Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.409
Cevap
50
Favori
139.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanal düzenleme sorunu çözülmüş. Eskiden bir kanalı listede yer değiştirirken kanal yüksek numaralara taşınırdı veya silinirdi sonunda bunu çözmüşler sıralama daha iyi oldu artık.
  • Gabriel.Espaso kullanıcısına yanıt
    benimde durum aynı. güncelleme sonrası sürekli wifi bağlantı kopma problemi yaşıyorum..

saat ayarları ile çözen arkadaşlar var ancak bende işe yaramadı.

çözüm bulan buradan paylaşsın lütfen...
  • Arkadaşlar merhaba,

Benimde 50W805C sony androit tv im var. Yeni güncellemeyi yaptıktan sonra wifi bağlanamama sorunu bende de oldu. Ben tv ye kablo çekerek bu sorunu çözdüm. Lakin netflixten film izlerken aniden kapanıyor. Bazen normal kanallarda da aynı sorunu yapıyor. Bence büyük bir sorun. Kendi kafasına göre kapanması. Sizlerde de bu oluyor mu?
  • tarihcix T kullanıcısına yanıt
    her zaman değil ama oluyor
  • Guncellemsen sonra tv sapıttı. Gec acilma menulere gec girme YouTube girememe hatası vs. Bunlari yaşayan oldu mu aranizda nasil çözdünüz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisi ardından müşteri hizmetlerini aradım.. wifi bağlantı problemi için son çare fabrika ayarlarına sıfırlama yaptım sorun çözüldü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm bısey danıscam 7 guncelmesı geldı dıye fabrıka dondum vavoo daha yukleyemıyorum blgısı olan var mı apk yukleyemedım market kaldırıldı bılgım var apk olmadı kurulmuyor yada ben kuramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbr

slm bısey danıscam 7 guncelmesı geldı dıye fabrıka dondum vavoo daha yukleyemıyorum blgısı olan var mı apk yukleyemedım market kaldırıldı bılgım var apk olmadı kurulmuyor yada ben kuramadım
    Vavoo yukleniyormuydu. Ben onceki versiyonda da beceremedim. Nasil yukeleyebildiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli izlediğimiz kanalları favori yapabiliyor muyuz ? diğer türlü kanal aramak ölüm
  • noname0056 kullanıcısına yanıt
    hocam vavoo market vardı ordan kurdum sımd markette yok tlf laptop oluyoda tv kuramadım sımdılık.. dedım bılen varsa paylassın :)
    ustam market free ındır vpn kur yabancı ıp gorunce lıve tv gelıyor haberınız olsun on numara ınternet saglam olsa tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbr -- 29 Nisan 2018; 11:26:46 >
  • arkadaşlar tivibu go almayı düşünüyorum. ancak bu tv de nasıl kullanacağım bilmiyorum. kullanan var mı acaba tivibu go?
  • Arkadaşlar en son guncellemeden sonra örneğin bir kanal sildigim zaman geri frekansını giriyorum şu kadar kanal bulundu diyor yalnız o sildigim kanal geri gelmiyor nasıl cozeriz

• İnternetten film izlerken sürekli ışık değişiyor, karanlık veya aydınlık sahnelere göre ... Ne yapacağız

• tarkan boz T kullanıcısına yanıt
    Genel kontrast düzenleyici açık ise kapatın

• slm arkdslar yenı gunceeme ıle bırlıkte tv agırlastı kumanda acma kapama tepkı vermıyor ııyce agırlastı tv basta fabrıka ayrlarına gerı dondum androıd 7 yukledıkten sonra ..
    sımdı sorum su da fabrıka ayarlarına donduremıyorum- kumanda gec tepkı veryo acılıs uzun suruyor vs yanlıs nerde bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım -- harıcı uydu kulanıyorum sadece vavoo tv cın kumanda kulanıyorum ...
  • arkadaşlar merhaba 43w805c modele kasa pc bağladım. mesela youtube dan video açınca video başlıyor ancak ses 1 kaç sn sonra gelmeye başlıyor. tv den mi kaynaklıdır acaba?
  • mafe M kullanıcısına yanıt
    Ben tivibu kullaniyorum. Gelip kuruyorlar, harici bir cihaz bağlıyorlar ordan izleniyor. Tv ile uyumunda bir sıkıntı yok fakat 15 tane sinema kanalı var, doğru düzgün film olmuyor. Açıkçası taahhütün bitmesini bekliyorum kapatmak için.

• A101 de satılan bluetoth kulaklıktan aldım ama tv görmüyor. acaba bu tv de bluetooth kulaklık çalışmıyorı mu ?
  • Beyler size bir sorum olacak bu televizyonun 50 inch olanı var. Benim 1 tb wd My passport ultra taşınabilir hdd ki bağlayınca Usb den tüm dosyalara erişebiliyorum şayet kardeşime aldığım aynı marka wd 1 tb elements hdd ki bağlayınca tv görüyor ama içine giremiyorum ilk denememde resim video açabilmiştim fakat sonraki denemelerde bir türlü açılmıyor hdd sebebi ne olabilir?

Bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse çok memnun olurum

• Arkadaşlar bu tv yi şimdiye kadar tamire yollayan oldumu.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.