Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV KULLANAN VAR MI? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
20.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anten uzun bi zman daha olmaz sanırım anca yurtdışından bulunur bi iki tane kanal test yayını yapıyo sadece ve HD tv si olan az sayıda insan talep düşük olduğundan kimse arz tutmuyor :( test yayınları bitip tam anlamıyla hd yayına geçerse kanallar o zaman türkiyede bulunur antenler.
  • Savas bey;
    Bugun telefon etmenizin sokunu hala yasıyorum.Once Sony musteri hizmetlerinden aradıgınızı dusundum.Sonra forumdan deyince şok oldum.Sony müsteri hizmetleri sizin göstermiş oldugunuz inceliği ve ilgiyi göstermiyor inanın.
    Arkadasınız Sony de ne görevde bilmiyorum ancak Sony servislerinin sıkı bir denetimden geçip müşteri memnuniyeti ve empati konularında egitim almaları gerkiyor.Aynı şekilde Sony müsteri hizmetleri de kayıt alarak net tarihler uzerinden gereken acıklamaları net verebilecek hale gelmeli ki aklımızda oluşmuş olan Sony marka imajı zedelenmesin.Bunlar benim yapıcı olması niyeti ile yazdıgım elestirilerim.
    Bu arada sizin sorununuz cozuldumu acaba?Ben 17.10.2006 tarihinde sayet tv elime gecmez ise dosyamı hazırlattım.Hukukun ustunlugu ilkesine basvuruyorum.
    Tekrar tekrar gösterdiğiniz yakın ilgiye tesekkür ederim.Saygılarımla...

• arkadaslar 127 ekran olup bu fıatta ve bu performansta baska tv zor bulunur bu gercek alanların hepsıne hayırlı olsun dıyorum bende bu tv den alamayı dusunuyordum yanlız bu modelın onumuzdekı ay yenı modelı hem dogubankta hemde sony eurosıa da satılmaya baslanacak modelıde KDF 50E2000 olarak gecıyor cozunurluk ve kontrast aynı fakat ozellıkle parazıt ve gurultu azaltma ozellıklerı konmus ve yazılım degısmıs en guzelıde ılerıde yararını gorecegız tv ye 2HDMI gırısı koymuslar su andakı modelının fıat dusurulmesı bu yuzden cunku yenı modelı buyuk ıhtımalle su andakı fıattan belkıde bıraz daha ucuza satılacak

ben genelde bu urunu hep sony nın hd sınyalı olan 1080i goruntusunde seyretmıstım cok begendıgımı soylemelıyım cunku yayın sınyalı zaten yuksek dolayısıyla hd yayın basladıgı zaman ınanın plazma ve lcd tv goruntusunden hıc bır farkı kalmayacak

dun ızınlıydım kadıkoy tepe naıtılıus un alt katındakı carrefourda ayrı bır sony standı var baktım orada var fakat hd goruntu vermısler altında sony dvd player vardı arkadastan rıca ettım ve evde dvd kayıt cıhazında kayıt yaptıgım uydu ve dıgıturk goruntulerını bu tv de seyretme ımkanı buldum yaklasık 3 metre gerıye gıdıp ınceledım sonuc gercekten ıyı plazma ve lcd tv nın performansına yaklasıyor ana bıraz parazıtlenme hıssettım dolayısıyla yenı modelde bu sorununda ortadan kalkacagına ınanıyorum

dumanı bende bakırkoy yenımahallede oturuyorum tv ın hayırlı olsun kabloları en mantıklısı carousel ın altındakı TEKNOSA dan alman dvd ve uydu ıcın her ıkı ucu scart kablo alaman lazım yanlız kablonun RGB sınyalını ılettıgıne emın ol ps2 yı ıse sarı kırmızı beyaz jackla takabılırsın yada uydu ve ps2 yıde scartla baglantı yap dvd ınde component(yesıl kırmızı mavı) cıkıs varsa tv ne buradan baglantı yapabılırsın

• Ben durumu kurtardım :) kabloları bir daha değiştirdik 50 YTL lik 2 kablo taktık o zaman TV sinyali gelmedi ses te gitmiş oldu daha önce aldığım kablolar iyi gibi gözküyordu ancak diilmiş :( ondan dolayı yayın alıyormuş . Boş yere sony i ayağa kaldırmışız yani :) şimdi bide XBOX 360 aldım elime bi ara HD den deneme yapıcam bakalım görüntü nasıl olacak. Sağlam grafikleri olan bi oyun ayarlıyayım bayramda olayın tadını çıkarıcam bunun yanına birde HD-DVI kablo ile PC yi bağlayıp tatilde WOW oynayacağım :) gerçi TV yi aldık ama işten dolayı eve gidemiyoruz hehehehe senede 2 bayram boyunca kullanacağım anca :)
  • bgun servise ugradım.Gelen fanlar uymuyor.Yanlıs gelmis yurtdisindan?????
    Halen museri hizmetlerinden cevap yok.Telefona cıkmıyorlar....
    Ne dusunulurki............
  • Valla üzüldüm sizin fana şimdi :( umarım bayramdan önce TV nize kavuşursunuz ağız tadıyla keyfi çıkarılacak zamanda evde olmaması hoş değil. Şimdi bi arkadaş internetten HD film indiriyor DVD ye yazıp verecek bakalım nasıl bir etkisi var filmin :)
  • Tv ye ps2 bağlamayı düşünen varsa mutlaka Component kablo temin etsin sonuç harika diğer kablolardan 10 kat daha iyi bi görüntü elde ediyosunuz ben kabloyu 5$ awww.ebay.com dan aldım posta 5$ tuttu yani toplam 10$ burda bulabilirseniz burdan alın ama burda 20$ sanırım..
  • Bende XBOX var kendi kablosu var ama HD ye nasıl etkisi avr belli değil henüz :) bu günlerdede akşam 10-11 gibi evde olup sabah 6 gibi çıkıyorum bırak kurmayı oynamayı TV yi bile açamıyorum :( bayramda doya doya oynayacağım hehehe bi iki resimde ben çekerim artık :)
  • dostum şu xbox360 bi deneyip fotograf falan koyarsan sevinirim.
  • Bayramdan sonraya kaldı bizim iş.Ama en azından değişim kararı verdiler.Geç oldu biraz ama?
    Teşekkürler Savas Bey...
  • Arkadaşlar benim kdf 50 de birkaç saniyeliğine görüntü kararıp geliyor yarım saat bazen saatte bir
    sizde nasıl böyle bir şey varmı bir iade edeyimmi
    Forumda bir arkadaş daha aynı şeyden şikayet etmiş
  • arkadaşlar xbox 360 bağlayan varmı bu tv ye bağlayan varsa sonucunu paylaşabilirse sevinirim çünkü bu tv yi almayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: itec

Arkadaşlar benim kdf 50 de birkaç saniyeliğine görüntü kararıp geliyor yarım saat bazen saatte bir
    sizde nasıl böyle bir şey varmı bir iade edeyimmi
    Forumda bir arkadaş daha aynı şeyden şikayet etmiş

Televizyon de Menu ye absınca altta Iris özelliği çıkar. Kapat onu hocam yada Orta ya getir. Sorun düzelecektir...
  • Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür TV yi kullanıyorum. Gayet sorunsuz. Yalnız şu TV içerisindeki lekeler çok can sıkıcı. Açık tonlarda özellikle çok belirgin oluyor. Yani bir tüplü tv gibi görüntü alamıosunuz. Tuşa bastığınızda açılma süresi 30-60 saniye arasında. Getirip kurdular. Bakar bakmaz dead pixel gördüm ve ben bu ürünü kabul etmem dedim. Allahtan aşağıda başka bi tanesi daha varmış hemen onu getirip bağladılar ve sorun yok şimdilik.

Bununla birlikte gelen DVD player hmdi çıkışlı. ns76. protelelektronik.com.tr yada protel-elektronik.com.tr olması lazım buradan 2 tane hmdi kablo aldım 1.5m. Scart ile HDMI arasında dağlar kadar fark var. HDMI bağlantı yaptığınızda akıllı moda getiremiosunuz sadece geniş izleyebiliyorsunuz.

Bununla gelen DVD playerda divx izleyeceklerin dikkatine:

Altyazı izleyemiyorsanız şayet yapılması gereken şudur...

Herşeyden önce DVD player menusunda divx altyazı dosyaları görülmemektedir. Bir divx altyazısı kaydedeceksiniz dvd ye veya cd ye:

Dosya adı: smallville.604.hdtv-lol.avi
    Altyazı: smallville.604.hdtv-lol.srt

yani dosya adı ile başlaması şart altyazının da. smallville.604.hdtv-lol.avi nin avi kısmını silip srt yazıyorsunuz sadece. Bunu altyazıya uıyguluyorsunuz. Sonra filmi izlerken kumandadan altyazı değiştiriyorsunuz. 4 adet altyazı görebilirsiniz bu fontun dil kodundan kaynaklanmaktadır. 1254 Türkçe dir. DVD kitapçığında bu konu hakkında bir bilgi olmaması beni çok şaşırttı açıkcası.

SS1000 ses sistemi aldım gayet güzel ancak son ses çok fazla değil. Sony bayii bana HDMI kablo takılı olduğu için son sesin azalabileceğini söyledi. Ama şöyle bir durum var. Sesi kesinlikle HDMI kablodan alamıyorsunuz. Ses TV den geliyor ancak sistemden gelmiyor... Koaksiyel bağlantı kurdum onun için de. Zaten hem HDMI hem koaksiyel yazısı beliriyor.

SS1000 ile gelen Center hoperlör de cızırtı var. Konuşmalarda bir titreşim beliriyor. Bugün gidip hoperlörü değiştiricem bakalım umarım iyi olur.

Bu TV yi ses sistemi ile kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Center hoperlörü ben alta koydum yani sehpanın üzerine. TV nin üstüne koyarsam düşebilir diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Şimdilik yazacaklarım bu kadar. TV genel olarak gerçekten çok güzel. Tavsiye ederim...

• XBOX 360 baya iyi görüntü veriyor yav :) konsol oyunlarını sevmememe rağmen XBOX360 la biraz oynadım hehehe resimleride çektim daha sonra ekliycem ama bana göre görüntü çok güzel oldu (eski bi plazma vardı şirkette onunla kıyaslayınca uçurumlar var arada 1080p ile bağlanıyor cihaz zaten oyunlarda HD desdekli olduğundan baya iyi iş çıkarıyor :) bilgisayarıda dandik bi kabloyla DVI olarak bağlamıştım XP de görüntü az bulanık gibiydi yazılar net değildi gittim windows VISTA kurdum pc ye bi anda herşey değişti aynı dandik kablo ile farklı bi görüntü gelmeye başladı :) bi ara vaktim olursa iyi bi kablo alıp öyle deniycem dandik bi kabloyla böyle olursa HD den bağlanınca nasıl olacak düşünemiyorum bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savasb -- 26 Ekim 2006; 9:37:42 >
  • vestel divx player'ı component bağlayamadım bu televizyona

ekran kızardı bozardı büyüdü sonra kayboldu

neden olabilir ?

component bağlayanlar nasıl bağlıyor?

• dostum en mantıklısı vestel ın set up ayarlarına gır component gırısın acıp kapatıldıgı bır bolum olabılır yada eger scart cıkısın rgb ye ayarlıysa component cıkıs alamazsın scartın rgb gırısını normal vıdeo ya cevır tekrar dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros33

dostum en mantıklısı vestel ın set up ayarlarına gır component gırısın acıp kapatıldıgı bır bolum olabılır yada eger scart cıkısın rgb ye ayarlıysa component cıkıs alamazsın scartın rgb gırısını normal vıdeo ya cevır tekrar dene

çok basit ama mantıklı bir cevap tşk. eros deneyeceğim
  • bu aletin daha büyük ve yeni modelleride gelmiş.. fiyat 2 katı ama özelliklerde 2 katı
    başka yerlerde varmı bilmiyorum ama morfare bunu getirmiş:http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=1%20KDS-55A2000
  • Merhabalar bu tv'de rgb 'nin bağlı olduğu av1 rgb diye yazıyormu

bende 3 nokta var sadece bu rgb midir?

yoksa scartım iletmiyormu rgb'yi

nasıl gösteriyor sizde rgb?????

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.