Şimdi Ara

Sony KDL-40U2530

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl bi tv dir tavsıye edermısınız?? sony u serısının artı ve eksılerı nelerdır bılgılendırırsenız sevınırım

• Arkadaşım U serisi yerine çok daha iyi olan S serisini tavsiye ederim.Yanılmıyorsam 40S2510'da kampanya vardı.Sehpa dahil 2400 civarı birşeydi.Ben 40S2530 kullanıyorum ve çok memnunum.Seni üzmez.Ama U serisi hakkında çok iyi şeyler söylenmemekte.
  • Selam arkadaşımızın dediği gibi u serisi başlangıç model s serisi çok iyi ama bir haber vereyim kaça aldı bilmiyorum ama şimdi s2530 serisinde çok ciddi kampanya var...
    quote:

Orjinalden alıntı: undulatus

nasıl bi tv dir tavsıye edermısınız?? sony u serısının artı ve eksılerı nelerdır bılgılendırırsenız sevınırım
  • kaça aldın 40s2530 u yscakal
    quote:

Orjinalden alıntı: yscakal

Arkadaşım U serisi yerine çok daha iyi olan S serisini tavsiye ederim.Yanılmıyorsam 40S2510'da kampanya vardı.Sehpa dahil 2400 civarı birşeydi.Ben 40S2530 kullanıyorum ve çok memnunum.Seni üzmez.Ama U serisi hakkında çok iyi şeyler söylenmemekte.
  • 40s2510 kullanıyorum alalı bir hafta olmadı antares elektroworld'den ps3 ve kablo tv ile denedim çok memnunum.
    2 adet şikayetim var birincisi uzaktan kumandası pek kalitesiz, diğeri tek hdmi girişi olması bunlar haricinde çok iyi bir tv almışım fiyaı soracak olursanız. 1999 lira verdim kampanyasından 5 yıl sony euresia garantili.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokere

40s2510 kullanıyorum alalı bir hafta olmadı antares elektroworld'den ps3 ve kablo tv ile denedim çok memnunum.
    2 adet şikayetim var birincisi uzaktan kumandası pek kalitesiz, diğeri tek hdmi girişi olması bunlar haricinde çok iyi bir tv almışım fiyaı soracak olursanız. 1999 lira verdim kampanyasından 5 yıl sony euresia garantili.

Sn.Gokere 40S2510'da çift hdmı olması gerekir.Yanlışınız var sanırım.Benim 40S2530 ve çift hdmı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55PUS8602
    7 yıl önce açıldı
    LG HT904TA
    15 yıl önce açıldı
    Philips 55PUS8108
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.