Şimdi Ara

Sony KDL-42W815B mi LG 42LB670V mi almalıyım.kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony fiyatı ile LG fiyatı aynı. sony mağazada gördüm kasası falan çok güzel. ama 3d gözlükleri aktif ve bütün video formatları oynatırmı bir de dlna var mı bilmiyorum. LG mi sony mi alsam da kurtulsam?

• Muhtemelen dosya acmada oynatmada ve 3d de Lg daha iyidir. Geri kalan herşeyde tabiki w815 hele ki oyun konsolu kullanicaksaniz hic Lg olayina girme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir SONY ile bir LG mukayese etmek aynen Mercedes ile Ford mukayesesi gibi...SONY tam 40 yıldır Dünya nın elektronikte en muhteşem yıldızı.... Lg kötü demiyorum...Fanatikler hücuma geçmesin...Sorunsuzluk ve uzun ömürde SONY rakipsizdir.....Teknik özellikleri şu var bu yok orası size kalmış.. SANYO - HİTACHİ - JVC - TOSHİBA - PANASONİC Bunlardan bazıları gözlüksüz seyredilen 3 D televizyon ürettiler ve bir kaç yıldır Dünyaya satıyorlar...Bizde ise eski modelleri satılıyor...Japon malı elektronik eşyada her zaman tercihim olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 17 Temmuz 2014; 1:04:43 >
  • Xbox360 kullanıcam ama öyle çok delisi değilim oyunu normal oynatsın oyundan atmasın yeter. 3d aktif gözlük psif gözlük karşılaştırması konusunu okumasam sony tercihim olur. Ama çok düşündürüyor işte. Yarın gidip iki tvyede bakıp biliyorum alamadan geri dönücem. Kesin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    LG 49UF8507 4K Nasıldır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.