Bildirim
Sony KDL-40U2530
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım U serisi yerine çok daha iyi olan S serisini tavsiye ederim.Yanılmıyorsam 40S2510'da kampanya vardı.Sehpa dahil 2400 civarı birşeydi.Ben 40S2530 kullanıyorum ve çok memnunum.Seni üzmez.Ama U serisi hakkında çok iyi şeyler söylenmemekte. -
Selam arkadaşımızın dediği gibi u serisi başlangıç model s serisi çok iyi ama bir haber vereyim kaça aldı bilmiyorum ama şimdi s2530 serisinde çok ciddi kampanya var...
quote:
Orjinalden alıntı: undulatus
nasıl bi tv dir tavsıye edermısınız?? sony u serısının artı ve eksılerı nelerdır bılgılendırırsenız sevınırım
-
kaça aldın 40s2530 u yscakal
quote:
Orjinalden alıntı: yscakal
Arkadaşım U serisi yerine çok daha iyi olan S serisini tavsiye ederim.Yanılmıyorsam 40S2510'da kampanya vardı.Sehpa dahil 2400 civarı birşeydi.Ben 40S2530 kullanıyorum ve çok memnunum.Seni üzmez.Ama U serisi hakkında çok iyi şeyler söylenmemekte.
-
40s2510 kullanıyorum alalı bir hafta olmadı antares elektroworld'den ps3 ve kablo tv ile denedim çok memnunum.
2 adet şikayetim var birincisi uzaktan kumandası pek kalitesiz, diğeri tek hdmi girişi olması bunlar haricinde çok iyi bir tv almışım fiyaı soracak olursanız. 1999 lira verdim kampanyasından 5 yıl sony euresia garantili. -
quote:
Orjinalden alıntı: gokere
40s2510 kullanıyorum alalı bir hafta olmadı antares elektroworld'den ps3 ve kablo tv ile denedim çok memnunum.
2 adet şikayetim var birincisi uzaktan kumandası pek kalitesiz, diğeri tek hdmi girişi olması bunlar haricinde çok iyi bir tv almışım fiyaı soracak olursanız. 1999 lira verdim kampanyasından 5 yıl sony euresia garantili.
Sn.Gokere 40S2510'da çift hdmı olması gerekir.Yanlışınız var sanırım.Benim 40S2530 ve çift hdmı var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X