Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.409
Cevap
50
Favori
139.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YouTube tv den Manuel kumanda ile açınız. Sonra anlattığım eşleşme işlemini yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablo ile int. bağladım sorun yok. ama wifi de hattı görse de çalışmıyor

• 2 adet 43 e sahibiyim biri gayet normal ken diğer i hafif puslu sizce neden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

kablo ile int. bağladım sorun yok. ama wifi de hattı görse de çalışmıyor
    Wifi gücü zayıf hocam bende pek sevmiyorum arad zor bağlanıyor vs

• arkadaşlar kullanan varsa netflix tam ekran neden olmuyor ? bir ayarı mı var
  • help21 kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar hiç şikayetim olmamıştı gayet iyi çekiyor aslında çekmiş ile ilgili sorunum yok o anlık bir olaydı bir gün sonra düzeldi kendi kendine

• Televizyon arada alt kısım kırmızı yanıyor yani sabit kırmızı TV çalışmıyor sonra prizden çıkarıp takıyorum 4-5 kere sonra ışık beyaz olup çalışıyor sıkıntı büyük mü sizde garanti zaten bitti. Şimdiye kadar 2 kere oldu sonda ki hiç açılmayacak sandım

• Birkaç arkadaşıma gittim onlardaki tv ler Lg,Vestel gibi markalardı ve inanın bomboş televizyon hepsi arkadaşlar hiçbir özellik yok adam gibi hiçbir ince ayar falan koymamışlar görüntü desen sony nin yanına yaklaşamaz ve birkez daha sony aldığım için çok mutlu oldum gerçekten diğer tv ler ile arasında muazzam ve fazlasıyla gözle görülür bir fark var gerek özellik gerek görüntü gerekse ses olarak sony gerçekten kalite bunu birkez daha anladım. 3 senedir bu cihazı kullanıyorum birkez bile şikayetim olmadı umarım uzun zaman daha kullanmaya devam ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fearno

Birkaç arkadaşıma gittim onlardaki tv ler Lg,Vestel gibi markalardı ve inanın bomboş televizyon hepsi arkadaşlar hiçbir özellik yok adam gibi hiçbir ince ayar falan koymamışlar görüntü desen sony nin yanına yaklaşamaz ve birkez daha sony aldığım için çok mutlu oldum gerçekten diğer tv ler ile arasında muazzam ve fazlasıyla gözle görülür bir fark var gerek özellik gerek görüntü gerekse ses olarak sony gerçekten kalite bunu birkez daha anladım. 3 senedir bu cihazı kullanıyorum birkez bile şikayetim olmadı umarım uzun zaman daha kullanmaya devam ederim.
    Nihayet benim ne demek istediğimi ne anlatmak istediğimi anlayanan arkadaşlar çıktı

Sony köklü ve tarihi olan bir firma video kamera da monitörlerde tv de ve daha bir çok elektronik cihazda lider bir firmadır.

Babama Sony kdl 50w805c aldım efsane seri

Bende sony kd 55xe9005 aldım buda 2017 nin efsane tv si

Her iki tv de VA PANEL 100 HZ gerçek renk kalitesi renklerin doğallığı ve derin siyahlar ve daha bir çok özellik bir arada

Çok ama çooook memnunum tek sıkıntı şu kanal ayarlama kanal taşıma vs vs acayip zor pc den kanal düzenleme yapıp tv ye atıp anca yapabiliyoruz kanal yükleme işini

Şu zamana kadar Sony tv alıp ta pişman olana rastlamadım piyasayı bozan sahtekar samsung ve lg bide yerli üretim diye ortalıkta dolaşan vestel denen teneke marka var..

Şu yukarıda saydığım markalardan Sony hariç diğer markaların hepsi sıkıntılı cihaz teknik servisi ürün malzeme kaliteleri birde o beş para etmez IPS panelin aptal siyah kalitesi insana saç baş yoldurtur

Uzun lafın kısası Sony alın geçin herşey işletim sistemi tv nin dışardan güzel görünmesi değil önemli olan tv nin renkleri olduğu gibi doğal göstermesi netlik kesinlik ve hareketli sahnelerde akıcı olmasıdır.

İyi geceler

• Arkadaşlar dün Tv yi kapattım. şimdi hiçbir şekilde açılmıyor tepki vermiyor. var mı fikri olan
  • onea54 kullanıcısına yanıt
    Kumandanın pili bitmiş ya da kumanda bozulmuş olabilir. Televizyonun arkasındaki düğmeden açmayı denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: techturch

Kumandanın pili bitmiş ya da kumanda bozulmuş olabilir. Televizyonun arkasındaki düğmeden açmayı denediniz mi?
    oradan da denedim Herhangi bir tepki yok
  • Sony sitesinde youtube hatası ile ilgili bir mesaj yayınlamış

YouTube Hatasıyla ilgili mesaj

Değerli Sony Müşterisi,

Bazı BRAVIA TV modellerinde ve Blu-ray oynatıcılarda YouTube for TV uygulaması bulunur. YouTube uygulaması başlatıldığında bir hata mesajı görüntülenebilir veya YouTube uygulaması açılmayabilir.

Cihazınız arızalı değildir. Bu belirtilerden herhangi biriyle karşılaşırsanız lütfen aşağıdaki adımları izleyin.

Tüm Sony Bravia TV'ler ve Akıllı Blu-ray oynatıcılar için

Lütfen YouTube uygulamanızı yeniden başlatın.

YouTube yükleme ekranındayken şunları yapın:

Uzaktan kumandada Ana Sayfa ekranına geri dönmek için HOME tuşuna basın

YouTube'u yeniden açın

• Arkadaslar bu televizyon icin 3d gozluk ariyorum gerek internetten film indirip izlerken veya televizyon kendi ozelliginde kullanmak istiyorum ne tavsuye edersuniz

• fearno kullanıcısına yanıt
    tv niz 43 w 805 mi.
  • Tv yi askı aparatı ile asan var mı acaba ?

arkası bana biraz garip geldi ince olduğundan dolayı.

Nasıl asacağımı çözemedim :)
  • Gabriel.Espaso kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum ve gayet güzel duruyor. Bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar sadece alttaki girişleri kullanmak için elin biraz küçük olması gerekiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Ben kullanıyorum ve gayet güzel duruyor. Bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar sadece alttaki girişleri kullanmak için elin biraz küçük olması gerekiyor :)
    askı aparatını nasıl tutturdunuz ?
    Tv nin ayaklığı ile mi oldu acaba ?

Tv nin arkasını fotoğraflama sanşınız var mı ?
  • Gabriel.Espaso kullanıcısına yanıt
    Tv'yi aldığım sony center'a gittim askı aparatı aldım 43 inç için sonrasında monte ettim duvara diğer parçaları da tv'nin arkasındaki vida deliklerine vidaları ile bağlıyorsunuz ondan sonra Tv'yi de üzerine yerleştirip keyfinize bakıyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 7 Kasım 2018; 14:39:22 >
  • televizyondaki uydu kanallarinda izlerken bir anda siyah ekran olma sorunu mevcutmu sizdede? kanal degistirince duzeliyor. sanki beklemeye gecme gibi bi anda ekran siyah oluyor ama degisince duzeliyor

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.