Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV KULLANAN VAR MI? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
20.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkma canını düzelir. Teknosa'ya, Hepsiburada'ya bak.
  • Teknosad baya bi çeşit var bulursun ama bende yarın teste gidecektim gözümü korktun görüntü berbat falan deyinceacaba kablo ayar vs. gibi bi şeymi yoksa neticede böylemi görüntü olucak
  • dostum dediğim gibi vga dan bağlayınca görüntü çok güzel bütün işlerini yazı oyun internet vb. işleri tv den çok rahat yaparsın ama iş dvi-hdmi ye gelince çok kötü oldu bence kablodan yani inşallah kablodandır
    bu arada ekran kartım ATİ x1800GTO ondan olma ihtimali yok çünkü kart full HD destekli bi kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudtr -- 15 Eylül 2006; 10:41:33 >
  • Ekran kartını daha önce hd bi tvde denedinmi denediysen görüntü nasıldı şu sorunu en kısa zamanda halledersin inş. bizide bilgilendir
  • yok başka HDTV de denemedim sorunu halletmeye çalışıyorum hayatımın problemi oldu zaten çözmeden rahat edememwww.teknosa.com da yok dvi-hdmi kablo marmaristede bulmak zor bulsan bile çin malı.
    bu tv yi kullanan hdmi den bağlayan insanların sesi neden kesildi birden? biri çıkıp bişeyler söylesin ya
  • Evet beyler arkadaşa yardım edelim bu tvyi kullananlar bi çözüm bekliyoz
    quote:

Orjinalden alıntı: Cloudtr

yok başka HDTV de denemedim sorunu halletmeye çalışıyorum hayatımın problemi oldu zaten çözmeden rahat edememwww.teknosa.com da yok dvi-hdmi kablo marmaristede bulmak zor bulsan bile çin malı.
    bu tv yi kullanan hdmi den bağlayan insanların sesi neden kesildi birden? biri çıkıp bişeyler söylesin ya

• beyler şimdi bunun ömrü gerçekten 3000 saat mi?eğer öyleyse çok kısa bir süre 1 senede 300 dolar bayılmak istemiyorum ben şahsen.bu konuda ayrıntılı bilgisi olan war mı???
  • 6000-8000 saat diyo sony servisi
  • http://www.dijitalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=SWV3567-10
    sizce üstteki linkteki kabloyu alsammı nasıldır?
  • Ömrü çok kısa gerçekten görüntü kalitesi inş. kalite açısından bunu örtecek kadardır
  • Ben biraz açıklama yapayım görüntü kalitesiyle ilgili. Öncelikle normal tv yayını beklediğimden çok çok iyi hiçbir şekilde pixel leşme yok dvd kalitesine gelince eğer dvd playerin varsa ve scart tan bağlıyosan çok iyi bi görüntü bekleme çünkü baya bozuluyo ama pc yi vga dan bağlayıp pc den seyrediceksen çok güzel ben anime seyrediyorum kaliteli değiller 640 çözünürlükteki video lar ama hiçbir pixelleşme yok. oyunlar MÜKEMMEL (tek kelime) masaüstü monitör kadar iyi olmasada ki olamaz zaten gözü yormuyo çok rahat yazı yazıp internette dolaşabiliyorsun. PS2 kalitesi berbat zaten ps2 berbat!! iyi olmasını beklemiyodum zaten. HD videolar süper renkler çok canlı ve doğal. Tepki süresini bilmiyorum ama hareketli görüntülerde hiçbir gölgelenme yada bozulma yok. Bana yanında sehpa ve dvd player hediye geldi dvd player ı hdmi ile bağladım çok iyi. daha söylenicek bişey yok sanırım bence bu fiyata alınabilecek en büyük ve en kaliteli tv.
    kim ne derse desin 2-3 senede bir 300$ 7-8 senede bir LCD/Plazma yı çöpe atmaktan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudtr -- 15 Eylül 2006; 15:14:51 >

• dvd kalitesi scartla kötü hdmı ile iyi ise problem değil hmdi ile bağlarız yanlzı bende ps2 var çokmu kötü kalitesi sen morfareden almıştın dimi ben benim ps2 yi götürsem test imkanın olurmu orda bi bilgin varmı. 2-3 senede 300$ a eyvallah ama her geçen gün kalite düşüyomuş 1 sene sonra bugünki kadar iyi olmuyacakmış dioar %20-30 bulur kayıp dedielr 1 sene sonra ayrıcca garantideyken tüp biterse garanti onu karşılıyomu yoksa gene bizmi veriyoz parasını
  • Öncelikle ben tv yi marmaris sony bayisinden aldım. Lamba garantisi ayrı bildiğim kadarıyla 1 sene
    görüntü kaybına gelince bütün lcd plazma dlp ve 3lcd lerde var bu problem hiçbiri birinden daha iyi değil o konuda hepsi gün geçtikçe soluyo ama bu 1 sene sonra %20 değildir zannetmiyorum.
    Bendede ps2 var ve ben beğenmedim görüntü kalitesini zaten çok iyi olmasını beklemiyodum sonuçta ps2 640 çözünürlükte çalışan bir makina. 3lcd de bu çok da kötü değil eğer bi lcd ile bu tv yi yanyana koyup denersen lcd nin daha kötü olduğunu görürsün. çünkü lcd lerde optimum bi çözünürlük vardır örnek benim 19" lcd monitörümün 1280x1024 bu çözünürlüğün altında gelen bütün sinyalleri kötü gösteriyo pixelleştiriyo. pixelleşme olayı 3lcd ve dlp lerde kesinlikle yok en azından ben görmedim şimdiye kadar

• Keşke dediğin gibi oslaydı teknosada samsung dlpleri teste gittim ki dlp vardı aklımda teşhir ürünlerini 3000 ytly indirmişler 50"dlp ama sonuş hayal kırıklığıydı benim için pikselleşme vardı bide54" dlp vardı 3200 e dev gibi tv süper ama ondaki pikselleşmeyide görünce hayal kırıklığı oldu ama o tvler sabahtan akşama akdar açık adamlar o yüzden ucuza satıyo lambalarıda nafiş onları değerlendiriken 300$+ lamba parasınıda eklemek lazım bence gelelim ps2 konusna lcd den iyiyse idare eder ozaman sen lcd de ps2 denedinmi yani karşılaştırma açısından soruyorum 19" lcd moniterinden yola çıkarkmı bu yorumu yaptın yoksa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazar

Bugun geldi tv.Goruntu super.Ancak fan sesi vın vın cok bunalttı beni.
    Cozum onerisi olan var mı?

yok mu bu sıkıntıyı baska ceken?
  • bende ilk defa senden duydum not alıyom yarın teste gidince sorarım
  • realpassion cok sevinirim canakkale'de oldugumdan bu sorun icin fazla bir sey yapamadım.Karsılastırabilecegim baska bir cihaz da yok.Canakkale Servisini aradım pek bilgili gibi gelmedi bana ama yarın gelip bakacak.Bu ses sanki fan bir yere surtunuyor mus gıbı.Bilgisayar fanlarıda arada böyle ses cıkarır.Aynı ses beni cok rahatsız etti.
  • arkadaşımda ve kuzenimdeki lcd tv lerden bildiğim için yaptım o yorumu ve seni temin ederim 3lcd de pixelleşme yok en azından benim evimdekinde. fan sesine gelince ben daha fan sesi duymadım kulağımı dayadım gene duymadım acaba benim fan çalışmıyomu? :P işin şakasıda çok az bi fan sesi var bende onuda 2.5metreden duymuyorum.
    bu arada kablo siparişi verdim geliyo philips kablo heralde kalitelidir. Bide ATİ nin x1xxx serisi için HDTV driverları varmış onu yeni öğrendim eski kabloyu iade ettiğim için denyemiyorum yeni kablo 3 güne gelir heralde gelince haber veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudtr -- 15 Eylül 2006; 17:51:36 >
  • arkadaşlar ben aldım çok memnunum.(SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV ) herkese tavsıye ederım. tv budur işte dedirtiyo hemde çatı antenınden alınan goruntuyle. şimdi uydu almak istiyorum. ama tv nın arkasında bır kart gırısı var. pcmcı gibi. DB yayınlar için olduğuuna dair yazılar var kıtapcıkta hıcbır sey anlamadım. yardım edebılecek bır arkadaşım varmı?
  • bende kullanıyorum...sinema keyfi inanılmaz oluyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.