Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV KULLANAN VAR MI? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
20.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Savasb demişki: birde film izlerken tv ışık olayında rahatsızlık veriyo sahne geçişlerinde ışığın bol olduğu sahnelerden loş ortama geçerken bi an renk ayarlama sorunu oluyor plazma yada lcd gibi akışkan bir şekilde yapmıyor bu işi . mesela odada 2 kişi kon uşuyo biri cam kenarında biri odanın daha loş bir yerinde konuşma boyunca ekran bi patlıyor bi kararıyor ama geçişlerde hiç bi tv de görmediğim kadar rahatsız edici bir şekilde yapıyor bunu

Dostum bu dediğin şey İris özelliğinden kaynaklanıyo tek yapman gereken onu kapatmak tv nizin ayarlarını biraz araştırsanız bu sorunları çözebilirdiniz...
  • :) acemiliğime ver plz :) ben tam anamıyla anlamıyorum ayarlarından kafadan ses ve arkadan görüntü olunca ayarlara bakmakla ilgilenemeyecek kadar moralim bozulmuştu. akşama gidince dediğini kontrol ederim sony merkezdende servis raporuna göre değişiteceklerini söylediler ki tamir için servise gitmesi yada parça değişimi durumunu kabul etmiyeceğimi belirttim . merkezde konuştuğum eleman baya rahatlattı sadece şansızlık normalde olmayacak bi hata olduğunu belirtti ama tamir yada parça gerektirecek durumda tv yi komple değiştireceklerini belirtti .akşama iris i bulup kafasını kırmak suretiyle kapatacağım :)
  • bende senin gibi ilk 2 gün şu iris illetine sinir olmuştum bütün bilmediğim anlamadığım şeyleri kapadım düzeldi sonra teker teker denedim olay irismiş Hesapta Otomatik Kontrast arttırma özelliğiymiş.... hadi len....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudtr -- 10 Ekim 2006; 16:37:27 >
  • Sağolasın iris i kapatınca o sorun gitti :) özellik koyacaklar ya ne yapacaklarını şaşırıyo elemanlar ne varsa basıyolar :) hesapta ışıktan karanlığa geçerken insan gözü gibi bi etki yapacaklar ama malesef mantarlamışlar burda hehehehe. ama çok uğraştım hala alttan gelen tv sesi kesilmedi o sanırım arıza cumartesi günü yeniliyeyim televizyonu gene yaparsa iade edeceğim malesef :(
  • alttan gelen tv sesi ile ne kast ettiğini anlayamadım biraz açarmısın mümkünse?
  • Taksitli ve en uygun fiyatı (3,523 ytl Sehpa+dvd hediyeli) hepsiburada.com'da buldum.Gün içinde siparişini vericem,daha uygun bir yer varmıdır acaba?
  • kablo tv nin kablosunu bağladım dvd yide skart tan bağladım dvd izlerken alttan kısık şekilde kablo tv nin sesi geliyor ses i açarsan daha netleşiyor yada akşam ses daha çok duyuluyor ayrıca gece karanlık olunca dvd izlerken özellikle siyahın bol olduğu sahnelerde fluu bir şekilde tv görüntüsü belli oluyo oda hem görüntüyü bozuyor hemde yer yer pixel leşmelere yol açıyor. servis bunun normal olduğunu söyledi bende sony türkiye ve avrupaya mail atıp durumu bildirdim ordan gelen cevap bunun arıza olduğu ve tv de bu durum varsa yenisiyle değişeceği yönünde oldu. şimdi cumartesiyi bekliyorum muhtemelen yenisiyle değişecek. bu aada herkeze tavsiyem iris özelliğini kapatmaları yönünde ömrümde bu kadar gereksiz bi özellik görmedim ışık ayarını yapacak hesapta ama ne renk bırakıyo filmde nede tat :)
  • dostum rahatsızlığını anladım yanlız bu tv de bi özellik daha var ben ondan şüphelendim istersen bi dene şimdi AV1 e taktıysan dvd yi kablolu tv yide RF den bağladın tabi ayarlarda AV = TV diye bişey olması lazım bu özelliğin amacıda eğer sen AV1 e bi kaydedici takarsan TV yi kaydedebilesin diye ona bi bak derim eğer ayarın oysa değiştir onu kapatmanın bi yolu vardı ama şuan iş yerinde olduğum için bakamıyorum akşam eve gidince ayrıntılı bi şekilde bakarım.. sen genede benim dediğimi bi dene...
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldiersoy

Taksitli ve en uygun fiyatı (3,523 ytl Sehpa+dvd hediyeli) hepsiburada.com'da buldum.Gün içinde siparişini vericem,daha uygun bir yer varmıdır acaba?

www.morfare.com üye olunca biraz daha dusuyor fiyat.
    Yalnız bugun ilginctir sony-item ikiside mesgul dusmuyor.Koskoca sony turkiye ulasılamıyor???
    Benim fandan halen haber yok.Bu konuda fikir verebilecek var mı acaba?
  • quote:

Taksitli ve en uygun fiyatı (3,523 ytl Sehpa+dvd hediyeli) hepsiburada.com'da buldum.Gün içinde siparişini vericem,daha uygun bir yer varmıdır acaba?

gazetede 3480 diyor

en uygun neresi bende bilemedim?

bilen varmı almaya karar verdim yardım lütfen
  • HD yayın için anteni satan bilinen bir yer varmı ? digitürk le kanal d HD yayın işine başlamışlar digitürk ü kurdurmak pek mümkün gözükmüyor bari karasal yayından nizpetlenek dedim anten bulamadım .
  • digitürk başladı mı emin misiniz?haberin kaynağı ne?
  • Bu sony beni kahrediyor.Müsteri hizmetleri imiş pöh....Bugün aradım fan siparişini sordum size doneriz dendi arayan yok.Tekrar ardım ve yeni televizyon istediğimi söyledim.Peki bakalım sizi arayalım dediler.1 saat sonra farklı bir bayan hesabıma paranın yattıgını ancak hesapta gorunmesinin bir kac gun alacagını soyledi???ben sasırdım hangi hesap ne kadar derken ben sizi arayacagım dendi....
    Bugunde çözüm üretemedikleri gibi sonuç ta yok.1 ay oldu televizyonu alalı 15 gundur serviste zaten.
    Müşteri hizmeti ne sonuç odaklı,ne müşteri odaklı...Benim sorunum ile ilgili tek bir somut adım yok acıklama bile yok.Yazık sony'ye..
  • quote:

2900 ytlye var arkadaşım sitenin birinde gözüme çarpmıştı
  • digitürk ün sitesinde bazı kanalları test e başlamışlar karasal danda kanal d ile trt başlamış test yayınların yetkili bi arkadaştan yaza kadar daha çok kanalın test e başlayacağı bazılarındanda normal yayında hd olacağı yönünde ama türkiye burası kesin diye bişi yok :) bu arada çanakkaledeki arkadaş 1 aylık tv 15 gün serviste nasıl bekler anlamadım savas_boyraz@hotmail.com bana bilgilerini mail olarak at bi arkadaşım sony de yönetici olarak çalışmaya başladı onun yardımıyla olaya damardan gireriz belki :) senin sorunun aslında servi değil sana tv yi satan bayiyle alakalı servis geldiği zaman iade formunu doldurtacaktın tv anında değişirdi diye düşünüyorum bu cumartesi banada servis gelecek ben bayi ilede konuştum servise götürme yada parça değişimini kabul etmiyeceğimide belirttim sorun varsa tv ogün değişecek. emsallerine göre ucuz gibi gözüksede türkiye şartlarında bi tv'ye 3.6 milyar verip aldığın gün servise göndermek kesinlikle kabul edilelemez kaldiki 2 sene önce peder e normal 82 ekran bi tv de başıma geldi aldığım gün bozulan tv yi cumartesi akşam saat 7 de arçelik bayisine komple değiştirdim sonuşta bi paket sigara almıyosun pek çok insanın 1 yılda kazanamadığı bi para veriyosun bu cihazı alıpta serviste eskitceksem iade ederim daha iyi.

• quote:

Orjinalden alıntı: ayko

quote:

2900 ytlye var arkadaşım sitenin birinde gözüme çarpmıştı

O fiyat kdv siz fiyatıdır.Ben en düşük 3.250 ytl ye buldum ama sehpalı olan başka bir yerden 3.400ytl 14 taksitle aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: savasb

digitürk ün sitesinde bazı kanalları test e başlamışlar karasal danda kanal d ile trt başlamış test yayınların yetkili bi arkadaştan yaza kadar daha çok kanalın test e başlayacağı bazılarındanda normal yayında hd olacağı yönünde ama türkiye burası kesin diye bişi yok :) bu arada çanakkaledeki arkadaş 1 aylık tv 15 gün serviste nasıl bekler anlamadım savas_boyraz@hotmail.com bana bilgilerini mail olarak at bi arkadaşım sony de yönetici olarak çalışmaya başladı onun yardımıyla olaya damardan gireriz belki :) senin sorunun aslında servi değil sana tv yi satan bayiyle alakalı servis geldiği zaman iade formunu doldurtacaktın tv anında değişirdi diye düşünüyorum bu cumartesi banada servis gelecek ben bayi ilede konuştum servise götürme yada parça değişimini kabul etmiyeceğimide belirttim sorun varsa tv ogün değişecek. emsallerine göre ucuz gibi gözüksede türkiye şartlarında bi tv'ye 3.6 milyar verip aldığın gün servise göndermek kesinlikle kabul edilelemez kaldiki 2 sene önce peder e normal 82 ekran bi tv de başıma geldi aldığım gün bozulan tv yi cumartesi akşam saat 7 de arçelik bayisine komple değiştirdim sonuşta bi paket sigara almıyosun pek çok insanın 1 yılda kazanamadığı bi para veriyosun bu cihazı alıpta serviste eskitceksem iade ederim daha iyi.

Savas Bey merhabalar...

12.09.2006 Morfare Sony yetkili servisinden nakit odeyerek aldığım kdfe50a11e model
    3 lcd televizyonum aldıgım gunden beri yuksek sesli vınlama ile calısıyor.
    Çanakkale servisini 1 hafta gelmesi için bekledim.İstanbul müşteri hizmetlerini aradım Ceren hanım ile goruştum
    konuyu o aradı servisi bizahmet geldiler(guven elektronik Çanakkale).28.09.2006 tarihinde tv alıp servise gittiler(servis fişide bende)
    ertesi gun fan arızalı sipariş verdik 10 gun içerisinde gelir dendi.Bugun 13.10.2006 tam 15 gun bitti halen yok.
    Ceren hanım ile telefonda görüştüm fatura lazım dedi hemen faxladım servis fişi ile birlikte.Akşam ustu aradı servis fan siparişi vermiş değişim yapamıyoruz cumartesi tvniz getirilecek dedi.Ancak ben buna da pek inanmıyorum.Evimde muzik setim,dvd playerım ve hatta telefonum
    Sony marka.Tv yide markaya olan guvenimden almıştım.Anacak tüm yaşadıklarım beni hayal kırıklığına uğrattı.
    Bu kadar kayıtsız bir servis ve musteri hizmeti benim umduğum Sony müşteri memnuniyeti olmasa gerek.
    Ben bir ingiliz ilaç firmasında yönetici olarak çalışıyorum.Bu durumu üzülerek tüm çevrem ile paylaşıyorum ki
    herkez şok yaşıyor.Biz de hizmet sektöründeyiz anacak müşteri memnnuniyeti,sonuç odaklılık adına
    hiç bir profesyonel tutum izlemeyen Sony firması ile tatsız bir durumdayız.Ben 15 gundur nerede ise hergun Ceren hanım ile goruşuyorum.Bana donuleceği söyleniyor arayan yok?Kaybettiğim vakit - telefon parası (çalıştığım için surekli cepten arıyorum) cabası.

Bu durum ile arkadaşınız ne kadar ilgilenir bilmiyorum ancak olay bundan ibaret.

İlginiz için şimdiden teşekkürler...

• gidip gelip şu projeksiyon tvlere bakıyorum bi türlü karar veremiyorum..
    bugün yine bu alete carrefourun 2 yerinde baktım.. ilk baktığım sonynin kendi mağazasında tv camın önündeydi ve göz hizasından aşağıda parlak bi ortamda duruyodu.. görüntüsünden hiçbişi anlaşılmıyodu.. daha sonra carrefourun içindeki reyonda inceledim tokyo driftin traileri oynuyodu.. yanında birde lcd tv vardı lcdye göre renkler çok soluk geldi bana.. böyle bi matlık falan varmış gibi geldi.. ama yorumlara bakınca insanlar çok memnun görünüyor.. şimdi kullananlara soruyorum gerçekten ev ortamında lcd tvler kadar canlı ve renkli sonuçlar alabiliyormusunuz? biz bu tvyi genelde kablolu yayın olsun veya uydudan olsun tv izlemek için kullanıcaz.. ilerde de hd yayınlar çoğalınca hd tv izlemek için kullanmak istiyoruz.. çok fazla bi dvd veya pc kullanımı olmayacak.. bu tvyi alsak şimdi memnun kalırmıyız kalmazmıyız? ayrıca tv'yi koyacağımız yerde tvye en uzak koltuk 4mt en yakın koltuksa 1.5mt bu mesafeler bu alet için uygunmudur? yoksa kötü görüntü kaliteli yayınlardaki hatalar çokmu gözümüze batar?

• Ben Perşembe günü ödedim parasını aldım. Arkadaş ta aldı 2 tane aldık yani. O gün 3 saat boyunca Plazma ve LCD tvleri inceledik. En iyi görüntü ve büyüklüğü olarak bunu tercih ettik. Hiç internette araştırma dahi yapmadım. Aldıktan sonra gelip baktım ki kötü diyen yok denecek kadar az. Hatta sanırım yok. Bakırköy Ebuziya caddesinde Philips bayiinden hem de :) 2490 a geldi. DVD playeri almadım 100EUR düştüler. Arkadaş ta dvd ve sehpa almadı ondan da 200EUR düştüler.

Ben ek olarak ses sistemi sipariş ettim Sony davdz110... Henüz TV gelmediği için bir yorum yapamıycam arkadaşlar. Hele bi gelsin yazarım görüşlerimi size. Yarın yada Salı günü gelecek inşallah.

PS2 de hdmi çıkışı yok onu bilemiycem. Benim merak ettiğim konu şu. Yeni çıkan HDDVD filmleri normal DVD playerlarda izleyebiliyormuyuz? Ayrıca HD DVD Player alırsak bu ses sisteminin hdmi girişi olmadığı için seste sorun yaşarmıyız? Yani destekler mi bilemiyorum.

Şimdi ben Next uydu alıcımı bağlamayı düşünüyorum. Ayrıca PS2 bağlıycam. ve tabii ses sistemi ile gelen DVD player bağlanacak. Acaba bunlar için sistemin içinden çıkan kablolar haricinde hangi kablolara ihtiyaç duyarım? TV gelmeden önce gidip bütün kabloları temin etmek istiyorum da.

Dediğim gibi 1 dvd player, 1 ps2 ve 1 next uydu alıcısı bağlıycam. Hangi kablolara ihtiyacım olacak? Yer bakırköy. En yakın kaliteli kablo nereden bulabilirim?

• quote:

Orjinalden alıntı: ArcA

gidip gelip şu projeksiyon tvlere bakıyorum bi türlü karar veremiyorum..
    bugün yine bu alete carrefourun 2 yerinde baktım.. ilk baktığım sonynin kendi mağazasında tv camın önündeydi ve göz hizasından aşağıda parlak bi ortamda duruyodu.. görüntüsünden hiçbişi anlaşılmıyodu.. daha sonra carrefourun içindeki reyonda inceledim tokyo driftin traileri oynuyodu.. yanında birde lcd tv vardı lcdye göre renkler çok soluk geldi bana.. böyle bi matlık falan varmış gibi geldi.. ama yorumlara bakınca insanlar çok memnun görünüyor.. şimdi kullananlara soruyorum gerçekten ev ortamında lcd tvler kadar canlı ve renkli sonuçlar alabiliyormusunuz? biz bu tvyi genelde kablolu yayın olsun veya uydudan olsun tv izlemek için kullanıcaz.. ilerde de hd yayınlar çoğalınca hd tv izlemek için kullanmak istiyoruz.. çok fazla bi dvd veya pc kullanımı olmayacak.. bu tvyi alsak şimdi memnun kalırmıyız kalmazmıyız? ayrıca tv'yi koyacağımız yerde tvye en uzak koltuk 4mt en yakın koltuksa 1.5mt bu mesafeler bu alet için uygunmudur? yoksa kötü görüntü kaliteli yayınlardaki hatalar çokmu gözümüze batar?

Ben aldım ve mamnun kaldım.Anten olayını çözemedik şimdilik dvd deneyebildim ve kesinlikle beklentimin üzerinde.Mağazalardaki görüntülerin gerçeği hiç yansıtmadığını eve kurup izleyince anlıyorsunuz.Bu tv yi düşünüp aklında görüntü namına soru işareti olan varsa rahatlıkla alabilir.Anten olayını çözünce onunla ilgili yorumlarımı ve görüntüleride buradan paylaşırım.Arkadaştan aldığım muhtemelen kopya dvd görüntüsünü ekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.