Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.409
Cevap
50
Favori
139.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Görüntü içinde görüntü mü oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet usb bellek ile kurdum. Bir önceki sayfada link eklemiştim oradan indirebilirsiniz.

• andorid 7.0 ile birlikte arayüzde değişiklik var mı beyler? ben de müsait olunca yükleceğim. sonuçları paylaşırım.
  • september28th kullanıcısına yanıt
    Arayüz aynı fakat ayarlar menüsü direk sağ tarafta kategori olarak çıkıyor değişikliği güzel olmuş

• Hala Wifi de yok.

• Bana otomatik geldi simdi yukluyorum sonuclari yazarim

• Bana da otomatik olarak geldi şimdi indirip kurdum değişen pek birşey yok sadece internet tarayıcının logosu değişmiş içi aynı eskisi gibi birde ayarlar'a girince sağ tarafta menü olarak açılıyor onun dışında birde menü de aşağıda girişler kısmında Duraksız Kanallar diye birşey var anlayacağınız boş beleş bir nougget güncellemesi yani.

Ben orjinal video programının güncellenmesini bekliyordum sadece eski tarz videolar açıyor altyazı falan seçenekler, ayarlar hiçbirşey yok yada kanal geçişlerinde bir hızlanma olmalıydı oda yok.

• fearno kullanıcısına yanıt
    Görüntü de ses de değişiklik var mı

• Sanki kontrast artmış gibi geldi bana.

• Yeni ozellikler bunlar bide harici olarak araba yarisi oyunu yuklemisler. Goruntu icinde goruntuyu bulamadim ama onun disinda kanal gecisinde ve algimasinda gozle gorulur bir duzelme ve hizlanma var. Yani pekte bir yenilik yok

• Renkler biraz soluk olmuş.

• güncelleme sonrası kablosuz internet bağlantısında problem yaşayan varmı?

youtube ta sürekli sorun yaşıyorum...
  • kk1903 kullanıcısına yanıt
    Saat tarih ayarlarını kontrol edin.Muhtemelen düzelir durum tekrar ederse TR saat dilimini manuel (GMT+3/UTC+3)olarak değiştirmeyi deneyin.

• booming kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. akşam kontrol edeceğim. durumu daha sonra paylaşırım buradan...
  • tarihcix T kullanıcısına yanıt
    Parlaklık ve kontrast banada artmış gibi geldi...

• kk1903 kullanıcısına yanıt
    saat ayarlarında bir problem yoktu.

sadece cihazı fişten çekip tekrar taktım. düzeldi...

android işte :)
  • uygulamayı güncellediğimden beri kablosuz ağa bağlanma problemi yaşıyorum. bağlıyorum herşey tamam ertesi gün yine bağlantı yok. kablosuz ağı seçip bağlan demek zorunda kalıyorum????
  • Wifi bağlantısında sorun yaşayanlar için şöyle bir şey var mesela bende superonline fiber var bilirsiniz bunda 2 tane Wifi seçeneği var biri normal diğeri 5G ben televizyonu normal ile kullanınca sorunlar oluyor kopma, algılamama falan ama 5G de hiçbir sorun olmuyor buda aklınızda olsun.

İşin enteresan tarafı diğer bütün cihazlar da 5G kullanınca kopma, interneti görmeme falan yaşanıyor ilginç.

• Trt 1 hd yi açınca kanal ismi devamlı kalıyor bu sorunu yaşayan var mı üst tarafta.

• quote:

Orijinalden alıntı: fearno

Wifi bağlantısında sorun yaşayanlar için şöyle bir şey var mesela bende superonline fiber var bilirsiniz bunda 2 tane Wifi seçeneği var biri normal diğeri 5G ben televizyonu normal ile kullanınca sorunlar oluyor kopma, algılamama falan ama 5G de hiçbir sorun olmuyor buda aklınızda olsun.

İşin enteresan tarafı diğer bütün cihazlar da 5G kullanınca kopma, interneti görmeme falan yaşanıyor ilginç.
    benim tv de de wifi kopma , bulamama sorunu çıktı android 7 ile

Xiaomi router da güncelleme yaptım ama hala cihazda ekle kaldır ağ yapıyorum. TV yi reseetlesem geçer mi acaba :)
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.