Şimdi Ara

SONY KDL - 40NX720 aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Modelin kaliteli duruşundan ve sony olmasından dolayı
    SONY KDL-40NX720'yi 1895 TL'ye satın aldım.
    + kendi hoparlör aksesuarı olan stand hediyeli.

Daha önceden satın alıp bulutlanma sorunu yüzünden iade ettiğim Samsung 40ES6140
    olayından sonra bir daha samsung almamaya karar verdim.

LG cinema display tv furyasına katılmayı istiyorken tekrar bu modele döndüm.

Ekranın gorilla glass olması ve şık duruşu cezbetti. 3D ile işim yok.
    İnternet browser, facebook twitter 'a da tv üzerinden girmeyeceğim.
    Belki youtube'a girerim. USB ile film oynatma kısmı yeterli DVD player ile kullanacağım.

Sanırım bu fiyata iyi bir tv aldım sizce?
    Bunun yerine keşke şunu alsaydın diyebileceğiniz bir model çıkar elbette...:)

Aynı modeli kullanan var ise ipuçları kötü yanları veya iyi yanlarını paylaşırsa sevinirim...

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitter560 -- 11 Ekim 2012; 17:19:21 >

• süper tv almışsın hayırlı olsun ben tv alırken bu modeli çok aradım, 2 yerde bulmuştum ve bulduklarım teşhir ürünüydü ve fiyatı 2000 tl ydi.. bunu bulamadığım için panasonic 42et5 aldım hoparlör standıyla birlikte çok şık duran bi tv kesinlikle
  • Teşekkür ederim.

Aslında bir çok yerde satılıyor electroworld'te 2000 tl şuan, 46 inç modeli de 2500 tl 'ye satılıyor.
    Bu model tükeniyor sanırım yavaş yavaş yeni modeller geldiğinden son dönemleri...
  • >Güzel bir seçim yapmışşsınızz..güle güle kullanınn.ben de 46HX750 varr yeni model..daha önce de 46NX720 ALACAKTIM AMA OLMADII..sONY HER ZAMAN ,İÇİN KALİTEDİRR...
  • tamda samsung 40es6140 alma arefesindeydin.. tv de ne gibi sorunlarla karşılaştınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

tamda samsung 40es6140 alma arefesindeydin.. tv de ne gibi sorunlarla karşılaştınız

bulutlanma sorunu yazmış
  • Evet bulutlanma ve ışık sızma problemi var, aynı tv'den başka bir arkadaşımda aldı. Onunkinde de aynı problem vardı ama daha az bulutlanma vardı.
    O farkında olmamış ben gösterince şaşırdı. Yani ekranın ışığını kısarak %100 parlak olmadan izlerseniz eğer göze çok batmıyor.
    Ama karanlık sahnelerde korku filmi, vs. izlerseniz basbaya bulut bulut görülüyor...

Ama 2bin tl civarı para verip neden böyle saçma bir sorunlu tv kullanasın ki?

Bence almamalısın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony 46X4500 Aldım
    16 yıl önce açıldı
    Sony 55xf9005 - Samsung 55q80t
    4 yıl önce açıldı
    sony 46hx850 + hoparlör
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevabınız için teşekkürler.. işin aslı kusur ararsan bütün tv lerde kusur vr olmayan yok gibi yada her led tv nin bi kusuru mutlaka çıkıyor karşımıza(lg philips samsung).. 2000 lira civarı tv lerde sorunsuz bi model yok gibi.. bugün samsung 6140 la philips 5507 yi karşılaştırdım ikiside 40"... philipsin görüntü kalitesi daha güzel ama samsung un da smart uygulaması.. philipsle smart tv den dizi sitesine girmek imkansız...
  • Tv yi kurdum.. Sanırım çok az ışık sızması ve bulutlanma bundada var ama samsung gibi rahatsız etmiyor. Belli olmuyor....İzleyişi bozacak düzeyde değil...

Kenar kısmından çok az sızma mevcut bendekinde.. forumda başka bir arkadaş kendi nx720 sini paylaşmış bulutlanma fotoğrafları vardı.. Benimki o kadar büyük çapta değil.. Arka ışığı max. yaptım..
    Sony nın backlite paneli olduğu için beyaz alanlarda yanlardan sağdan soldan siyahlık veriyor... siyah görüntüler muhteşem... Film denemedim ama HD klipler izledim...Samsung ile alakası yok....

Ekranın gorilla glass oluşu ve tasarımdan dolayı sanki 40 değilde 42 inç tv gibi duruyor... Görüntüler çok net samsung un çok parlaktı sahteydi...
    Youtube uygulaması ve kullanışlığı samsungdan daha iyi, menü geçişleri ve tasarım daha hızlı ve şık...

Alt hoparlör sistemini henüz denemedim ama duvara asmadan herhalde bu kadar şık duramazdı....

• benim elimde bunun hoparlör standı var.

Tv mi alsam üstüne yoksa değmez artık modası mı geçti bilemedim.
  • Bu tv alınırmı yıl 2015 hala aynı fiyat. Ekranı oledmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.