konsolu var bildiğiniz gibi HD lcd tvlerde süper performan veriyor.Ve şuanki 32'' sony lcd tv me bağlı görüntü süper.Peki ben bu 50'' sony projeksıyon tvyi xbox360 ıma baglayabılırmıyım ? bağlarsamda performan olarak ne verir şuanki sahip oldugum lcd tv ye kıyasla?

3-50'' sony projeksyon tv nin arkası gercekten cok genişmi yanı rahatsız edermi çok bunu merak ediyorum odama koyacağım normal bir tüplü tv ye nazaran ne kadar ince?

bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim.saygılar

• ben siparisi verdim yarın geliyor.Dusuncelerimi yazacagım.Tabi hala okuyan-merak eden var ise?
  • GORGEOUS arkadaşım 3. sorundan başlayayım cevaba
    3- sitesinde yazan 40 cm derinlik. ben oda da iki duvarın birleşimine çapraz olarak yerleştirdim. böylece odanını heryerinden izleme açısı olarak daha iyi bir seçenek olmuş oldu. öyle fazla ince değil. 72 ekran tüplü tv gibi düşünebilirsin
    2- xbox360 değil ps2 bile bağlamadığım için bir cevabım yok . ama denemek istersen ben de deneyebiliriz bağlantılarda sorun çıkacağını sanmam
    1- laptop taki hd çıkışı nedir pek bilgim yok ama ve ben dvi-hdmi kablosu ile bağlantı sağlıyorum. bu konuda bir fikrim yok saygılar

• İyi geceler Marduk

o kadar kalın mı ya?Yani CRT tvler gibi .o kaadr beklemıodum ya .e madem ne farkı kaldı bunun crt den.Lcd neresi bunun.Vallaha heveesim kaçtı bi anda.
    XBOX360 a büyük ihtimalle bağlanacak ama bu 3. soru benı sıktı şimdi.siz nerde oturuosunuz?
    bir de benım laptıpun arkasında hdmi cıkısı var ve kendı kablosu var takıosunuz laptopa diğer ucunuda hdtvdekı cıkışa taskıosunuz ama be n eskı 32'' sony hdtv mde denedım bı turlu goruntuyu alamadım sinir olmuştum.Acaba nasıl bu soruları kafamdan gıderebılrım
  • ben Sony 3LCD almaya karar verdim fakat bi sorun var benim asıl amacım ilerde ps3 bağlamak ve şimdi pc bağlamak bazı arkadaşlar pc çözünürlüğü 1024x760 ı geçmiyor diyo doğrumudur eğer öyleyse bu televizyon nasıl 1280x720p? yardımcı olursanız sevinirim
    yorumları lütfen kullanan arkadaşlar yapsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudtr -- 13 Eylül 2006; 11:40:24 >
  • bu 3lcd yi alan arkadaşlar soruma cevap verin lütfen yarın gidip alıcam sonra pişman olmak istemiyorum..
  • arkadaşlar diğer yerde yazdım yina yazayım. bağlantı olarak pc bağlantısını seçerseniz 1024 x 768 . ama dvi - hdmi olarak bağlarsanız 1280 x 720 olarak açılıyor. bu konuda sıkıntı yaşamazsınız 720p desteği tam

Gorgeous isim 3Lcd yoksa incelik değil ben İstanbul / beyoğlu adresim. laptopunda hdmi çıkışın varsa iyi hdmi- hdmi olarak bağlarsın
  • Bugun geldi tv.Goruntu super.Ancak fan sesi vın vın cok bunalttı beni.
    Cozum onerisi olan var mı?
  • bugün aldım tv yi hatta şuan tv den yzıyorum yazıyı dvi-hdmi kablo aldım çin malı ve tam bir hayal kırıklığı kafayı yiycem benim eski tv den daha kötü yazdıklarımı bile okuyamıyorum... vga dan bağladım gayet güzel ama hdmi den berbat internet üzerinden kaliteli kablo alabileceğim bir yer biliyomusunuz arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.